Legalisering

Vi oversætter dine tekster til norsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Modtag et uforpligtigende tilbud fra Legalisering.dk på en norsk oversættelse - enten en juridisk oversættelse eller en legaliseret oversættelse med notarpåtegning og apostillestempel.

Via Legalisering.dk kan du både få lavet en juridisk oversættelse eller en legaliseret oversættelse fra en modersmålsoversætter. I forbindelse med en legaliseret oversættelse fra dansk til norsk, kan vi tilbyde en almindelig oversættelse, hvor vi sætter vores virksomhedsforside forrest, der bliver notariseret. Dette betyder, at vi som virksomhed står inde for oversættelsen. Derefter får vi apostillestemplet oversættelsen hos Udenrigsministeriet. Bemærk at vi ikke kan tilbyde en autoriseret translatør i denne sprogkombination, kun en legaliseret oversættelse, da der ikke er autoriserede/bekræftede oversættere i denne sprogkombination.
Hvad du har behov for afhænger af den pågældende myndighed, hvor du skal bruge oversættelsen. Derfor anbefales du at kontakte myndigheden for at få afklaret dette.

Hvad koster en norsk oversættelse?

For at du kan få en pris på hvad det vil koste at få oversat din tekst til eller fra norsk, skal du blot fremsende dine dokumenter via vores tilbudsformular. Vi vender tilbage inden for 3 timer på hverdage i vores åbningstid. Tag et billede af dine dokumenter eller scan og send dem enten via mail eller vores kontaktformular - du kan downloade en scanne-app til dette formål.

Onlinebetjening                         

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten og e-mail, og så kan du også ringe til os. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 17.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os. Vi gør dog opmærksom på at vi ikke kan give tilbud i telefonen eller ved at møde op på vores kontor.

Sådan bestiller du en oversættelse         

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine tekster til os digitalt. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os med det samme, vi ser frem til at hjælpe dig.

Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder, og vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, ved vi at branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling - derfor har vi specialister fra hele verden. 

Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere, så hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Behandling af dine dokumenter                 

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt, så du kan trygt sende dine tekster til os.

Leveringstid på norske oversættelser     

Vi er kendt for at have en hurtig leveringstid. Den typiske leveringstid på en gennemsnitlig oversættelse er 1-4 hverdage. Vi kan dog bekræfte, hvor lang leveringstiden er, så snart vi modtager dine dokumenter. Send derfor dine dokumenter til os via vores kontaktformular, og du vil modtage en specifik leveringstid fra os.

Få dine dokumenter med posten           

Efter vi er færdige med at oversætte dine tekster og har din bekræftede oversættelse klar, sender vi den til den ønskede adresse med GLS.

Håndtering af hasteopgaver 

Vi håndterer hasteopgaver hver dag. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave, så oplys hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med apostillestempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så kontakt os.
Leveringstid på få hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspreslevering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796