Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Om Legalisering.dk

Hvem er teamet bag legalisering.dk   

Legalisering.dk er et oversættelsesbureau med speciale i juridiske, autoriserede og legaliserede oversættelser for både private kunder og for virksomheder. Legalisering.dk blev stiftet i 2019 som resultat af stor efterspørgsel på juridiske og autoriserede oversættelser. Bureauet er et datterselskab til Diction-koncernen, som har leveret oversættelser i hele Skandinavien siden 2010. Koncernen har omsat for mere end 13 millioner kr. i 2022 og har kontorer i både Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island. 

Oversættere med sprogspeciale i juridiske oversættelser 

For at du får en korrekt oversættelse med den rigtige terminologi, så anbefaler vi at du bestiller oversættelse hos specialister med kendskab til branchen i det sprog du har behov for oversættelse til. Vores team i Legalisering.dk består derfor både af autoriserede oversættere og specialister fra forskellige lande som ved præcis hvilket juridisk sprog der anvendes i landet.

Vi oversætter til de fleste sprog gennem Legalisering.dk’s internationale netværk  

Mange juridiske dokumenter kræver en legalisering eller en bekræftet oversættelse fra Danmark for at få retsgyldighed i specifikke lande. Vores internationale netværk bestående af over 2.000 oversættere er klar til at hjælpe dig igennem både oversættelse og legalisering. Fælles for oversætterne i vores internationale netværk er, at de i de fleste lande er autoriseret tolke i deres respektive lande, og hvis ikke de er dét, så har de en relevant kandidat og netværket for at hjælpe med at gøre dine dokumenter retsgyldige i det specifikke land.

Oversættelse for erhvervskunder

Legalisering.dk har en bred kundevifte inden for mange forskellige brancer - vi hjælper dagligt advokater, uddannelsessektoren, markedsføring, opkrævning, frivillige organisationer, servicebranchen - vi specialiserer os i at sætte os ind i vores kunders behov, og følge alle projekter til døren. Vi tilbyder også særaftaler til faste kunder - ønsker du et tilbud på netop dette, så kontakt os i dag. 

Oversættelse for privatpersoner

Vi har specialiseret os i juridiske oversættelser og hjælper privatpersoner som har behov for oversættelse af offentlige dokumenter som f.eks. straffeattester, dåbsattester, ægteskabsattester, uddannelsesbeviser og lignende dokumenter. Uanset hvad dit oversættelsesbehov er, så kontakt os, hvis du har et oversættelsesbehov som er udenfor vores felt så henviser vi dig videre til samarbejdspartnere som kan hjælpe dig. 

Legalisering.dk ApS

CVR: 40255796

Gammeltorv 6, 3. sal, 1457 København K

Modtager fysiske kundebesøg kun efter aftale

Tlf.: +45 7199 7722
Telefonisk åbningstid er fra kl. 08 til 17 på alle hverdage.

Bank: Danske Bank
Reg: 3409 Konto: 12760779
IBAN: DK24 3000 0012 7607 79
BIC/SWIFT: DABADKKK
 Cristina Heiberg
Projektleder
Aleksandra Bobusic
Salgs- og kommunikationspraktikant
Sebastian Hansen
Projektleder
Martin Boberg
CEO
Julie Munkø
Vendor Manager

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796