Legalisering

Vi oversætter dine tekster til spansk .
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Søger du nogen til at oversætte dit dokument til spansk? Hos Legalisering.dk tilbyder vi spanske oversættelser udført af en spansk tolk eller translatør. Hos os kan du bestille en kommerciel spansk oversættelse eller en spansk oversættelse med appostillestempel.


Bestil en bekræftet spansk oversættelse eller legaliseret spansk oversættelse med apostille fra Udenrigsministeriet

Såfremt du har et dokument fra Spanien, som du skal benytte i Danmark, eller omvendt, så kan det være, at du har behov for at få lavet en oversættelse af dit dokument. Det er muligt at få to forskellige oversættelser, og Legalisering.dk kan hjælpe med begge typer. Vi laver både spanske oversættelser, som stemples af en spansk translatør, eller oversættelser som legaliseres og påføres et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. I enkelte tilfælde kan der være særlige krav til oversættelsen, vi anbefaler derfor, at du kontakter de lokale myndigheder, som kan hjælpe med at oplyse, hvilke krav de har til oversættelsen. De fleste spanske myndigheder har nogle klare krav til, hvad de forventer af en oversættelse.

Spansk translatør og tolk

Legalisering.dk har spanske translatører klar til at oversætte dine tekster. Alt afhængigt af om du skal bruge en bekræftet oversættelse, eller om du skal have en legaliseret oversættelse, så kan vi hjælpe dig videre. Vores speciale er at lave juridiske oversættelser, du er derfor sikret en professionel partner, hvis du vælger os. Vores oversætternetværk består af 150 forskellige translatører, heraf mange spanske translatører. Udover vores faste samarbejdspartnere i Danmark har vi et internationalt netværk af professionelle tolke, som er tilknyttet Legalisering.dk. Ved at bestille hos Legalisering.dk er du garanteret en professionel oversættelse, som er korrekt oversat, har gyldighed, og samtidig sikrer dig den bedste pris.

Prisen på en spansk oversættelse

Prisen for hver oversættelse kan variere en del. For at få et tilbud skal du blot scanne dokumentet eller tage et billede og sende det til os. Du er altid sikret den bedste pris på din oversættelse, når du bestiller den gennem Legalisering.dk. Vores konkurrencedygtige priser skyldes, at vi gennem vores mange års erfaring har opbygget et stort netværk af oversættere og forhandlet fordelagtige aftaler på plads. Inkluderet i prisen er oversættelse, stempling og levering af oversættelse med posten. 

Fortrolighed   

Dit dokument bliver kun set igennem af vores projektleder og oversætteren, og begge er underlagt tavshedspligt, så dit dokument bliver behandlet fortroligt.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Levering – Modtag din spanske oversættelse med posten 

Inkluderet i prisen hos os er tilsendelse af din spanske/danske oversættelse, som bliver sendt til en valgfri adresse både i Danmark eller udlandet.

Spanske oversættelser som hasteopgave   

Ofte står nogle af vores kunder og skal bruge oversættelsen meget hurtigt. Vi tilbyder at lave hasteopgaver mod et ekstra gebyr. Kontakt os for yderligere information.

Betjening online på livechat, e-mail og telefon                    

Du kan træffe os i hverdagene fra kl. 8.00 til 17.00. Vi tilbyder online betjening. Hvis du ønsker et personligt møde, skal du anmode om det.

Du kan bestille online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel                        

Skulle du besluttte dig for at bestille en spansk oversættelse, betaler du online enten med betalingskort, MobilePay eller via bankoverførsel.

Leveringstid på oversættelser til og fra spansk           

Leveringstiden på spanske oversættelser er typisk på mellem fire og fem hverdage.

Kontakt os på +45 7199 7722, via e-mail: [email protected] eller gennem vores livechat.
Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796