Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Korrekturlæsning

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.


Modtag gratis information, vidensdeling og erfaringer.


Korrekturlæsning af alle tekster på mange sprog

Legalisering.dk tilbyder korrekturlæsning af alle slags tekster, og vi hjælper med korrekturlæsning på mange sprog. Korrekturlæsningen bliver udført af professionelle korrekturlæsere, der har ekspertise inden for hver deres fagområde, så vi dermed kan sikre, at du får et fejlfrit og fuldkomment dokument retur.

Hos Legalisering.dk korrekturlæser vi alle typer af tekster. For vores kunder korrekturlæser vi bl.a. testamenter, e-mails, videnskabelige artikler, skoleopgaver, hjemmesidetekster og dokumenter af kommerciel karakter såsom vilkår og betingelser, fuldmagter, interne mails og tekst til apps.


Vores tjenester

Akademisk korrektur: Perfekt til specialer, afhandlinger og opgaver. Vi hjælper med at sikre, at dit akademiske arbejde er klart, præcist og korrekt.

Forretningskorrektur: Gør et godt indtryk med fejlfri forretningsdokumenter, rapporter og e-mails.

Manuskriptkorrektur: Uanset om du er en etableret forfatter eller nybegynder, kan vi hjælpe med at polere dit manuskript til perfektion.

Webtekster: Sørg for, at din hjemmeside fremstår professionel og troværdig med korrekturlæste tekster.

Hvad er forløbet, når jeg bestiller en korrekturlæsning?

Processen bag korrekturlæsningen foregår således, at en korrekturlæser vil rette dokumentet igennem for både grammatiske og sproglige fejl, og når dette er færdigt, bliver den korrekturlæste version sendt til kunden. Her vil rettelser på den korrekturlæste version blive fremhævet og markeret med tydelige ændringer, der også er kendt som track changes. Disse rettelser vil blive implementeret i den korrekturlæste tekst, når rettelserne godkendes. Som kunde er du velkommen til at bede om at få kommentarer til rettelserne.

Korrekturlæsning handler om at rette sproglige og grammatiske fejl i en tekst. Herunder gælder korrektur af komma-, stave-, grammatiske og stilistiske fejl.


Sådan fungerer tilbudsgivning

Indsend dine tekster: Upload dine dokumenter direkte til vores sikre platform.

Korrekturproces: Vores eksperter gennemgår dine tekster grundigt for grammatiske fejl, stavefejl, tegnsætning og stil.

Modtag rettelserne: Inden for den aftalte tidsramme modtager du dine korrekturlæste tekster klar til brug.

Hvad får jeg ud af en korrekturlæsning?

Ved at få et dokument korrekturlæst hos Legalisering.dk vil din tekst blive rettet igennem, hvor en korrekturlæser vil sikre, at dit dokument bliver fejlfrit og korrekt.

Vælger du at få et dokument rettet og læst korrektur på, vil vi sikre os, at du som kunde får et dokument af høj kvalitet med et professionelt udtryk. Når du får et dokument korrekturlæst, undgår du at levere et skriftligt produkt med fejl og mangler, hvor dokumentet muligvis fremstår uprofessionelt eller endda vil blive afvist af modtageren. Med korrekturlæsning sørges der for, at disse fejl bliver identificeret i tide og rettet.


Hvad er prisen for en korrekturlæsning?

Vi kan først give dig en pris på dit dokument, når vi har set det. Prisen er afhængig af ordantallet i det dokument, der skal læses korrektur på. Ligeledes afhænger prisen af sprogkombinationen, hvis dokumentet er oversat og nu skal korrekturlæses. Vores korrekturlæsningspriser starter dog ved 0,39 kr. pr. ord ekskl. moms.

Fortrolighed

Vi er underlagt tavshedspligt, og alle Legalisering.dk’s korrekturlæsere har underskrevet en tavshedserklæring. På den måde håndterer vi dokumenterne fortroligt, og man kan derfor trygt overlade ens dokumenter til os. I tilfælde af at vores tilbud afvises, eller korrekturlæsningen bliver færdig, sletter vi naturligvis dine dokumenter igen.

Leveringstid og fremsendelse af korrekturlæsning

Leveringstiden afhænger af ordantallet. Vi sender det færdige korrekturlæste dokument i Word-format, hvilket betyder, at leveringen foregår digitalt.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796