Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til norsk. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Modtag et uforpligtigende tilbud fra Legalisering.dk på en norsk oversættelse - enten en juridisk oversættelse eller en legaliseret oversættelse med notarpåtegning og apostillestempel.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder, og vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, ved vi at branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling - derfor har vi specialister fra hele verden.

Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere, så hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Norske oversættelser

Via Legalisering.dk kan du både få lavet en juridisk oversættelse eller en bekræftet oversættelse fra en modersmålsoversætter. Da Norden har en aftale om at godkende hinandens dokumenter og oversættelser, vil der ikke være behov for legalisering af din oversættelse. Vi kan selvfølgelig godt tilbyde dette alligevel, hvis du ønsker det. 

Bemærk at vi ikke kan tilbyde en autoriseret translatør i denne sprogkombination, kun en legaliseret oversættelse, da der ikke er autoriserede/bekræftede oversættere i denne sprogkombination. Oftest skal officielle, danske dokumenter ikke oversættes hvis de skal fremvises i Norge.


Vi er Nordens eksperter indenfor oversættelse

Vidste du at Legalisering har branches i både Sverige, Norge, Finland og Island? Du kan se vores norske hjemmeside Autorisering lige her.

Onlinebetjening      

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten og e-mail, og så kan du også ringe til os. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 17.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os. Vi gør dog opmærksom på at vi ikke kan give tilbud i telefonen eller ved at møde op på vores kontor.

Sådan bestiller du en oversættelse      

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine tekster til os digitalt. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os med det samme, vi ser frem til at hjælpe dig.

Prisen på en norsk oversættelse

Vores mindstepris på en certificeret oversættelse fra dansk til norsk er 490 kr. ex moms. Alle opgaver er dog individuelle, så send os en forespørgsel, så finder vi et tilbud til dig.


Professionelle norske oversættelser - også uden bekræftelse

Skal du have oversat en tekst eller dokument til norsk der ikke har brug for bekræftelse, kan vi hjælpe dig. Legalisering.dk har adgang til langt over end 2.000 oversættere i alverdens sprogkombinationer og branchekendskaber, hvadend du skal have oversat interne dokumenter, produkttekster, brochurer eller noget helt andet. Send os en forespørgsel på mail eller via kontaktformularen, så sender vi et tilbud indenfor kort tid.

Behandling af dine dokumenter                 

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt, så du kan trygt sende dine tekster til os.

Leveringstid på norske oversættelser 

Vi er kendt for at have en hurtig leveringstid. Den typiske leveringstid på en gennemsnitlig oversættelse er 1-4 hverdage. Vi kan dog bekræfte, hvor lang leveringstiden er, så snart vi modtager dine dokumenter. Send derfor dine dokumenter til os via vores kontaktformular, og du vil modtage en specifik leveringstid fra os.

Få dine dokumenter med posten    

Efter vi er færdige med at oversætte dine tekster og har din bekræftede oversættelse klar, sender vi den til den ønskede adresse med GLS.

Håndtering af hasteopgaver 

Vi håndterer hasteopgaver hver dag. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave, så oplys hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796