Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Skal du have oversat en skilsmissebevilling? Legalisering.dk oversætter skilsmissebevillinger for private. Få et tilbud, vi har professionelle tolke og translatører klar til at hjælpe.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Oversættelse af skilsmissebevilling   

Hos Legalisering.dk oversætter vi skilsmissebevillinger for private og erhverv til stort set alle sprog i verden. For at få et tilbud på en oversættelse af din skilsmissebevilling skal du blot scanne dit dokument eller tage et billede af det, og sende det til os.

Ønsker du en pris på en dansk skilsmissebevilling til et fremmedsprog, behøver vi generelt ikke se bevillingen før ved godkendelse, da dette dokument er standardiseret. Ønsker du dog en skilsmissebevilling oversat til dansk fra et fremmedsprog, skal vi modtage et billede eller scan før vi kan give dig en pris og leveringstid.

Vi tilbyder også at legalisere den autoriserede oversættelse for dig, hvor vi får enten Dansk Erhverv - eller notarpåtegning sat ved oversætterens stempel, og apostille fra Udenrigsministeriet.

Hvad koster det at få oversat en skilsmissebevilling?  

Prisen for at få oversat en skilsmissebevilling afhænger af hvilket sprog du skal have det oversat til, og hvor hurtigt du ønsker oversættelsen retur. For at kunne give en pris skal vi se skilsmissebevillingen og have at vide hvilket sprog du ønsker oversat til.

Generelt om skilsmissebevillinger

Helt generelt så rådgiver Legalisering.dk ikke om skilsmisser og separationer, og hjælper derfor kun med selve oversættelsen. Vores mange års erfaring med oversættelse af skilsmissebevillinger gør at vi har et overordnet kendskab til procedurerne omkring separationer og skilsmissesager. Helt generelt tager det typisk omkring 6 uger fra at man søger om at blive skilt, til at sagen bliver behandlet. Der er forskellige faktorer som har indflydelse på behandlingstiden, som eksempelvis hvis parterne ikke er enige om skilsmissen. Når man søger om skilsmisse er det statsforvaltningen som behandler sagen, og det er også dem som kan hjælpe med yderligere informationer omkring forældremyndigheder, bopæl, samvær og andre emner som er relateret til skilsmisse.

Behandling af dine dokumenter 

Alle dokumenter vi modtager bliver behandlet strengt fortroligt.

Modtag gratis information, vidensdeling og erfaringer.

Leveringstid  

Vi er kendt for at have hurtig leveringstid. Typisk leveringstid på en skilsmissebevilling er på 1-3 hverdage afhængigt af sprogkombinationen.

Få din skilsmissebevilling retur med posten    

Efter at vi er færdige med at oversætte din skilsmissebevilling, så sender vi oversættelsen med GLS til en pakkeshop nær dig.

Håndtering af hasteopgaver

På daglig basis har vi med hasteopgaver at gøre. Det er meget forskelligt hvornår der er tale om en hasteopgave, oplys blot om hvornår du ønsker oversættelsen retur, så finder vi en løsning.

Onlinebetjening            

Vi kan træffes gennem vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside, e-mail eller telefonisk. Vores åbningstid er 08.00 til 22.00 på hverdage. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os fysisk så skal du aftale et tidspunkt med os.

Sådan bestiller du en oversættelse      

For at modtage et tilbud, bedes du først fremsende dine tekster til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. 

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796