Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Hos Legalisering.dk stræber vi efter, at du skal føle dig tryg, lige meget hvad du skal have oversat.

Hos Legalisering.dk er vi meget opmærksomme på, at vores kunder ofte sender dokumenter med personfølsomme oplysninger til os – enten grundet selve dokumenternes indhold fx når der er tale om dombøger eller lignende, men også ved CPR-numre og adresser. 

Hvordan håndterer Legalisering.dk fortrolige dokumenter?

Hos os arbejder vi efter en tretrinsraket, der er designet til at sikre, at dine dokumenter ikke kommer igennem for mange hænder, og indholdet ikke spredes andre steder. Denne sikkerhedsprocedure er bygget op på baggrund af følgende tre punkter:

  • Vi modtager din henvendelse via vores sikkerhedsgodkendte platform. Sender du dem ikke med, og vi vurderer, at vi er nødt til at modtage dokumenterne for at kunne sende dig et tilbud, sender vi dig det direkte link.
  • Dokumenterne bliver kun set af projektlederen og oversætteren, som begge er underlagt tavshedspligt.
  • Om du godkender vores tilbud eller ej, så bliver scannet af dine dokumenter automatisk slettet efter 3 måneder. Du kan altid skrive til os og bede os om at slette dem før, hvis du ønsker dette.

Yderligere sikkerhed omkring fortrolighed.

Ønsker du det, underskriver projektlederen hos Legalisering.dk gerne en tavshedserklæring, hvis det drejer sig om dokumenter med person- eller virksomhedsfølsomme oplysninger.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796