Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til svensk. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Modtag et uforpligtende tilbud fra Legalisering.dk på en svensk oversættelse.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk har oversat adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra flere brancher, og derfor har vi oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi udfører en erhvervsoversættelse, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister i hele verden, og har sikret dig de bedste priser.

Alle oversættelser som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Svenske oversættelser

Via Legalisering.dk kan du både få lavet en juridisk oversættelse og/eller en bekræftet/autoriseret oversættelse fra en svensk translatør. Vi kan tilbyde en autoriseret (bekræftet) oversættelse udført at en svensk translatør, der påtegner deres oversættelse. Der vil ikke være behov for legalisering af dine originaler, da de nordlige lande har en aftale om at disse oversættelser ikke skal legaliseres.

Hvad koster en svensk oversættelse?

For at få en pris på at få oversat din tekst til/fra svensk, skal du blot fremsende dine dokumenter via vores tilbudsformular. Vi vender tilbage inden for 3 timer på hverdage i vores åbningstid. Tag et billede af dine dokumenter med en scanne-app og fremsend dem elektronisk til os.

Du kan downloade en scanne-app til dette formål, da dette giver en bedre kvalitet end et billede, og medfører at din oversættelse vil se meget bedre ud - oversættelsen skal nemlig klipses sammen med originalen eller scannet, hvilket vil medføre en pænere opgave til dig. Vi kan ikke give priser på opgaver i telefonen eller ved personlig opmøde, da vi skal snakke med oversætter først.

Eksperter indenfor de nordiske sprog

Legalisering.dk er eksperter indenfor især de nordiske sprog - vi har derfor oprettet branches i Norge, Sverige, Finland og Island, foruden vores danske branch. Du kan se vores svenske landingpage, Auktorisering, her.

Onlinebetjening - mail og chat                         

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside og e-mail, og så kan du også ringe os op og tale med os. Vores åbningstid er fra  8.00 til 17.00 på hverdage. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os - vær dog opmærksom på at vi ikke kan give tilbud på en oversættelse, med mindre du allerede har været i korrespondance med os via mail eller kontaktformularen. 

Sådan bestiller du en oversættelse  

For at modtage et tilbud skal du fremsende dine dokumenter til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud hvor du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Prisen på en svensk oversættelse

Vores mindstepris på en autoriseret oversættelse fra dansk til svensk er 1.500 kr. ex moms. Vores mindstepris på en certificeret oversættelse fra dansk til svensk er 490 kr. ex moms.


Professionelle svenske oversættelser af interne og eksterne tekster

Skal du have oversat en tekst eller dokument til svensk der ikke har brug for bekræftelse, kan vi også hjælpe dig. Legalisering.dk har adgang til mere end 2.000 oversættere i alverdens sprogkombinationer og branchekendskab, hvadend du skal have oversat interne dokumenter, produkttekster, terms and conditions eller noget helt andet. Send os en forespørgsel på mail eller via kontaktformularen, så sender vi et tilbud indenfor kort tid.

Behandling af dine fortrolige dokumenter                 

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt, så du kan trygt sende dine tekster til os - vores oversættere har tavshedspligt.

Leveringstid på svenske oversættelser  

Vi er kendt for at have en hurtig leveringstid, hvor den typiske leveringstid på en gennemsnitlig oversættelse er 1-4 hverdage. Vi kan dog bekræfte hvor lang leveringstiden er, så snart vi modtager dine dokumenter digitalt. Send derfor dine dokumenter til os via vores kontaktformular, og du vil modtage en specificeret leveringstid fra os.

Få dine dokumenter med posten    

Når vi har din bekræftede oversættelse klar, sender vi den til den ønskede adresse med GLS.

Håndtering af hasteopgaver 

Vi håndterer hasteopgaver dagligt. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave - oplys hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796