Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Oversættelse af forsikringspolicer

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Hos Legalisering.dk har vi stor erfaring med at oversætte alle typer af forsikringsdokumenter. Sammen med dig  finder vi ud af dit behov, når det kommer til dine forsikringer.

Hvad er en forsikringspolice?

En forsikringspolice er en skriftlig kontrakt, der bekræfter, at der er indgået en forsikringsaftale. Det kan være relevant at få oversat policen, hvis du skal have et længerevarende ophold i udlandet, hvor der ikke tales engelsk.

Oversættelse af forsikringspolicer

Vi tilbyder oversættelse af dine dokumenter til de fleste sprog i verden – både som en almindelig oversættelse, eller som en autoriseret eller legaliseret oversættelse, alt efter hvad dit eller modtagers behov er. Vi vil generelt være nødt til at se dine dokumenter, da de varierer meget i længde – du kan uploade dem sikkert, når du laver en henvendelse. Desuden kan du selv vælge at anonymisere dem.

Hvad koster det at få oversat min forsikringspolice?

Da mange policer er af varierende længde, vil vi ikke kunne give en pris, før vi har set et scan af dine dokumenter. Desuden skal vi også gerne vide, hvad dit behov er – der er en forskel i prisen, alt efter om der er tale om en almindelig, autoriseret, og/eller legaliseret oversættelse. Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med alle tre typer oversættelse.

Hvad er leveringstiden på mine dokumenter?

Vi har et rigtig godt samarbejde med vores oversættere og kan levere din oversættelse indenfor et par dage, selvfølgelig afhængigt af længden på dine dokumenter. Skriv til os, og så finder vi en deadline, der fungerer for dig.

Modtag gratis information, vidensdeling og erfaringer.

Behandling af dine dokumenter

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt, og slettes igen efter 3 måneder. Vi sletter gerne før, hvis du beder os om det.

Få din oversættelse retur med posten

Efter vi er færdige med at oversætte dine dokumenter, sender vi oversættelsen til nærmeste GLS-pakkeshop. Er du erhvervskunde, sender vi til dit kontor.

Håndtering af hasteopgaver

Vi håndterer hasteopgaver hver dag. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave; oplys blot hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Onlinebetjening

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside, e-mail og telefonisk. Vores åbningstid er kl. 8.00 til 22.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os.

Sådan bestiller du en oversættelse                 

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine dokumenter til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. 

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796