Legalisering

Om os

Hvem er teamet bag legalisering.dk?

Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale. 


Oversættere med speciale i marketing og jura

For at du får en korrekt oversættelse med den rigtige terminologi, så anbefaler vi, at du bestiller din oversættelse hos specialister med kendskab til branchen og det sprog, du har behov for oversættelse til. Vores team hos Legalisering.dk består derfor både af autoriserede oversættere og specialister fra forskellige lande, som ved præcis, hvilken terminologi der anvendes i landet. 

Vi oversætter til de fleste sprog gennem Legalisering.dk’s internationale netværk

Mange juridiske dokumenter kræver en legalisering eller en bekræftet oversættelse fra Danmark for at få retsgyldighed i bestemte lande. Vores internationale netværk bestående af over 500 oversættere er klar til at hjælpe dig igennem både oversættelse og legalisering. Fælles for oversætterne i vores internationale netværk er, at de i de fleste tilfælde er autoriserede tolke i deres respektive lande, og hvis ikke de er dét, så har de en relevant kandidat og netværket til at hjælpe med at gøre dine dokumenter retsgyldige i det pågældende land. Vi tilbyder oversættelse til de største sprog i verden, læs mere her.

Oversættelse for virksomheder og privatpersoner

Vi har specialiseret os oversættelse af juridiske og kommercielle tekster og hjælper både virksomheder og privatpersoner, som har behov for oversættelse af offentlige dokumenter som f.eks. straffeattester, dåbsattester, ægteskabsattester, uddannelsesbeviser og lignende dokumenter. Uanset hvad dit oversættelsesbehov er, så kontakt os. Hvis du har et oversættelsesbehov, som er udenfor vores felt, så henviser vi dig til vores samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre.Legalisering.dk ApS

CVR: 40255796
Flæsketorvet 68. 1711 København V
Tlf.: +45 7199 7722
Telefonisk åbningstid: kl. 8.00-17.00
Bank: Danske Bank
Reg: 3409 Konto: 12760779
IBAN: DK24 3000 0012 7607 79

Få et tilbud på 1 time
Telefonisk og online chat support alle ugens dage fra 8 til 17.00
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796