Legalisering

Om os

Hvem er teamet bag legalisering.dk              

Legalisering.dk er et oversættelsesbureau med speciale i juridiske, autoriserede og legaliserede oversættelser for både private kunder og for virksomheder. Legalisering.dk blev stiftet i 2019 som resultat af stor efterspørgsel på juridiske og autoriserede oversættelser. Bureauet er et datterselskab til Diction-koncernen, som har leveret oversættelser i hele Skandinavien siden 2010. Koncernen har omsat for mere end 12 millioner kr. i 2019 og har kontorer i både Danmark, Sverige og Norge. 

Oversættere med sprogspeciale i juridiske oversættelser 

For at du får en korrekt oversættelse med den rigtige terminologi, så anbefaler vi at du bestiller oversættelse hos specialister med kendskab til branchen i det sprog du har behov for oversættelse til. Vores team i Legalisering.dk består derfor både af autoriserede oversættere og specialister fra forskellige lande som ved præcis hvilket juridisk sprog der anvendes i landet.

Vi oversætter til de fleste sprog gennem Legalisering.dk’s internationale netværk         

Mange juridiske dokumenter kræver en legalisering eller en bekræftet oversættelse fra Danmark for at få retsgyldighed i specifikke lande. Vores internationale netværk bestående af over 500 oversættere er klar til at hjælpe dig igennem både oversættelse og legalisering. Fælles for oversætterne i vores internationale netværk er, at de i de fleste lande er autoriseret tolke i deres respektive lande, og hvis ikke de er dét, så har de en relevant kandidat og netværket for at hjælpe med at gøre dine dokumenter retsgyldige i det specifikke land.

Oversættelse for privatpersoner                     

Vi har specialiseret os i juridiske oversættelser og hjælper privatpersoner som har behov for oversættelse af offentlige dokumenter som f.eks. straffeattester, dåbsattester, ægteskabsattester, uddannelsesbeviser og lignende dokumenter. Uanset hvad dit oversættelsesbehov er, så kontakt os, hvis du har et oversættelsesbehov som er udenfor vores felt så henviser vi dig videre til samarbejdspartnere som kan hjælpe dig. 

Legalisering.dk ApS

CVR: 40255796
Flæsketorvet 68, 1711 København V

Besøgsadresse:
Gammeltorv 6, 3. sal, 1457 København K
Kun efter aftale

Tlf.: +45 7199 7722
Telefonisk åbningstid: kl. 8.00-17.00

Bank: Danske Bank
Reg: 3409 Konto: 12760779
IBAN: DK24 3000 0012 7607 79
BIC/SWIFT: DABADKKK
 

Sebastian Hansen
Projektleder
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Projektkoordinator
Julie Munkø
Vendor Manager
Cristina Heiberg
ProjektassistentBetjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796