Legalisering

Vi oversætter dine tekster til fransk .
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Søger du nogen til at oversætte dit dokument til fransk? Legalisering.dk tilbyder franske oversættelser lavet af en fransk translatør. Det er muligt at bestille en kommerciel fransk oversættelse og/eller en oversættelse med apostillestempel.

Få en bekræftet fransk oversættelse eller legaliseret fransk oversættelse med apostille fra Udenrigsministeriet    

Hvis du har et dokument fra Frankrig, som du skal bruge i Danmark, eller omvendt, så er der stor sandsynlighed for, at du skal havet lavet en oversættelse. Du kan få to forskellige typer af oversættelser, og Legalisering.dk tilbyder dem begge. Vi laver både franske oversættelser, som stemples af en fransk translatør, eller oversættelser som legaliseres og påføres et appostillestempel fra Udenrigsministeriet. Der er nogle situationer, hvor der er andre specifikke krav til oversættelsen, derfor anbefales det, at du først kontakter de lokale myndigheder, der skal bruge oversættelsen. Både danske og franske myndigheder plejer at være meget behjælpelige med at informere om, hvad de kræver af en oversættelse.

Franske translatører og tolke

Legalisering.dk har franske translatører klar til at oversætte dine tekster for dig. Afhængigt af om du skal bruge en bekræftet oversættelse, eller om du skal have en fransk translatør til at bekræfte din oversættelse med underskrift og stempel, så kan vi hjælpe. Vi har specialiseret os i at lave juridiske oversættelser, så du får kyndig vejledning, lige så snart du tager kontakt til os. I Danmark har vi tilknyttet 150 forskellige translatører herunder mange franske translatører. Hertil har vi et internationalt netværk bestående af professionelle tolke, som er tilknyttet Legalisering.dk. Ved at bestille din oversættelse hos Legalisering.dk er du derfor garanteret en professionel oversættelse, som er korrekt oversat, har gyldighed, og samtidig får du den bedste pris på markedet.

Prisen på en fransk oversættelse

For at sikre at du altid får den bedste pris, ser vi individuelt på hvert enkelt dokument, der skal oversættes til eller fra fransk. Hos Legalisering.dk er vi kendt for at have de mest konkurrencedygtige priser på bekræftede oversættelser til fransk. Du får den mest konkurrencedygtige pris gennem vores oversættere og netværk, som både dækker oversættelse, stempling og levering af oversættelsen hjem til dig. Det er meget forskelligt, hvad oversættelser koster, men så snart vi får din tekst, modtager du et tilbud fra os. For at få et tilbud skal du scanne dokumentet eller tage et billede og sende det til os. 

Fortrolighed  

Når sender et dokument til Legalisering.dk, bliver din tekst kun set igennem af vores projektleder og oversætteren, og begge er underlagt tavshedspligt, hvorfor dit dokument altid bliver behandlet fortroligt.

Leveringstid på oversættelser til og fra fransk

Leveringstiden på oversættelser til og fra fransk er normalt på mellem 4 og 5 hverdage. Kontakt os med det samme og få et tilbud umiddelbart efter.

Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Levering – Du får din franske oversættelse tilsendt             

En del af servicen hos Legalisering.dk indebærer, at du får tilsendt din franske/danske oversættelse til den ønskede adresse. Vi leverer både i Danmark og udlandet uden ekstra beregning.

Franske oversættelser som hasteopgaver   

Alle kan stå i en situation, hvor man skal bruge en oversættelse meget hurtigt. Legalisering.dk tilbyder at lave hasteopgaver mod et ekstra gebyr. Kontakt os for nærmere information.

Vi er tilgængelige på telefon, på livechat og e-mail alle ugens dage     

Det er altid muligt at kontakte os på hverdage fra kl. 8.00 til 17.00. Vi gør opmærksom på, at vi kun tilbyder betjening online. Hvis du ønsker et personligt møde, skal du kontakte os først..

Du kan bestille online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel             

Skulle du beslutte dig for at købe en fransk oversættelse gennem Legalisering.dk, betaler du blot online enten med betalingskort, MobilePay eller via bankoverførsel.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722, via e-mail: [email protected] eller gennem vores livechat.
Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796