Legalisering

Vi oversætter dine tekster til kinesisk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Få et uforpligtigende tilbud på en kinesisk oversættelse; enten en kommerciel oversættelse eller en påtegnet og/eller legaliseret oversættelse med apostillestempel.

Påtegnede eller legaliserede (apostillestemplet) kinesiske oversættelser.

Bekræftede oversættelser er betegnelsen for at et dokument er blevet oversat af en autoriseret translatør, der stempler/påtegner deres oversættelse. Når det kommer til kinesiske oversættelser, kan vi tilbyde oversættelse af en registreret tolk, der påtegner oversættelsen med sin signatur og tolkenummer. Denne type oversættelse er en smule anderledes fra en traditionel autoriseret oversættelse, men er lige så gyldig. 
Denne oversættelse kan også blive legaliseret, som en ekstra service; dette gøres ved at få en bekræftelsespåtegning fra en notar, og derefter et apostillestempel fra Udenrigsministeriet.
Er du i tvivl om hvilken type oversættelse du skal bruge, kan vi oftest hjælpe med dette, eller du kan forhøre dig hos modtager. Vores erfaring er, at dit originaldokument og oversættelsen skal legaliseres og til den kinesiske ambassade. Efter endt oversættelse kan vi sagtens sende oversættelsen til ambassaden, hvorefter du selv aftaler resten af legaliseringen med dem.

Pris på en kinesisk oversættelse    

For at kunne give dig et tilbud på din kinesiske oversættelse skal vi se teksten først. Vi anbefaler, at du fremsender dine dokumenter via hjemmesiden, og herefter vil du modtage et tilbud. Vi modtager kun dokumenter elektronisk, så derfor bedes du om at benytte vores kontaktformular. Skal du bruge en legaliseret oversættelse, vil vi bede dig om at sende os originaldokumentet til os eller oversætter.

Vores mindstepris på en autoriseret oversættelse fra dansk til kinesisk er 3.300 DKK inkl. moms, og med legalisering af dit originaldokument og oversættelse er prisen 8.500 DKK inkl. moms. Alle opgaver er dog individuelle, så send os en forespørgsel, så finder vi et tilbud til dig.

Kinesiske tolke og sprogkombinationer

Legalisering.dk har en kinesisk tolk, som står klar til at hjælpe dig med din kinesiske oversættelse. Vores kinesiske tolk sørger for at du får en bekræftet oversættelse, som er korrekt og oversat ord for ord.

Vi kan tilbyde en bekræftet og legaliseret oversættelse fra dansk til kinesisk, og en bekræftet oversættelse fra engelsk til kinesisk.

Leveringstid på kinesiske oversættelser       

Leveringstiden på kinesiske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 10-15 hverdage, før du modtager det oversatte dokument. Leveringstiden afhænger meget af, om din oversættelse skal legaliseres, da dette vil tage noget tid for vores oversætter at besøge notar og Udenrigsministeriet.

Juridiske betingelser 

Når det kommer til oversættelse til kinesisk, er der en del krav til disse oversættelser. Da Kina er et lukket land, vil min autoriserede tolk sikre sig at du får en oversættelse, der vil blive godkendt i Kina. Derfor tilbyder vi foruden selve oversættelsen at stå for hele legaliseringsprocessen, der indebærer notarpåtegning og apostille fra Udenrigsministeriet. Du skal desuden bruge dit originaldokument, der bliver sat sammen med oversættelsen - denne skal også være udstyret med apostille.

Sådan bestiller du en oversættelse

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine tekster til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os med det samme - vi ser frem til at hjælpe dig.

Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vores oversættere er erfarne med termer og udtryk der bruges i virksomhedsdokumenter, så du er garanteret at din oversættelse vil blive godkendt første gang du præsenterer den for modtager.

Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Leveringstid på en kinesisk oversættelse   

Leveringstiden på kinesiske oversættelser afhænger af, hvor meget tekst der er i de dokumenter, du skal have oversat - især kinesisk tager ekstra tid, da det er et andet skriftsprog. Du kan hjælpe med at forkorte leveringstiden ved at sende os navne på enten kanji eller latinske bogstaver, alt efter sprogkombinationen. Derudover er der ofte en del formatering/layout, der skal tilpasses i kinesiske oversættelser, hvilket gør det ekstra vigtigt for os at se teksten, før vi kommer med en leveringstid. 

Modtagelse af dine dokumenter      

Når Legalisering.dk laver en bekræftet oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med posten. Vi sender direkte til dit kontor eller nærmeste pakkeshop.


Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med apostillestempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så kontakt os.
Leveringstid på få hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspreslevering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796