Legalisering

Oversættelse af kontoudtog

Legalisering.dk har masser af erfaring med at oversætte kontoudtog, både for private og virksomheder.

Når du skal have dit kontoudtog oversat til et fremmedsprog, anbefaler vi, at du får dette lavet som en autoriseret oversættelse som en garanti for, at oversættelsen er en præcis gengivelse af originaldokumentet. Du kan også vælge at få denne oversættelse legaliseret med apostille, så modtager ved, at det danske udenrigsministerium står inde for, at originalens underskrifter er valide.

Hvad er et kontoudtog?

Du kan nemt finde dine kontoudtog hos din bank, der viser alle ud- og indbetalingsposteringer. 

Oversættelse af dit kontoudtog.

Når Legalisering.dk oversætter kontoudtog, vil alle dine posteringer blive oversat. Det er altid en god ide at præcisere, hvor langt tilbage dine posteringer skal gå, så du ikke får oversat unødigt mange posteringer.

Hvad koster det at få oversat mit kontoudtog?

Prisen vil variere, alt efter hvor mange posteringer der er inkluderet i dit kontoudtog, og hvilken sprogkombination du ønsker at få det oversat til. Send os gerne dit kontoudtog via vores kontaktformular, så finder vi en skarp pris til dig.

Behandling af dine dokumenter. 

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt og slettes efter 3 måneder.

Leveringstid på oversættelse af kontoudtog        

Typisk leveringstid på et kontoudtog er 2-3 hverdage afhængigt af din valgte sprogkombination. Så snart vi modtager din henvendelse med en elektronisk kopi af kontoudtoget, vender vi tilbage med et leveringstidspunkt og pris.

Få kontoudtoget retur med GLS

Efter vi er færdige med at oversætte dit kontoudtog, så sender vi oversættelsen til en GLS pakkeshop nær dig.

Håndtering af hasteopgaver 

Vi har dagligt med hasteopgaver at gøre. Det er meget forskelligt hvornår der er tale om en hasteopgave, så oplys hvornår du ønsker oversættelsen retur, så finder vi en løsning.

Onlinebetjening                      

Vi kan træffes gennem vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside, e-mail og på telefonen mellem 08.00 til 22.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os fysisk, skal du aftale et tidspunkt med os. Vi kan ikke give en pris ved at møde op på vores adresse, da vi skal i dialog med oversætter. Derfor tager vi som regel kun imod kunder på kontoret der skal aflevere originaler til brug ved oversættelse, eller ved afhentning. 

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med apostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på få hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspreslevering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig
Vi tilbyder

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796