Legalisering

Andre sprog

Hvilke sprog oversætter vi til:

Legalisering.dk oversætter til de fleste sprog i verden. Vores kunder skal typisk bruge deres dokumenter i andre lande eller på nye markeder, som man gerne vil ind på. Alle vores oversættere er modersmålsoversættere eller autoriserede oversættere, som har specialiseret sig inden for specifikke industrier. Specialisering inden for specifikke industrier er en forudsætning for at have den korrekte terminologi eller et sprog, som virker overbevisende for læseren.

42 forskellige sprog

På denne side kan du se, hvilke sprog vi primært oversætter til. Vi har 42 forskellige sprog, som vi oversætter mest til, men udover disse sprog, oversætter vi også til andre mindre sprog. Skulle du stå med et behov for oversættelse til et sprog, som ikke er angivet på vores hjemmeside, anbefaler vi, at du kontakter os for at høre, om det er et sprog, vi kan hjælpe med. Vi har samarbejdspartnere i de lande, hvor de taler særlige sprog, som vi ikke til dagligt arbejder med, så ofte kan vi løfte de fleste opgaver. 

Vi oversætter til mange sprog
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796