Legalisering

Har du behov for at få oversat din vielsesattest? Legalisering.dk tilbyder oversættelse af vielsesattester til de fleste sprog i verdenen. Oversættelsen udføres af professionelle translatører og tolke.

Oversættelse af vielsesattest    

Legalisering.dk oversætter danske og internationale vielsesattester til langt de fleste sprog i verden. Vi laver mange oversættelser for private der skal have oversat vielsesattester, oftest i forbindelse med flytning til eller fra Danmark. Vi hjælper også erhvervskunder, der skal have deres ansatte udstationeret. Hvis du ønsker at få et tilbud på oversættelse af din vielsesattest, så bedes du scanne vielsesattesten eller tage et billede af attesten med et kamera. Er det en dansk vielsesattest, kan vi i langt de fleste tilfælde beregne dig en pris uden at se scan - dog hvis din vielsesattest skal oversættes til dansk (hvor den er på et fremmedsprog), skal vi se attesten først. Forklaringen er, at vi i Danmark har en standard vielsesattest vi kan tage udgangspunkt i, hvorimod andre landes attester kan se meget anderledes ud fra hinanden. Så snart vi modtager dit scan eller billede, så vender vi tilbage med en pris, leveringstid og betalingsinstruktioner. Det hele foregår online så du behøver ikke besøge vores kontor. Vi sender også den færdige oversættelse hjem til dig med posten.

Generelt om vielsesattester

Hvis du er blevet viet på rådhuset kan du få din vielsesattest udskrevet hos dem. Hvis du er blevet gift i den danske folkekirke vil du oftest kunne få udskrevet vielsesattesten hos den danske folkekirke. Det koster typisk ikke noget at få udskrevet vielsesattesten og du kan få den sendt hjem til din adresse uden beregning. På vielsesattesterne er der typisk oplyst året og datoen for vielsen, navnene på personerne på vielsestidspunktet, Cpr-numre eller fødselsdatoer, adressen som vielsesattesten er sendt til. Ønskes yderligere informationer anbefaler vi at du læser mere hos myndighederne.

Hvad koster det at få oversat en vielsesattest?      

Prisen for at få oversat en vielsesattest afhænger af hvilket sprog du skal have det oversat til og hvor hurtigt du skal have oversættelsen retur. For at kunne give en pris skal vi se din vielsesattest og have at vide hvilket sprog du ønsker oversat til.

Vi tilbyder også at legalisere din oversættelse hos Dansk Erhverv og Udenrigsministeriet, hvor oversætterens påtegning bliver legaliseret med apostille. Vores tilbud tager altid udgangspunkt i at vi legaliserer din oversættelse, men for et ekstra gebyr kan vi også tilbyde at legalisere dine originaler med apostille. Dette kan vi gøre hvis vi modtager din original på vores adresse, og du informerer os om at du ønsker denne ekstra service.

Behandling af dine dokumenter  

Alle dokumenter vi modtager bliver behandlet strengt fortroligt.

Leveringstid på oversættelse af vielsesattest            

Vi er kendt for at have hurtig leveringstid. Typisk leveringstid på en vielsesattest er 4-5 hverdage afhængigt af sprogkombinationen. Så snart vi modtager din henvendelse med en elektronisk kopi af vielsesattesten vender vi tilbage med et leveringstidspunkt.

Få vielsesattesten retur med posten        

Efter vi er færdige med at oversætte dit vielsesattest, så sender vi oversættelsen til en GLS pakkeshop nær dig.

Håndtering af hasteopgaver 

På daglig basis har vi med hasteopgaver at gøre. Det er meget forskelligt hvornår der er tale om en hasteopgave, oplys blot om hvornår du ønsker oversættelsen retur, så finder vi en løsning.

Onlinebetjening                      

Vi kan træffes gennem vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside, e-mail og på telefonen mellem 08.00 til 17.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os fysisk så er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os. Vi kan ikke give en pris ved at møde op på vores adresse, da vi skal i dialog med oversætter - derfor tager vi som regel kun imod kunder på kontoret der skal aflevere originaler til brug ved oversættelse, eller ved afhentning. Dette gøres kun efter aftale.

Sådan bestiller du en oversættelse        

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine tekster til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi tilbyder

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796