Legalisering

Vi oversætter dine tekster til tysk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Har du behov for en tysk oversættelse? Hos Legalisering.dk kan du bestille en oversættelse lavet af en tysk tolk eller translatør. Du kan både bestille en kommerciel tysk oversættelse eller en oversættelse med apostillestempel. Bestil en bekræftet tysk oversættelse eller legaliseret oversættelse med apostille. 

Hvis du skal have oversat en tekst til eller fra tysk og skal bruge den hos en myndighed, så er der en chance for, at du enten har brug for en tysk oversættelse, som stemples af en translatør, eller en oversættelse som legaliseres og påføres et apostillestemepel fra Udenrigsministeriet. Der findes tilfælde, hvor der er særlige krav til oversættelsen, vi anbefaler derfor, at du spørger den pågældende myndighed, hvilke specifikke krav de har til en tysk eller dansk oversættelse. Myndighederne i Danmark og Tyskland plejer at være meget præcise og gode til at forklare, hvad de forventer af stempling af oversættelsen.

Tyske translatører og tolke 

Hvis du skal have en bekræftet oversættelse, skal du bruge en tysk translatør til at bekræfte din oversættelse med underskrift og stempel. Uanset hvad du skal bruge, så anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan guide dig igennem forløbet. Hos Legalisering.dk har vi 150 tilknyttede translatører, herunder mange tyske translatører. Derudover har vi et internationalt netværk bestående af professionelle tolke, som Legalisering.dk samarbejder med. Du er derfor sikret en tysk oversættelse, som både er korrekt, gyldig og til den bedste pris på markedet.

Pris – hvad koster en tysk oversættelse?     

Legalisering.dk er kendt for at have de mest konkurrencedygtige priser på bekræftede oversættelser til tysk. Gennem vores tyske oversættere og tyske samarbejdspartnere får du en pris, som dækker oversættelse, stempling og levering af oversættelsen. Det er meget forskelligt, hvad oversættelser koster, men så snart vi får din tekst, modtager du et tilbud fra os. Du fremsender dokumentet ved at scanne det eller tage billeder og sende det til os via hjemmesiden. 

Fortrolighed – Hvem ser dit dokument?       

Når du skal have et tilbud, bliver din tekst kun set igennem af vores projektleder og oversætteren. Legalisering.dk er underlagt tavshedspligt, så dit dokument er i sikre hænder hos os.

Leveringstid – Så hurtig går leveringen af en tysk oversættelse              

Du får typisk din tyske oversættelse retur efter 4-5 hverdage, hvis det er et enkelt dokument, du skal have oversat. Leveringstiden kan dog variere, afhængigt af hvor mange sider der er i dokumentet.      

Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Levering – Få din tyske oversættelse tilsendt            

Vi sender alle oversættelser retur med posten til den ønskede adresse, uanset om det er i Danmark eller udlandet.

Tyske oversættelser som hasteopgaver     

Hvis du er i tidsnød og skal bruge din oversættelse hurtigst muligt, kan du få lavet oversættelsen som hasteopgave. Legalisering.dk tager et hastegebyr, men til gengæld modtager du din oversættelse hurtigere end normalt. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os på telefon eller via kontaktformularen.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8 til 17.00        

Du har mulighed for at kontakte os alle hverdage i ugen, medudtagelse af helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 17.00, vi træffes kun personligt efter aftale.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel       

Hvis du beslutter dig for at få hjælpe til din tyske oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722, via e-mail: [email protected] eller gennem vores livechat.
Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796