Legalisering

Vi oversætter dine tekster til norsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Modtag et uforpligtigende tilbud fra Legalisering.dk på en norsk oversættelse, enten en juridisk oversættelse eller en bekræftet oversættelse med stempel fra translatøren

Via Legalisering.dk kan du både få lavet en juridisk oversættelse eller en bekræftet oversættelse fra en autoriseret translatør. Hvad du har behov for, afhænger af den pågældende myndighed, hvor du skal bruge oversættelsen. Derfor anbefaler vi, at du kontakter myndigheden for at få afklaret dette.

Norske translatører og tolke

Vores norske oversættere er juridiske tolke og translatører, som har flere års erfaring inden for hver deres felt. Vores norske translatører har før oversat dåbsattester, skilsmissebevillinger, straffeattester, testamenter og mange andre dokumenter. Uanset hvilken type oversættelse du skal bruge, kan vi næsten altid hjælpe dig med oversættelsen. Legalisering.dk tilbyder at lave bekræftede oversættelser med underskrift fra oversætteren. Udover vores faste team af norske oversættere har vi over 500 oversættere i udlandet, som kan hjælpe, så vi har altid et stort netværk at trække på, i tilfælde af at du har meget specielle tekster, der skal oversættes.

Hvad koster en norsk oversættelse?

For at du kan få en pris på, hvad det vil koste at få oversat din tekst til eller fra norsk, skal du blot fremsende dine dokumenter via vores tilbudsformular. Vi vender tilbage inden for 1 time på hverdage i vores åbningstid. Tag et billede af dine dokumenter eller scan dem og fremsend dem elektronisk.

Onlinebetjening                         

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside og e-mail, og så kan du også ringe os op og tale direkte med os. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 17.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os.

Sådan bestiller du en oversættelse         

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine tekster til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os med det samme, vi ser frem til at hjælpe dig.

Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Behandling af dine dokumenter                 

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt, så du kan trygt sende dine tekster til os.

Leveringstid på norske oversættelser     

Vi er kendt for at have en hurtig leveringstid. Den typiske leveringstid på en gennemsnitlig oversættelse er 4 hverdage. Vi kan dog bekræfte, hvor lang leveringstiden er, så snart vi modtager dine dokumenter. Send derfor dine dokumenter til os via vores kontaktformular, og du vil modtage en specifik leveringstid fra os.

Få dine dokumenter med posten           

Efter vi er færdige med at oversætte dine tekster og har din bekræftede oversættelse klar, sender vi den til den ønskede adresse.

Håndtering af hasteopgaver Vi håndterer hasteopgaver hver dag. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave, oplys hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796