Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Har du behov for en oversættelse af dit kørekort? Hos Legalisering.dk har vi autoriserede oversættere klar til at lave en bekræftet oversættelse af dit kørekort.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Oversættelse af kørekort

Legalisering.dk tilbyder oversættelse af kørekort til de fleste sprog i verden. Du står måske i en situation, hvor du skal have oversat dit kørekort enten til eller fra dansk. Hvis det er tilfældet, så bedes du scanne dit kørekort eller tage et billede af høj kvalitet og sende det til os via vores kontaktformular. Så snart vi har modtaget din henvendelse, vender vi tilbage med et tilbud. Betalingen foregår online, og du modtager den færdige oversættelse med posten til din adresse.                

Hvor skal oversættelsen af dit kørekort være gyldig henne?

Før du bestiller en oversættelse af dit kørekort, anbefaler Legalisering.dk at du kontakter myndighederne i det respektive land, hvor du skal bruge kørekortet. Der findes adskillige regler for, hvad udenlandske myndigheder har af krav til oversættelser af kørekort. Personalet hos Legalisering.dk kan derfor kun hjælpe dig med selve oversættelse og autorisering af din oversættelse og yder derfor ikke vejledning om, hvorvidt dit kørekort bliver gyldigt i udlandet. 

Hvad koster det at få oversat et kørekort?  

Prisen for at få oversat et kørekort afhænger af, hvilket sprog du skal have det oversat til, og hvor hurtigt du skal have oversættelsen retur. For at kunne give en pris skal vi se dit kørekort og have at vide, hvilket sprog du ønsker oversat til. 

Leveringstid på oversættelse af kørekort

Vi er kendt for at have en hurtig leveringstid. Den typiske leveringstid på oversættelse af et kørekort er 2-3 hverdage afhængigt af sprogkombinationen.

Modtag gratis information, vidensdeling og erfaringer.

Behandling af dine dokumenter

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt, og slettes igen efter 3 måneder.

Få dit kørekort retur med posten

Efter vi er færdige med at oversætte dit kørekort, sender vi oversættelsen til nærmeste GLS-pakkeshop. Er du erhvervskunde, sender vi til dit kontor.

Håndtering af hasteopgaver

Vi håndterer hasteopgaver hver dag. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave; oplys blot hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Onlinebetjening

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside, e-mail og telefonisk. Vores åbningstid er kl. 8.00 til 22.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os.

Sådan bestiller du en oversættelse                 

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine dokumenter til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. 

  

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796