Legalisering

Vi oversætter dine tekster til svensk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Modtag et uforpligtende tilbud fra Legalisering.dk på en svensk oversættelse. Vi hjælper både med juridiske - og legaliserede oversættelser med påtegning fra Dansk Erhverv og apostillestempel.

Via Legalisering.dk kan du både få lavet en juridisk oversættelse og/eller en bekræftet/autoriseret og legaliseret oversættelse fra en svensk translatør. Vi kan tilbyde en autoriseret (bekræftet) oversættelse udført at en svensk translatør, der påtegner deres oversættelse. Oftest vil der ikke være behov for apostillepåtegning når der skal oversættes til de nordiske lande - forhør dig dog for en sikkerheds skyld hos dem, der skal modtage dit dokument.

Hvad koster en svensk oversættelse?

For at få en pris på at få oversat din tekst til/fra svensk, skal du blot fremsende dine dokumenter via vores tilbudsformular. Vi vender tilbage inden for 3 timer på hverdage i vores åbningstid. Tag et billede af dine dokumenter med en scanne-app og fremsend dem elektronisk til os.

Du kan downloade en scanne-app til dette formål, da dette giver en bedre kvalitet end et billede, og medfører at din oversættelse vil se meget bedre ud - oversættelsen skal nemlig klipses sammen med originalen eller scannet, hvilket vil medføre en pænere opgave til dig. Vi kan ikke give priser på opgaver i telefonen eller ved personlig opmøde, da vi skal snakke med oversætter først.

Onlinebetjening - mail og chat                         

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside og e-mail, og så kan du også ringe os op og tale med os. Vores åbningstid er fra  8.00 til 17.00 på hverdage. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os - vær dog opmærksom på at vi ikke kan give tilbud på en oversættelse, med mindre du allerede har været i korrespondance med os via mail eller kontaktformularen. 

Sådan bestiller du en oversættelse         

For at modtage et tilbud skal du fremsende dine dokumenter til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud hvor du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk har oversat adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra flere brancher, og derfor har vi oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi udfører en erhvervsoversættelse, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister i hele verden, og har sikret dig de bedste priser. 

Alle oversættelser som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Behandling af dine fortrolige dokumenter                 

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt, så du kan trygt sende dine tekster til os - vores oversættere har tavshedspligt.

Leveringstid på svenske oversættelser     

Vi er kendt for at have en hurtig leveringstid, hvor den typiske leveringstid på en gennemsnitlig oversættelse er 1-4 hverdage. Vi kan dog bekræfte hvor lang leveringstiden er, så snart vi modtager dine dokumenter digitalt. Send derfor dine dokumenter til os via vores kontaktformular, og du vil modtage en specificeret leveringstid fra os.

Få dine dokumenter med posten           

Når vi har din bekræftede oversættelse klar, sender vi den til den ønskede adresse med GLS.

Håndtering af hasteopgaver 

Vi håndterer hasteopgaver dagligt. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave - oplys hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med apostillestempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så kontakt os.
Leveringstid på få hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspreslevering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796