Legalisering

Vi oversætter dine tekster til kinesisk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Få et uforpligtigende tilbud på en kinesisk oversættelse; enten en kommerciel oversættelse eller en legaliseret oversættelse med apostillestempel.

Når du skal have oversat noget til kinesisk, kan du både få lavet en bekræftet oversættelse fra en translatør eller få en legaliseret oversættelse med apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Vores anbefaling er, at du kontakter den myndighed, der skal bruge din oversættelse. De kan give dig konkret svar på, hvilke krav de har til oversættelsen af dokumentet.

Kinesiske translatører og tolke    

Vi har et specialiseret hold af kinesiske tolke og translatører, som har stor erfaring med almindelige og juridiske oversættelser. Uanset hvilken type oversættelse du skal bruge, kan vi hjælpe dig med din oversættelse. Vi tilbyder at lave bekræftede oversættelser med underskrift af en oversætter, og så tilbyder vi at lave oversættelser med apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Vi kan hjælpe dig igennem med begge typer af oversættelser – vores netværk består af 150 oversættere i Danmark og 500 oversættere fra udlandet, du er altså sikker på, at din tekst bliver oversat af en ekspert.

Hvad er prisen på en kinesisk oversættelse?           

Prisen på en kinesisk oversættelse kan variere en del. For at få en pris bedes du fremsende dine dokumenter, enten som PDF-fil eller i et billedformat. Så snart vi får set teksten igennem, modtager du en pris fra os på e-mail. Fremsend derfor din tekst med det samme, så vender vi tilbage med et tilbud.

Fortrolig behandling af alle dokumenter   

Dit dokument bliver kun set igennem af vores projektleder og potentielt også af oversætteren, hvis du vælger at bestille en oversættelse hos Legalisering.dk. Du kan derfor stole på, at din oversættelse er i trygge hænder hos os.

Onlinebetjening                                   

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside og e-mail, og så kan du også ringe os op og tale direkte med os. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 17.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os.


Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Leveringstid på en kinesisk oversættelse   

Leveringstiden på kinesiske oversættelser afhænger af, hvor meget tekst der er i de dokumenter, du skal have oversat. Derudover er der ofte en del formatering/layout, der skal tilpasses i kinesiske oversættelser, hvilket gør det ekstra vigtigt for os at se teksten, før vi kommer med en leveringstid. Den typiske leveringstid er på 4 hverdage.

Modtagelse af dine dokumenter             

Når vi har oversat dine tekster, får du oversættelsen sendt retur med posten til din adresse. Du oplyser adressen til os, når du vælger at bestille oversættelsen.

Håndtering af hasteopgaver Vi håndterer hasteopgaver hver dag. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave, oplys blot hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Sådan bestiller du en oversættelse        

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine tekster til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os med det samme, vi ser frem til at hjælpe dig.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796