Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til engelsk. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Har du behov for en engelsk oversættelse? Legalisering.dk tilbyder engelsk oversættelse udført af engelske translatører. Vi tilbyder både kommercielle oversættelser og autoriserede oversættelser med apostillestempel.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vores autoriserede oversættere er erfarne med termer og korrekte udtryk der bruges i virksomhedsdokumenter, så du er garanteret at din oversættelse vil blive godkendt første gang du præsenterer den for modtager.

Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Autoriseret eller legaliseret engelsk oversættelse med apostille.

Hos Legalisering.dk kan vi tilbyde dig fire løsninger når det kommer til din engelske oversættelse.

Autoriseret oversættelse

Den første løsning er en autoriseret oversættelse, der er betegnelsen for at et dokument er blevet oversat af en autoriseret translatør, der stempler/påtegner deres oversættelse. Dette bliver også ofte kaldet en sworn translation, eller en bekræftet oversættelse - det betyder det samme. Vær opmærksom på at denne type oversættelse modtager du som fysisk papirform, og der må ikke ændres eller korrigeres på oversættelsen. Du modtager din færdige oversættelse som scannet PDF, og derefter sender vi den fysiske oversættelse med våd underskrift med GLS til din opgivne adresse.

Autoriseret oversættelse med legalisering

Den anden løsning kan være en autoriseret oversættelse, der som nævnt ovenfor bliver udstyret med en påtegning fra én af vores autoriserede oversættere. Denne oversættelse kan også blive legaliseret; dette gøres ved at få en bekræftelsespåtegning fra Dansk Erhverv eller en notar, og derefter et apostillestempel fra Udenrigsministeriet.

Grundet krav fra Udenrigsministeriet vil vi i langt de fleste sager have behov for at du sender os dit originaldokument, da dette dokument også skal legaliseres med apostille inden oversættelsen kan blive det. Du kan enten selv få apostille på originaldokumentet, eller vi kan hjælpe dig med det.

Certificeret oversættelse

Denne type oversættelse bliver udført af en professionel oversætter med modersmål i engelsk, som bliver korrekturlæst og derefter påført vores virksomhedsforside der bekræfter oversættelsen. Dette kan være et godt alternativ for at få en billigere oversættelse, hvis modtager godtager denne type oversættelse. Du kan klikke her for at læse mere om denne type oversættelse.

Certificeret oversættelse med legalisering

Denne certificerede oversættelse med vores virksomhedsforside kan blive legaliseret med notar og apostille. Dette gøres ved at projektlederen tager oversættelsen med til notaren der godkender projektlederens underskrift, og derefter bliver denne notarpåtegning legaliseret hos Udenrigsministeriet. 

Som tilfældet ovenfor, så grundet krav fra Udenrigsministeriet vil vi i langt de fleste sager have behov for at du sender os dit originaldokument, da dette dokument også skal legaliseres med apostille inden oversættelsen kan blive legaliseret. Du kan enten selv få apostille på originaldokumentet, eller vi kan hjælpe dig med det. Skriv gerne i din henvendelse hvad du foretrækker. Du kan klikke her for at læse mere om denne type oversættelse.    

Professionelle oversættelser - uden legalisering

Skal du have oversat en tekst eller dokument der ikke har brug for bekræftelse eller legalisering, kan vi også hjælpe dig. Legalisering.dk har adgang til mere end 2.000 oversættere i alverdens sprogkombinationer og branchekendskab, hvadend du skal have oversat interne dokumenter, produkttekster, blogindlæg eller noget helt andet. Send os en forespørgsel på mail eller via kontaktformularen, så sender vi et tilbud indenfor kort tid.

            

Juridiske krav til din oversættelse

Alt efter hvilket land du skal bruge din oversættelse i, vil der være forskellige krav til din oversættelse. Disse krav kan være at de skal bruge en 'certified/sworn translation', der betyder at den skal være udført af en statsautoriseret translatør. De kan også bede dig om at få apostille på din oversættelse - denne kan vi sagtens indhente for dig, og den kommer med i prisen hvis du klikker på 'legaliseret oversættelse' når du beder om et tilbud

Skal du have legaliseret din oversættelse, skal du undersøge om du også har behov for legalisering af din original. Tommelfingerreglen er, at hvis dit originaldokument er udstedt af en myndighed, skal der apostille på den; er den udstedt af fx en virksomhed, såsom lønsedler eller regninger, vil dit originaldokument ikke skulle legaliseres, og du kan nøjes med at oversættelsen bliver legaliseret.

Hvis du ønsker at legalisere din oversættelse, kræver Udenrigsministeriets retningslinjer, at det tilhørende originaldokument også gennemgår en legaliseringsproces. Yderligere information findes i nærmere detaljer her. Vi hjælper også gerne med at legalisere dit originaldokument, hvis du sender det til os.

Leveringstid på engelske oversættelser

Leveringstiden på engelske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 1-5 hverdage, før du modtager det oversatte dokument. Hvis du skal bruge dokumentet hurtigere, så informer os om dette.

Prisen på en engelsk oversættelse

Vores mindstepris på en autoriseret oversættelse fra dansk til engelsk er 1.500 kr. ex moms, og med legalisering af oversættelsen (uden originaler) er prisen 2.600 kr. ex moms. Vores mindstepris på en certificeret oversættelse fra dansk til engelsk er 490 kr. ex moms, og med legalisering af din oversættelse (uden originaler) er prisen 1.640 kr. ex moms. Husk, alle opgaver er unikke, så send os en forespørgsel, og vi vil udarbejde et tilbud specielt til dig.


Du får leveret din engelske oversættelse med posten

Når Legalisering.dk laver en autoriseret oversættelse med og uden legalisering for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scannet PDF, og derefter med GLS. Vi sender direkte til dit kontor eller pakkeshop.

Engelske oversættelser som hasteopgaver 

Hvis du er i tidsnød og skal bruge din oversættelse hurtigst muligt, kan du få lavet oversættelsen som hasteopgave. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os på telefon eller via kontaktformularen.


Telefonisk henvendelse

Vi kan kontaktes telefonisk, via e-mail og chat mellem 8-17 på hverdage, hvor vores projektlederteam er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796