Legalisering

Skal du have oversat en straffeattest? Legalisering.dk tilbyder oversættelse af straffeattester til de fleste sprog.

Oversættelse af straffeattester 

Hos Legalisering.dk er vi erfarne i at oversætte straffeattester. 'Rene' straffeattester kan du selv få udskrevet fra politiet på alverdens sprog - har du en plet på attesten, kan vi sagtens hjælpe dig med oversættelse. Uanset om du skal have oversat din straffeattest til engelsk eller et andet fremmedsprog, kan vi hjælpe dig. Vi har juridiske oversættere klar til at oversætte og gengive oversættelsen præcist. For at få oversat straffeattesten skal du blot sende os den som PDF-fil via vores kontaktformular. Alternativt kan du tage billeder af attesten. 

Hvad koster det at få oversat en straffeattest?                      

Det er meget forskelligt, hvad det koster at få oversat en straffeattest; nogle straffeattester er på 1 til 2 sider og andre på adskillige sider. Fremsend straffeattesten via vores tilbudsformular og modtag et tilbud samme dag.

Hvor kan du indhente din straffeattest

I Danmark kan straffeattester rekvireres fra Rigspolitiets Kriminalregister. Her kan både danske statsborgere og udlændinge, som ønsker et eksemplar af deres danske straffeattest, rette henvendelse. Typisk skal man fremvise et pas og kontakte dem skriftligt via deres hjemmeside eller ved personligt fremmøde. Straffeattesten kan af danske statsborgere bestilles online ved hjælp af NemID på politiets hjemmeside. Så snart du har din straffeattest, kan du blot sende den til Legalisering.dk for at få et tilbud på oversættelse, og så guider vi dig gennem resten af forløbet.

Behandling af dine dokumenter                      

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt.

Leveringstid på oversættelse af straffeattest

Vi er kendt for at have en hurtig leveringstid. Den typiske leveringstid på oversættelse af et kørekort  er 4-5 hverdage afhængigt af sprogkombinationen. Så snart vi modtager din henvendelse med en elektronisk kopi af straffeattesten, vender vi tilbage med et leveringstidspunkt.

Få oversættelsen retur med posten

Efter vi er færdige med at oversætte straffeattesten, sender vi oversættelsen til en GLS-pakkeshop nær dig.

Håndtering af hasteopgaver

Vi håndterer hasteopgaver hver dag. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave, oplys blot hvornår du ønsker oversættelsen retur.   

Onlinebetjening

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside, e-mail og så kan du også ringe os op og tale direkte med os. Vores åbningstid er kl. 8.00 til 17.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os.

Sådan bestiller du en oversættelse

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine tekster til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os nu, vi ser frem til at hjælpe dig.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med apostillestempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så kontakt os.
Leveringstid på få hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspreslevering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig
Vi tilbyder

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796