Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til tysk. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Brug for en knivskarp tysk oversættelse? Hos Legalisering.dk leverer vores tyske translatører topkvalitet i hver eneste sætning. Vi dækker dine tyske oversættelsesbehov med ekspertise og stempel, uanset formålet.

Erhvervsoversættelser

Hos Legalisering.dk udfører vi oversættelser af mangfoldige tekster til vores erhvervskunder. Vi betjener kunder fra en bred vifte af brancher, og vores oversættere har specialiseret sig inden for forskellige industrier og emner. Vores ekspertise omfatter især oversættelse af følsomme forretningsdokumenter som CVR-udtræk og vedtægter med præcision og fortrolighed som højeste prioritet.

Samtlige oversættelser udført af Legalisering.dk håndteres af modersmålsoversættere. Hvis du har brug for en oversættelse, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular. Efterfølgende vil vores projektleder kontakte dig.

Autoriseret eller legaliseret tysk oversættelse med apostille.

Vi hos Legalisering.dk er kan præsentere dig for fire skræddersyede muligheder til din tyske oversættelse, hvor vores dedikerede team af erfarne oversættere og translatører sikrer, at din tekst ikke blot bliver oversat korrekt, men også formidler den nøjagtige tone og betydning, som du ønsker at formidle. Vores omhyggelige tilgang til oversættelsesprocessen kombineret med avancerede sprogteknologier garanterer en professionel og præcis oversættelse, der opfylder dine unikke behov og forventninger.

Autoriseret oversættelse

Den første mulighed er en autoriseret oversættelse, hvor dokumentet oversættes af en autoriseret translatør, der stempler og attesterer oversættelsen. Dette kaldes også ofte en "svoren translation" eller "bekræftet oversættelse," hvilket betyder det samme. Bemærk, at denne type oversættelse leveres i fysisk papirformat og må ikke ændres eller korrigeres. Du vil modtage oversættelsen som en PDF-fil, og vi sender derefter den fysiske oversættelse med våd underskrift via GLS til den adresse, du har angivet.

Autoriseret oversættelse med legalisering

En anden mulighed, som vi tilbyder, er en autoriseret oversættelse, forsynes med en attest fra vores autoriserede oversættere. Denne oversættelse kan også legaliseres ved at få en bekræftelsespåtegning fra Dansk Erhverv eller en notar, efterfulgt af et apostillestempel fra Udenrigsministeriet.

På grund af kravene fra Udenrigsministeriet er det i de fleste tilfælde nødvendigt, at du sender os dit originaldokument. Dette dokument skal også legaliseres med apostille, inden oversættelsen kan påbegyndes. Du kan vælge at få apostillen selv på originaldokumentet, eller vi kan assistere dig med det. Bemærk, at dit dokument skal være udstedt af en dansk myndighed, før vi kan hjælpe med legalisering.

Certificeret oversættelse

Denne type oversættelse bliver udført af en almindelig oversætter, som bliver korrekturlæst og derefter påført vores virksomhedsforside der bekræfter oversættelsen. Dette kan være et godt alternativ for at få en billigere oversættelse, hvis modtager godtager denne type oversættelse. Klik her for at udforske vores unikke tilgang til oversættelse og certificering.

Certificeret oversættelse med legalisering

Den certificerede oversættelse der inkluderer vores virksomhedsforside kan blive legaliseret med notar og apostille. Dette gøres ved at projektlederen tager oversættelsen med til notaren der godkender projektlederens underskrift. Derefter tager vi oversættelse med til Udenrigsministeriet, hvor notarpåtegningen bliver stemplet og legaliseret, og din dokumentation bliver internationalt anerkendt.

Som tilfældet ovenfor, så grundet krav fra Udenrigsministeriet vil vi i langt de fleste sager have behov for at du sender os dit originaldokument, da dette dokument også skal legaliseres med apostille inden oversættelsen selv kan blive legaliseret. Du kan enten selv få apostille på originaldokumentet, eller vi kan hjælpe dig med det. Skriv gerne i din henvendelse hvad du foretrækker. Du kan klikke her for at læse mere om denne oversættelse.    

Sprogkombinationer

Vi kan tilbyde at lave autoriserede oversættelser fra dansk til tysk med legalisering - vi tilbyder også engelsk til/fra tysk, men uden legalisering.Vi kan også tilbyde en certificeret oversættelse fra dansk/engelsk til tysk, med legalisering.

       

Professionelle oversættelser - uden legalisering eller bekræftelse

Hvis du har brug for oversættelse af en tekst eller et dokument, der ikke kræver bekræftelse eller legalisering, er vi også klar til at hjælpe. Hos Legalisering.dk har vi adgang til et netværk af mere end 2.000 oversættere, der arbejder med et væld af sprogkombinationer og forskellige fagområder. Uanset om det drejer sig om interne dokumenter, produktbeskrivelser, blogindlæg eller noget helt andet, kan du sende os din anmodning via e-mail eller vores kontaktformular, og vi vil sende dig et tilbud inden for kort tid.


Prisen på en tysk oversættelse

Vores startpris for autoriseret oversættelse dansk-tysk er 1.300 kr. ekskl. moms, stigende til 2.600 kr. inkl. moms ved legalisering (uden originaler). Certificeret oversættelse dansk-tysk begynder ved 490 kr. inkl. moms, med en samlet pris på 1.700 kr. inkl. moms ved legalisering (uden originaler). Hver opgave er unik. Send os en forespørgsel for at få skræddersyet et tilbud, der passer til dine behov.

Leveringstid på tyske oversættelser

Leveringstiden på tyske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 2-5 hverdage, før du modtager det oversatte dokument. Hvis du skal bruge dokumentet hurtigere, så informer os om dette.


Juridiske krav til din oversættelse

Alt efter hvilket land du skal bruge din oversættelse i, vil der være forskellige krav til din oversættelse. Disse krav kan være at de skal bruge en 'certified/sworn translation', der betyder at den skal være udført af en statsautoriseret translatør, der stempler din oversættelse. De kan også bede dig om at få apostille på din oversættelse - denne kan vi indhente for dig, og den kommer med i prisen hvis du klikker på 'legaliseret oversættelse' når du beder om et tilbud. Vi vil derfor bede dig om at sende os dine originaler.

Skal du have legaliseret din oversættelse, skal dit originaldokument også legaliseres, grundet Udenrigsministeriets retningslinjer. Du kan læse mere om forklaringen her.

Du får leveret din tyske oversættelse med posten

Når Legalisering.dk udfører en autoriseret eller legaliseret oversættelse for dig, modtager du den færdige oversættelse som en scannet kopi, og den sendes derefter med GLS. Vi leverer direkte til din adresse, og vi tilbyder også levering til udlandet efter behov.

Tyske oversættelser som hasteopgaver

Hvis du har en presserende opgave, så tøv ikke med at kontakte os via vores kontaktformular, og vi vil straks tage hånd om det. Alternativt er du velkommen til at ringe eller chatte med os.


Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 17.00

Du kan komme i kontakt med os på alle hverdage, undtagen helligdage, i tidsrummet fra kl. 8.00 til 17.00. Personlige møder kan kun arrangeres ved forudgående aftale.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796