Legalisering

Vi oversætter dine tekster til kinesisk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Få et uforpligtigende tilbud på en kinesisk oversættelse; enten en kommerciel oversættelse eller en påtegnet og/eller legaliseret oversættelse med apostillestempel.

Påtegnede eller legaliserede (apostillestemplet) kinesiske oversættelser.

Bekræftede oversættelser er betegnelsen for at et dokument er blevet oversat af en autoriseret translatør, der stempler/påtegner deres oversættelse. Når det kommer til kinesiske oversættelser, kan vi tilbyde oversættelse af en registreret tolk, der påtegner oversættelsen med sin signatur og tolkenummer. Denne type oversættelse er en smule anderledes fra en traditionel autoriseret oversættelse, men er lige så gyldig. 
Denne oversættelse kan også blive legaliseret, som en ekstra service; dette gøres ved at få en bekræftelsespåtegning fra en notar, og derefter et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Vi tilbyder også påtegning fra ambassaden, når det kommer til kinesiske oversættelser. 
Er du i tvivl om hvilken type oversættelse du skal bruge, kan vi oftest hjælpe med dette, eller du kan forhøre dig hos modtager - de ved præcis hvad de skal bruge fra dig.

Pris på en kinesisk oversættelse           

Ved at bestille din kinesiske oversættelse hos Legalisering.dk er du garanteret en konkurrencedygtig pris på din oversættelse. For at kunne give dig et tilbud på din kinesiske oversættelse bliver vi dog nødt til at se teksten først. Vi anbefaler, at du fremsender dine dokumenter via hjemmesiden, og herefter vil du modtage et tilbud. Vi modtager kun dokumenter elektronisk, så derfor bedes du om at benytte vores kontaktformular. Du kan downloade en scanne-app til dette, da det giver en bedre kvalitet end et billede, og medfører at din oversættelse vil se meget bedre ud - oversættelsen skal nemlig klipses sammen med originalen eller scannet, hvilket vil medføre et pænere slutprodukt.     

Kinesiske tolke

Legalisering.dk har en kinesisk tolk, som står klar til at hjælpe dig med din kinesiske oversættelse. Vores kinesiske tolk sørger for at du får en bekræftet oversættelse, som er korrekt og oversat ord for ord. Vores netværk består af langt over 2.000 translatører i Danmark og i udlandet; du er altså sikret en korrekt kinesisk oversættelse til den bedste pris.                   

Leveringstid på kinesiske oversættelser       

Leveringstiden på kinesiske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 10-15 hverdage, før du modtager det oversatte dokument. Leveringstiden afhænger meget af, om din oversættelse skal legaliseres, da dette vil tage noget tid for vores oversætter at besøge notar, Udenrigsministeriet og ambassaden. 

Juridiske betingelser 

Når det kommer til oversættelse til kinesisk, er der en del krav til disse oversættelser. Da Kina er et meget lukket land, vil min autoriserede tolk sikre sig at du får en oversættelse, der vil blive godkendt i Kina. Derfor tilbyder vi foruden selve oversættelsen at stå for hele legaliseringsprocessen, der indebærer notarpåtegning, stempel fra Konsulatet og apostille fra Udenrigsministeriet. Vores tolk er velkendt på Konsulatet, og vil sikre sig at din oversættelse får de nødvendige stempler. Vi vil desuden stærkt anbefale dig at sende os din original der også får en apostille på inden oversættelse, for at validere dit dokument. Dette kan vi også stå for, eller du kan selv gøre dette.


Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de flere brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får mest ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Leveringstid på en kinesisk oversættelse   

Leveringstiden på kinesiske oversættelser afhænger af, hvor meget tekst der er i de dokumenter, du skal have oversat - især kinesisk tager ekstra tid, da det er et andet sprog og tegn. Du kan hjælpe med at forkorte leveringstiden ved at sende os navne på enten kanji eller latinske bogstaver, alt efter sprogkombinationen. Derudover er der ofte en del formatering/layout, der skal tilpasses i kinesiske oversættelser, hvilket gør det ekstra vigtigt for os at se teksten, før vi kommer med en leveringstid. D

Modtagelse af dine dokumenter             

Når Legalisering.dk laver en bekræftet oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med posten. Vi sender direkte til dit kontor eller nærmeste pakkeshop.

Sådan bestiller du en oversættelse        

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine tekster til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os med det samme - vi ser frem til at hjælpe dig.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med apostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på få hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspreslevering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796