Legalisering

Har du brug for en legaliseret oversættelse med apostillestempel? Hos Legalisering.dk kan vi hjælpe dig med både oversættelse, notarbekræftelse og apostillestempel fra Udenrigsministeriet.

De fleste oversættelser skal ofte enten oversættes og stemples af en autoriseret translatør, og derefter legaliseres og påføres en apostille fra Udenrigsministeriet. Der findes dog mange undtagelser fra disse to typer af oversættelser – så undersøg, hvad du har behov for. Du kan læse alt om forskellene på vores hjemmeside. Hvis du stadig er i tvivl, så kontakt myndigheden, som skal bruge oversættelsen, for at være helt sikker.       

Legalisering af bekræftede oversættelser, som påføres apostille fra Udenrigsministeriet

Vi tilbyder bekræftede oversættelser udført af autoriserede translatører, som bliver underskrevet og stemplet. Derudover tilbyder vi også at legalisere denne type oversættelser, hvor vi får en påtegning fra Dansk Erhverv (vi har en erhvervsaftale med dem, som giver os rabat - de har samme myndighed som en notar) eller en notar, og derefter får vi påsat en apostille fra Udenrigsministeriet. Når der legaliseres oversættelser, skal de igennem denne proces - man kan ikke undgå påtegningen fra Dansk Erhverv eller notar, da i så fald kan der ikke komme apostille på. Vi tilbyder også at legalisere almindelige oversættelser, i de sprogkombinationer hvor der ikke er autoriserede translatører tilgængelige.

Hvordan vi oversætter og legaliserer dit dokument

Såfremt du ønsker at bestille en oversættelse, som skal legaliseres, skal du først sende dit dokument elektronisk til os via e-mail eller vores formular på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du scanner dokumentet eller tager billeder af dine dokumenter. Vær opmærksom på at hvis du sender et billede af dokumentet, er det det, som bliver sat sammen med oversættelsen, så derfor anbefaler vi at du downloader en scanne-app der kan tage et pænere billede.

Når du har sendt dokumenterne til os, får du et uforpligtende tilbud. Så snart du har godkendt vores tilbud, oversætter legalisering.dk dokumentet og tager det herfra med til byretten, hvor dokumentets rigtighed bliver bekræftet af notaren for til sidst at blive taget med til Udenrigsministeriet, hvor oversættelsen påføres et apostillestempel. Alt dette er inkluderet i den pris, du modtager fra os. Til sidst sender vi oversættelsen retur til dig, og vi scanner og sender den også til din mail efter anmodning.

Vi oversætter til næsten alle sprog i verden

Via vores netværk på over 2000 oversættere fra Danmark og udland, kan vi oversætte til rigtig mange sprog. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan oversætte til netop dit sprog, så kontakt os med det samme, så hjælper vi med en afklaring. Nogle af de sprog, vi oversætter mest til, er engelsk, tysk, fransk, portugisisk, polsk, svensk, italiensk, spansk, russisk, hollandsk, kinesisk, norsk, thailandsk, serbisk, rumænsk, tyrkisk, arabisk og mange andre fremmedsprog.

Eksempler på dokumenter vi typisk laver legaliserede oversættelser af

Dokumenter, som ofte kræver oversættelse med denne procedure, er dokumenter som vielsesattester, straffeattester, skilsmissebevillinger, navneattester, dåbsattester, kørekort, adoptionsbevillinger, attester til navneændring, attester om forældremyndighed, bødeforlæg, stævninger, tilkendegivelser, domme, dødsattester, kendelser, separationsbevillinger, registreringsdokumenter, forsikringsdokumenter, uddannelsesbeviser og en lang række andre dokumenter. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan oversætte dit dokument, så kontakt os.

Har du behov for en bekræftet oversættelse?

Som nævnt først på denne side, skal du være opmærksom på, at nogle myndigheder i udlandet ønsker en oversættelse udført af en autoriseret translatør, hvor dennes underskrift eller stempel fremgår. Hvis du skal bruge sådan en oversættelse, er det også noget Legalisering.dk hjælper med.

Pris

Legalisering.dk sikrer dig den bedste pris på din oversættelse, da vi via vores netværk har sikret os særlige priser på alle typer af oversættelser. Vi kan først give dig en pris på dit dokument, når vi har set det, så send dokumentet hurtigst muligt for at få en pris. Vi gør vores bedste for at vende tilbage samme dag, som du sender dine dokumenter.

Fortrolighed

Vi er underlagt tavshedspligt, og alle Legalisering.dk’s oversættere har underskrevet fortrolighedserklæringer. Hvis du alligevel ikke bestiller oversættelsen,  så sletter vi dine dokumenter igen. Du kan derfor trygt sende dine dokumenter til os.

Leveringstid og levering af oversættelsen

Alle vores oversættelser bliver sendt retur til dig med posten til den adresse, du oplyser, uanset hvor i verden dette måtte være. Vi anmoder om din adresse, når du skal til at bestille din oversættelse. Det tager gennemsnitligt 4-5 hverdage at oversætte et dokument, men det kan variere meget, afhængigt af hvor mange sider det drejer sig om.

Hasteopgaver

I tilfælde af at du er i tidsnød, så kan du bestille oversættelsen som en hasteopgave. Det betyder, at vi smider alt, hvad vi har i hænderne, og sørger for, at din oversættelse bliver ekspederet hurtigst muligt. Der opkræves en ekstrapris for dette. Hvis det bliver aktuelt for dig, så nævn det blot for os, når du kontakter os.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi tilbyder

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796