Legalisering

Oversættelse af adoptionsbevillinger

En adoptionsbevilling kan være relevant at have oversat til fremmedsprog, hvis du skal rejse til udlandet.

Hvad er en adoptionsbevilling?

En adoptionsbevilling er det dokument, der tilkendegiver barnets tilknytning  alt efter om det er de biologiske forældre eller adoptivforældrene. Der er tre typer adoption: fremmed-, stedbarns og familieadoption. Du kan læse mere her.

Oversættelse af en adoptionsbevilling.

Det er heldigvis nemt at få oversat sin adoptionsbevilling, da det eneste krav er, at du har enten et digitalt eller fysisk dokument, der godkender adoptionen – den såkaldte bevilling. Dette dokument på dansk er en standardattest på én side, som vi kan give et tilbud på, uanset om du vedhæfter den eller ej. Skal din bevilling til gengæld oversættes fra fremmedsprog til dansk, skal vi se den, da disse kan variere i længde. Vi vil altid tilbyde dig en autoriseret oversættelse af dette dokument, for at sikre dig at den vil blive godkendt i udlandet. 

Hvad koster det at få oversat en adoptionsbevilling?      

Prisen for at få oversat en adoptionsbevilling afhænger af, hvilket sprog du skal have den oversat til, og hvor hurtigt du skal have oversættelsen retur.

Vi tilbyder også at legalisere din oversættelse hos Dansk Erhverv og Udenrigsministeriet, hvor oversætterens påtegning bliver legaliseret med apostille. Vores tilbud tager altid udgangspunkt i, at vi legaliserer din oversættelse, men for et ekstra gebyr kan vi også tilbyde at legalisere dine originaler med apostille. Dette kan vi gøre, hvis vi modtager din original på vores adresse, og du informerer os om ,at du ønsker denne ekstra service.

Behandling af dine dokumenter

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt, og slettes igen efter 3 måneder. Vi sletter gerne før, hvis du beder os om det.

Få din oversættelse retur med posten

Efter vi er færdige med at oversætte dine dokumenter, sender vi oversættelsen til nærmeste GLS-pakkeshop. Er du erhvervskunde, sender vi til dit kontor.

Håndtering af hasteopgaver

Vi håndterer hasteopgaver hver dag. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave; oplys blot hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Onlinebetjening

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside, e-mail og telefonisk. Vores åbningstid er kl. 8.00 til 22.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os.

Sådan bestiller du en oversættelse                 

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine dokumenter til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. 

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med apostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på få hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspreslevering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig
Vi tilbyder

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796