Legalisering

Vi oversætter dine tekster til russisk .
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Skal du have oversat din tekst til eller fra russisk? Legalisering.dk tilbyder russiske oversættelser udført af russiske translatører. Her kan du bestille både kommercielle russiske oversættelser og oversættelser med apostillestempel.

Bekræftet russisk oversættelse eller legaliseret oversættelse med apostille 

Mange russiske tekster skal ofte oversættes og stemples af en translatør eller legaliseres og påføres et appostillestempel fra Udenrigsministeriet. Udover disse to procedurer er der undtagelser, derfor anbefales det, at du selv undersøger hvad den pågældende myndighed har af krav til oversættelsen. I de fleste tilfælde kan du selv kontakte myndigheden direkte og få præcise instruktioner om, hvad de forventer af oversættelsen.

Russiske tolke og translatører       

Legalisering.dk har russiske translatører klar til at hjælpe med din russiske oversættelse. Vores team af russiske oversættere sørger for, at du får en bekræftet oversættelse, som er korrekt oversat og gyldig. Vores netværk af translatører og tolke omfatter 150 tolke i Danmark, som samarbejder med os. Du er derfor sikret en russisk oversættelse, som er korrekt, til den bedste pris, og samtidig får du en hurtig levering af din oversættelse. Hvis du skal bruge din oversættelse i Rusland, anbefaler vi, at du sikrer dig, hvad de russiske myndigheder forventer af oversættelsen.

Hvad koster en russisk oversættelse?          

For at få en pris på din russiske oversættelse bliver vi nødt til at se dit dokument først. Prisen afhænger af, hvor mange sider der er, og hvilken procedure du ønsker for oversættelsen. Tag billeder af din tekst eller scan dokumentet og fremsend det herefter til os. Vi bestræber os på at vende tilbage med et tilbud, umiddelbart efter at vi modtager dit dokument. 

Hasteopgaver 

Skulle du være i tidsnød, kan du få lavet din russiske oversættelse som hasteopgave. Vi tager et hastegebyr, da vi smider alt, hvad vi har i hænderne. Kontakt os for nærmere information.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8 til 17.00  

Du har mulighed for at kontakte os alle hverdage i ugen, med udtagelse af helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 17.00. Vi træffes kun personligt efter aftale.

Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Fortrolighed   

Vores projektleder og russiske oversættere er underlagt tavshedspligt, og alle oversættelser bliver behandlet fortroligt.

Leveringstid    

Leveringstiden på russiske oversættelser afhænger af, hvor mange sider der skal oversættes. Typisk tager den gennemsnitlige bestilling 4-5 hverdage at oversætte.

Du får sendt din russiske oversættelse hjem til dig   

Inkluderet i prisen er levering af oversættelsen sendt med GLS til den ønskede adresse, uanset om det er i Danmark eller udlandet.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel      

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din russiske oversættelse, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller via bankoverførsel.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722, via e-mail: [email protected] eller gennem vores livechat.
Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796