Legalisering

Vi oversætter dine tekster til tysk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Har du behov for en tysk oversættelse? Legalisering.dk tilbyder tysk oversættelse. Vi tilbyder både kommercielle oversættelser og autoriserede oversættelser, påsat apostillestempel. 

Bekræftet (autoriseret) eller legaliseret (apostillestemplet) tysk oversættelse.

Autoriserede oversættelser er betegnelsen for at et dokument er blevet oversat af en autoriseret translatør, der stempler/påtegner deres oversættelse. Denne oversættelse kan også blive legaliseret; dette gøres ved at få en bekræftelsespåtegning fra Dansk Erhverv eller en notar, og derefter et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Vi anvender oftest Dansk Erhverv, da vi har en erhvervsaftale med dem, og derfor kan få deres påtegning til en lavere pris. 
Er du i tvivl om hvilken type oversættelse du skal bruge, kan vi ofte hjælpe med dette, eller du kan forhøre dig hos modtager - de ved hvad de skal bruge fra dig.

Tyske translatører   

Legalisering.dk har tyske translatører, som sidder klar til at hjælpe dig med din tyske oversættelse. Vores tyske translatører sørger for at du får en korrekt bekræftet oversættelse, som er oversat ord for ord. Vores netværk består af over 2.000 translatører i Danmark og i udlandet, og har gode kontakter til flere tyske translatører.

Pris på en tysk oversættelse           

Ved at bestille din tyske oversættelse hos Legalisering.dk er du garanteret den mest konkurrencedygtige pris på din oversættelse. Vi har overblik over adskillige tyske translatører og sørger for, at du får den bedst mulige pris. For at kunne give dig et tilbud på din tyske oversættelse bliver vi nødt til at se teksten først. Vi anbefaler, at du fremsender dine dokumenter via hjemmesiden, hvorefter du modtager et tilbud. Vi modtager kun dokumenter elektronisk, og kan ikke give tilbud telefonisk eller ved opmøde, da vi skal snakke med translatør først. 

Fortrolighed ved oversættelse af tekster til tysk    

Vores tyske oversættere er underlagt tavshedspligt, og alle dokumenter der bliver fremsendt til Legalisering.dk bliver slettet efter 3 måneder, hvis du alligevel ikke bestiller en oversættelse.                          

Leveringstid på tyske oversættelser       

Leveringstiden på tyske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 1-5 hverdage, før du modtager det oversatte dokument. Ofte kan vi også tilbyde hasteoversættelser. 

Juridiske krav til din oversættelse

Hvis du skal have oversat til tysk, er vores erfaring at du skal have oversat dit dokument via en autoriseret oversætter, der stempler sin oversættelse, og den derefter bliver udstyret med apostille. Disse oversættelser anbefaler vi er under 3 måneder gamle, da notarerne i Tyskland er infamøse for deres strikse regler. Dog er alle vores autoriserede oversættere anerkendt i Tyskland og Schweiz, og bliver accepteret dernede uden problemer. Vi laver oversættelserne hvor de er vedhæftet både scan og original - vores erfaring er at begge dele vil blive godkendt. Hvis du ønsker at vi skal anvende din original kan du sende den til os, eller komme personligt forbi vores kontor efter aftale. Vi tilbyder også at ordne legaliseringsprocessen for dig, så du ikke skal fysisk af sted til Dansk Erhverv og Udenrigsministeriet.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter mange alsidige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere der har specialiseret sig indenfor forskellige industrier og emner. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verden. 

 Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter vores projektleder vil vende tilbage til dig.          

Du får leveret din tyske oversættelse med posten        

Når Legalisering.dk laver en juridisk oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med posten. Vi sender direkte til dit kontor.

Tyske oversættelser som hasteopgaver 

Legalisering.dk tager et hastegebyr, men til gengæld modtager du din oversættelse hurtigere end normalt. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os via kontaktformularen, og vi kigger på det hurtigst muligt - ellers er du velkommen til at ringe eller chatte med os.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 17.00     

Du har mulighed for at kontakte os alle hverdage i ugen, undtaget helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 17.00, og vi træffes kun personligt efter aftale.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel         

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796