Legalisering

Vi oversætter dine tekster til tysk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Har du behov for en tysk oversættelse? Legalisering.dk kan hjælpe med dette, udført af tyske translatører. Vi tilbyder både kommercielle oversættelser og autoriserede oversættelser med apostillestempel.

Bekræftet (autoriseret) eller legaliseret (apostillestemplet) tysk oversættelse.

Autoriserede oversættelser er betegnelsen for at et dokument er blevet oversat af en autoriseret translatør, der stempler/påtegner deres oversættelse. Denne oversættelse kan også blive legaliseret; dette gøres ved at få en bekræftelsespåtegning fra Dansk Erhverv eller en notar, og derefter et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Vi anvender oftest Dansk Erhverv, da vi har en erhvervsaftale med dem, og derfor kan få deres påtegning til en reduceret pris. 
Er du i tvivl om hvilken type oversættelse du skal bruge, kan vi ofte hjælpe med dette, eller du kan forhøre dig hos modtager - de kan informere om dette. Denne information kan du sende videre til os, hvorefter vi sender et tilbud på netop denne løsning.

Pris på en tysk oversættelse    

For at kunne give dig et tilbud på din tyske oversættelse bliver vi nødt til at se teksten først, for at oversætter kan beregne arbejdsbyrden. Vi anbefaler, at du fremsender dine dokumenter via hjemmesiden, hvorefter du modtager et tilbud. Vi modtager kun dokumenter elektronisk, og kan ikke give tilbud telefonisk eller ved opmøde, da vi skal snakke med translatør først. 

Vores mindstepris på en autoriseret oversættelse fra dansk til tysk er 1.875 DKK inkl. moms, og inklusiv legalisering af dit originaldokument og oversættelse er prisen 3.937,5 DKK inkl. moms. Alle opgaver er dog individuelle, så send os en forespørgsel, så finder vi et tilbud til dig.

Fortrolighed ved oversættelse af tekster til tysk    

Vores tyske oversættere er underlagt tavshedspligt, og alle dokumenter der bliver fremsendt til Legalisering.dk bliver slettet efter 3 måneder, hvis du alligevel ikke bestiller en oversættelse.                          

Leveringstid på tyske oversættelser       

Leveringstiden på tyske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 1-5 hverdage, før du modtager det oversatte dokument. Ofte kan vi også hjælpe med hasteoversættelser. 

Juridiske krav til din oversættelse

Hvis du skal have oversat til tysk, er vores erfaring at du skal have oversat dit dokument via en autoriseret oversætter, der stempler sin oversættelse, og den derefter får påsat en apostille. Disse oversættelser anbefaler vi er under 3 måneder gamle, da notarerne i Tyskland er infamøse for deres strikse regler. Dog er alle vores autoriserede oversættere anerkendt i Tyskland og Schweiz, og bliver accepteret dernede uden problemer. 

Skal du have apostille på din oversættelse, skal du også have apostille på dit originaldokument, grundet krav fra Udenrigsministeriet. Dette gælder når dit dokument er udstedt af en myndighed. Du kan enten selv få apostille på dit dokument, eller vi kan hjælpe med det - skriv det gerne i din henvendelse, så sender vi det korrekte tilbud til dig.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter mange alsidige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere der har specialiseret sig indenfor forskellige industrier og emner. Vi har især erfaring indenfor at oversætte virksomhedsfølsomme dokumenter, såsom udtræk fra CVR, vedtægter o. lign.

Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter vores projektleder vil vende tilbage til dig.          

Du får leveret din tyske oversættelse med posten

Når Legalisering.dk laver en autoriseret og/eller legaliseret oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med GLS. Vi sender direkte til dit kontor, og leverer gerne til udlandet.

Tyske oversættelser som hasteopgaver 

Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os via kontaktformularen, og vi kigger på det hurtigst muligt - ellers er du velkommen til at ringe eller chatte med os.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 22.00     

Du har mulighed for at kontakte os alle ugens dage, undtaget helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 22.00 i hverdagene, og 9.00-16.00 i weekenden. Vi træffes kun personligt efter aftale.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med apostillestempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så kontakt os.
Leveringstid på få hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspreslevering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796