Legalisering

Skal du have oversat en skilsmissebevilling? Legalisering.dk oversætter skilsmissebevillinger for private. Få et tilbud, vi har professionelle tolke og translatører klar til at hjælpe.

Oversættelse af skilsmissebevilling   

Hos Legalisering.dk oversætter vi skilsmissebevillinger for private til stort set alle sprog i verden. For de fleste af vores kunder oversætter vi skilsmissebevillinger i forbindelse med selve skilsmissen eller i forbindelse med at en af parterne flytter til eller fra Danmark. Uanset hvad tilfældet måtte være, så vil vi højst sandsynligvis kunne hjælpe dig. For at få et tilbud på en oversættelse af din skilsmissebevilling skal du blot scanne dit dokument eller tage et billede af det og sende det til os.

Ønsker du en pris på en dansk skilsmissebevilling til et fremmedsprog, behøver vi generelt ikke se bevillingen før ved godkendelse, da dette dokument er standardiseret. Ønsker du dog en skilsmissebevilling oversat til dansk fra et fremmedsprog, skal vi modtage et billede eller scan før vi kan give dig en pris og leveringstid.

Vi tilbyder også at legalisere den autoriserede oversættelse for dig, hvor vi får enten Dansk Erhverv-påtegning eller notarpåtegning sat ved oversætterens stempel, og apostille fra Udenrigsministeriet.

Generelt om skilsmissebevillinger

Helt generelt så rådgiver Legalisering.dk ikke om skilsmisser og separationer, og hjælper derfor kun med selve oversættelsen. Vores mange års erfaring med oversættelse af skilsmissebevillinger gør at vi har et overordnet kendskab til procedurerne omkring separationer og skilsmissesager. Helt generelt tager det typisk omkring 6 uger fra at man søger om at blive skilt, til at sagen bliver behandlet. Der er forskellige faktorer som har indflydelse på behandlingstiden, som eksempelvis hvis parterne ikke er enige om skilsmissen. Når man søger om skilsmisse er det statsforvaltningen som behandler sagen, og det er også dem som kan hjælpe med yderligere informationer omkring forældremyndigheder, bopæl, samvær og andre emner som er relateret til skilsmisse.

Hvad koster det at få oversat en skilsmissebevilling?  

Prisen for at få oversat en skilsmissebevilling afhænger af hvilket sprog du skal have det oversat til, og hvor hurtigt du ønsker oversættelsen retur. For at kunne give en pris skal vi se skilsmissebevillingen og have at vide hvilket sprog du ønsker oversat til.

Behandling af dine dokumenter 

Alle dokumenter vi modtager bliver behandlet strengt fortroligt.

Leveringstid  

Vi er kendt for at have hurtig leveringstid, typisk leveringstid på en skilsmissebevilling er på 1-3 hverdage afhængigt af sprogkombinationen. Så snart vi modtager din henvendelse med en elektronisk kopi af dit kørekort så vender vi tilbage med et leveringstidspunkt.

Få din skilsmissebevilling retur med posten    

Efter at vi er færdige med at oversætte din skilsmissebevilling, så sender vi oversættelsen til den adresse du ønsker.

Håndtering af hasteopgaver

På daglig basis har vi med hasteopgaver at gøre. Det er meget forskelligt hvornår der er tale om en hasteopgave, oplys blot om hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Onlinebetjening            

Vi kan træffes gennem vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside, e-mail og så kan du også ringe os op og tale direkte med os. åbningstid er 08.00 til 17.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening så hvis du ønsker at træffe os fysisk så skal du aftale et tidspunkt med os.

Sådan bestiller du en oversættelse      

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine tekster til os. Herefter vil det være muligt at accepterer vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. 

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 09.00 til 16.00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi tilbyder

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796