Legalisering

Har du behov for en oversættelse af dit kørekort? Hos Legalisering.dk har vi autoriserede oversættere klar til at lave en bekræftet oversættelse af dit kørekort.

Oversættelse af kørekort

Legalisering.dk tilbyder oversættelse af kørekort til de fleste sprog i verden. Du står måske i en situation, hvor du skal have oversat dit kørekort enten til eller fra dansk. Hvis det er tilfældet, så bedes du scanne dit kørekort eller tage et billede af høj kvalitet og sende det til os via vores kontaktformular. Så snart vi har modtaget din henvendelse, vender vi tilbage med et tilbud, som du frit kan beslutte dig for, om du vil acceptere. Betalingen foregår online, og du modtager den færdige oversættelse med posten til din adresse.                

Hvor skal oversættelsen af dit kørekort være gyldig henne?

Før du bestiller en oversættelse af dit kørekort, anbefaler Legalisering.dk, at du kontakter myndighederne i det respektive land, hvor du skal bruge kørekortet. Der findes adskillige regler for, hvad udenlandske myndigheder har af krav til oversættelser af kørekort. Personalet hos Legalisering.dk kan derfor kun hjælpe dig med selve oversættelse og autorisering af din oversættelse og yder derfor ikke vejledning om, hvorvidt dit kørekort bliver gyldigt i udlandet. Generelt er danske kørekort gyldige i hele EU, Schweiz, Island, Liechtenstein og Norge. Skulle dit kørekort komme fra et andet land uden for EU, kan du have behov for at få lavet en autoriseret oversættelse. Kontakt os på telefonen, så kan vi hjælpe dig igennem forløbet.

Hvad koster det at få oversat et kørekort?  

Prisen for at få oversat et kørekort afhænger af, hvilket sprog du skal have det oversat til, og hvor hurtigt du skal have oversættelsen retur. For at kunne give en pris skal vi se dit kørekort og have at vide, hvilket sprog du ønsker oversat til. 

Leveringstid på oversættelse af kørekort

Vi er kendt for at have en hurtig leveringstid. Den typiske leveringstid på oversættelse af et kørekort er 4-5 hverdage afhængigt af sprogkombinationen. Så snart vi modtager din henvendelse med en elektronisk kopi af dit kørekort, vender vi tilbage med et leveringstidspunkt.

Behandling af dine dokumenter

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt.

Få dit kørekort retur med posten

Efter vi er færdige med at oversætte dit kørekort, sender vi oversættelsen til den ønskede adresse. Vi sender til nærmeste GLS-pakkeshop.

Håndtering af hasteopgaver

Vi håndterer hasteopgaver hver dag. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave, oplys blot hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Onlinebetjening

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside, e-mail og så kan du også ringe os op og tale direkte med os. Vores åbningstid er kl.  8.00 til 17.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os.

Sådan bestiller du en oversættelse                 

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine tekster til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os med det samme, vi ser frem til at hjælpe dig.

 

 

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi tilbyder

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796