Legalisering

Vi oversætter dine tekster til italiensk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Få et tilbud på en bekræftet italiensk oversættelse eller en legaliseret oversættelse med apostillestempel

Står du og skal have oversat noget til eller fra italiensk, og skal det bruges hos en myndighed, så skal du måske bruge en bekræftet oversættelse fra en translatør eller en legaliseret oversættelse med apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Det anbefales, at du altid kontakter de myndigheder, som skal bruge oversættelsen, for at få afklaret hvilke krav de har til netop din oversættelse. De italienske myndigheder kan have meget specifikke krav til en oversættelse.

Italienske translatører og tolke  

Når du har afklaret, hvilken type oversættelse du har behov for, så kontakt Legalisering.dk. Uanset om du skal bruge en bekræftet oversættelse med underskrift eller en oversættelse med apostillestempel fra Udenrigsministeriet, kan vi hjælpe. Legalisering.dk kan guide dig igennem forløbet, men det er kun den myndighed, der skal bruge oversættelsen, som kan give dig svar på, hvilken type oversættelse (og stempling heraf) du har behov for. Via vores netværk på 150 tolke og translatører kan vi altid hjælpe dig med en autoriseret oversættelse og samtidig sørge for, at du får de bedste priser.

Det koster en italiensk oversættelse     

Hos Legalisering.dk er vi kendt for at have de bedste priser på juridiske oversættelser i Danmark. Når du skal have oversat noget til italiensk, har vi behov for at se teksten for at kunne komme med en pris. Prisen afhænger af, hvor mange sider du skal have oversat, hvor hurtigt du skal bruge oversættelsen, og hvilke bekræftelser/stempler du skal bruge. Fremsend derfor din tekst med det samme, så vender vi tilbage med et tilbud.

Sådan behandles dit dokument – Fortroligt         

Alle henvendelser bliver behandlet strengt fortroligt, og dit dokument bliver kun set igennem af vores projektleder og oversætteren. Alle, som arbejder for eller sammen med Legalisering.dk, er underlagt tavshedspligt, så du kan trygt sende dine dokumenter til os.

Hvordan du modtager din oversættelse 

Alle oversættelser sendes retur med posten til den adresse, som du oplyser til os. Vi sender både oversættelser rundt i Danmark og udlandet.

Sådan håndterer vi hasteopgaver    

Skulle du stå i en nødsituation, hvor du skal bruge oversættelsen hurtigt, så kan vi lave din opgave som en hasteoversættelse. Der tages et hastegebyr for vores ekspresservice, få nærmere information ved at kontakte os.

Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Hvad er leveringstiden  på en italiensk oversættelse?

Den typiske leveringstid på en italiensk oversættelse er mellem 4-5 hverdage, hvis det blot er et enkelt dokument, der skal oversættes. Når du indhenter et uforpligtigende tilbud hos os, får du både pris og leveringstid oplyst. Hvis leveringstidspunktet ikke passer dig, anbefaler vi, at du fortæller os, hvornår du skal bruge oversættelsen.               

Sådan kommer du i kontakt med os          

Det er muligt at kontakte os via livechat, hvor du kan skrive direkte med os. Derudover kan du kontakte os via vores kontaktformular, hvor du kan uploade din tekst, og udover det kan vi selvfølgelig træffes på e-mail og direkte på telefonen. Vores åbningstid er kl. 8.00 til 17.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os.

Sådan bestiller du en oversættelse         

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine tekster til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os med det samme, vi ser frem til at hjælpe dig.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796