Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Professionel oversættelse

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Legalisering.dk kan hjælpe dig med alle dine oversættelsesopgaver - om de er juridiske eller ej.

Ud over at være specialiserede i juridiske tekster, kan Legalisering.dk tilbyde sine kunder oversættelse af alle typer tekster. Dette kan fx indebære oversættelse af CV'er, Terms and Conditions, produkttekster, blog-indlæg, talen til brylluppet - vi dækker alle dine oversættelsesbehov, uanset hvad de kan være.

Vores oversættere

Vi anvender altid modersmålsoversættere, og har en konstant kommunikation med vores kunder, så du vil altid få en oversættelse fra os, som du er 100 % tilfreds med.

Vores leveringstid

Vi stræber altid efter at holde os til din deadline, og leverer dine tekster i samme format som du sender dem til os i. Skal vi hjælpe med konvertering af dine dokumenter kan vi sagtens klare det.

Korrekturlæsning

Vi tilbyder gerne at korrekturlæse dine tekster efter endt oversættelse, eller korrekturlæser dine egne tekster. 

Vores kunder

Legalisering.dk har hjulpet adskillige kunder med deres oversættelsesopgaver. Vi har bl.a. kunder der får oversat blogindlæg og captions til sociale medier, manualer til tekniske brancher, hjemmesider for virksomheder indenfor møbelbranchen, adskillige advokater - vores liste er lang.

Vores oversættelsesværktøjer

For at lave din oversættelse, oversætter vi i ét af de bedste oversættelsesværktøjer, Phrase. Dette program giver oversætteren et godt overblik over din tekst og muligheden for at sætte ønskede termer korrekt ind i oversættelsen. Programmet kan også kobles op på hjemmesider, så disse tekster nemt kan oversættes direkte, hvilket fjerner behovet for en masse "klippe-klistre-arbejde".

Modtag gratis information, vidensdeling og erfaringer.

Erhvervsoversættelser

Er du nysgerrig på hvad vi kan tilbyde din virksomhed, så kontakt os på mail, så kan vi aftale en prøveoversættelse af noget af jeres tekst. Alt efter din mængde af tekst kan vi også finde en særlig aftale til netop din virksomhed. Skriv allerede i dag en mail til [email protected] eller lav en henvendelse, så vil vores projektleder sende dig et skræddersyet tilbud på din oversættelsesløsning indenfor 24 timer.

Private oversættelser

Har du behov for en privat oversættelse, klarer vi også gerne den - ingen opgave er for lille til os. Send os gerne dit dokument, så sender vi et tilbud hurtigst muligt. Vores mindstepris er på 612,50 kr. inkl. moms, og vi giver rabat på gentagelser.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale. 

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796