Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Kurdisk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Hvilken type oversættelse skal vi hjælpe dig med? 

Hvis du ikke allerede ved, hvilken type af juridisk oversættelse du skal bruge, kan du undersøge dette ved at kontakte den respektive myndighed, som skal bruge din oversættelse til/fra kurdisk. Offentlige instanser og myndigheder efterspørger typisk en specifik type af oversættelse. Legalisering.dk har åbent alle hverdage, hvis du har spørgsmål vedrørende de forskellige typer af oversættelser.

Kurdiske oversættere

Legalisering.dk hjælper dagligt vores kunder med alle typer af juridiske oversættelser. Vi er et internationalt team med forbindelse til professionelle tolke og oversættere verden over. Vores netværk består af over 150 professionelle oversættere nationalt samt mere end 500 internationalt. Når du bestiller din kurdiske oversættelse ved os, er du ikke kun sikret den bedste juridiske oversættelse, men også garanteret markedets laveste pris samt nem og hurtig levering.

Garanti for den bedste pris på din kurdiske oversættelse

For at sikre at du får den bedste pris på din kurdiske oversættelse, vurderer vi først det eller de dokumenter, du skal have oversat fra kurdisk til dansk eller omvendt. På den måde kan vi sikre, at du får markedets laveste pris på juridisk oversættelse hver gang, uanset hvilken type af juridisk oversættelse du har behov for. Du kan nemt og hurtigt få et uforpligtende tilbud på din kurdiske oversættelse. På vores hjemmeside kan du sende et billede af det eller de dokumenter, du ønsker oversat. Når du bestiller oversættelse hos Legalisering.dk, dækker prisen både din kurdiske oversættelse med diverse stemplinger samt sikker levering med posten.  

Kontakt os på Legalisering.dk online eller på telefon 

Vi holder åbent mandag til fredag fra klokken 8-17 (undtagen på helligdage). Vi sidder klar til at hjælpe dig på både telefon, e-mail og livechat.

Betalingsmuligheder

Det er både nemt og sikkert at handle på Legalisering.dk. Vi modtager både betalingskort, MobilePay eller betaling via bankoverførsel.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Vores fortrolighedspolitik

Du behøver ikke bekymre dig, når du deler dine private dokumenter med Legalisering.dk. Vi arbejder nemlig under tavshedspligt og behandler alle vores kunders dokumenter med fuld diskretion.  Du kan derved trygt sende os de dokumenter, du ønsker oversat til/fra kurdisk, og såfremt du omstemmer dig, sletter vi dem omgående fra vores system igen.

Hurtig levering i både ind- og udland 

Fra du bestiller din kurdiske oversættelse, til at du modtager den med posten ,vil der gå mellem 4 til 5 arbejdsdage. I tilfælde hvor du har meget tekst, der skal oversættes, kan leveringstiden være lidt længere. Kontakt os mandag til fredag online eller på telefon, hvis du har spørgsmål til leveringstiden på din oversættelse.

Ekstra hurtig leveringstid?

Vi sidder klar til at hjælp dig med din kurdiske oversættelse, hvis du står i en nødsituation, hvor din oversættelse skal være færdig hurtigere end normalt! Kontakt os i vores åbningstid, så vi kan påbegynde din kurdiske oversættelse hurtigst muligt.

 

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796