Legalisering

Vi oversætter dine tekster til russisk .
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Legalisering.dk tilbyder russiske oversættelser udført af russiske translatører og tolke. Her kan du bestille både kommercielle russiske oversættelser og oversættelser med apostillestempel og påtegning.

Bekræftede (autoriserede) og/eller legaliserede (apostillestemplede) russiske oversættelser.

Autoriserede oversættelser er betegnelsen for at et dokument er blevet oversat af en autoriseret translatør, der stempler/påtegner deres oversættelse - en tolk kan gøre det samme, de vil blot anvende deres tolkenummer i stedet. Denne oversættelse kan også blive legaliseret, som gøres ved at få en bekræftelsespåtegning fra Dansk Erhverv eller en notar, og derefter et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Er du i tvivl om hvilken type oversættelse du skal bruge, kan vi ofte hjælpe med dette. Du kan også forhøre dig hos modtager - de ved præcis hvad de skal bruge fra din oversættelse.

Pris på en russisk oversættelse           

Ved at bestille din russiske oversættelse hos os, er du garanteret den mest konkurrencedygtige pris på din oversættelse. Vi har overblik over adskillige russiske translatører hvilket sørger for, at du får den bedst mulige pris. For at kunne give dig et tilbud på en russisk oversættelse skal vi se teksten først. Vi anbefaler, at du fremsender dine dokumenter via hjemmesiden, hvorefter du modtager et tilbud fra os. Vi modtager kun dokumenter elektronisk, og ikke ved opmødning på vores adresse. Du kan downloade en scanne-app til dette formål, da dette giver et bedre billede, og medfører at din oversættelse vil se meget bedre ud - oversættelsen skal nemlig klipses sammen med originalen eller scannet, hvilket vil medføre en pænere opgave til dig.

Russiske translatører og tolke

Legalisering.dk har russiske translatører og tolke, som står klar til at hjælpe dig med din russiske oversættelse. Vores russiske translatører og tolke sørger for at du får en korrekt bekræftet oversættelse. Vi har et bredt netværk af translatører i Danmark og i udlandet; du er altså sikret en korrekt russisk oversættelse til den bedste pris og med hurtig levering.

Fortrolighed ved oversættelse af tekster til russisk    

Vores russiske oversættere er underlagt tavshedspligt, og alle dokumenter der bliver fremsendt til os bliver slettet, hvis du alligevel ikke bestiller en oversættelse.                          

Leveringstid på russiske oversættelser       

Leveringstiden på russiske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 4-8 hverdage, før du modtager det oversatte dokument - dette afhænger af om du skal have oversættelsen legaliseret, og hvor meget tekst der er tale om.

Juridiske betingelser til din oversættelse

Skal vi oversætte dit dokument til russisk, kan det være et krav at dit dokument er udstyret med en apostille inden vi foretager oversættelsen, da denne også skal oversættes, og originalen skal sættes sammen med oversættelsen. Ideen med apostille på din original er, at myndighederne i Rusland vil kunne se at det danske Udenrigsministerie står inde for dokumentets validitet. Derefter vil vi oversætte din original, og få legaliseret oversættelsen. Hvis du ønsker et tilbud på denne type oversættelse, vil vi bede dig om at sende din original til oversætter.

Erhvervsoversættelser

Når Legalisering.dk laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister omkring i verden, og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere - så hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig.          

Du får leveret din russiske oversættelse med GLS        

Når Legalisering.dk laver en bekræftet oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og senere med posten. Vi sender direkte til dit kontor eller erhvervsadresse.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 22.00     

Du har mulighed for at kontakte os alle hverdage i ugen, minus helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 22.00 samt 9.00-16.00 i weekenden, og vi træffes kun personligt efter aftale med projektlederen.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel         

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din russiske oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med apostillestempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så kontakt os.
Leveringstid på få hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspreslevering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796