Legalisering

Tavshedspligt

Hos Legalisering.dk stræber vi efter at du skal føle dig tryg, lige meget hvad du skal have oversat.

Hos Legalisering.dk er vi meget opmærksomme på at vores kunder ofte sender personfølsomme dokumenter ind til os - enten grundet selve dokumenternes indhold fx når der er tale om dombøger eller lignende, men også ved CPR-numre og adresser. 

Hvordan håndterer Legalisering.dk fortrolige dokumenter?

Hos os arbejder vi efter en tre-trinsraket, der er designet til at sikre at dine dokumenter ikke kommer igennem for mange hænder, og indholdet ikke spredes andre steder. Denne tretrinsraket består af:

  1. Vi modtager din henvendelse gennem vores sikkerhedsgodkendte platform. Sender du dem ikke med og vi vurderer at vi er nødt til at modtage dokumenterne for at kunne sende dig et tilbud, sender vi dig det direkte link.
  2. Dokumenterne bliver kun set af projektlederen og oversætter, som begge er underlagt tavshedspligt.
  3. Om du godkender vores tilbud eller ej, så bliver scannet af dine dokumenter automatisk slettet efter 3 måneder. Du kan altid skrive til os og bede os om at slette dem før, hvis du ønsker dette.

Yderligere sikkerhed omkring fortrolighed

Ønsker du det, underskriver projektlederen for Legalisering.dk gerne en tavshedserklæring, hvis det kommer til person - eller virksomhedsfølsomme dokumenter.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796