Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Oversættelse af udannelsesbeviser

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Hvis man skal optages på en uddannelse i udlandet, vil de ofte gerne se den kommende studerendes uddannelsespapirer. I Danmark udskriver vi ofte også universitetsdokumenter på engelsk, men i nogle tilfælde skal eksamensbeviser o. lign. oversættes til landets lokalsprog.

Oversættelse af uddannelsesbeviser

Hvis du ønsker at studere i udlandet, og modtager har bedt om, at du får oversat dine uddannelsesdokumenter, hjælper Legalisering.dk dig gerne videre med din drøm. Vores erfaring er, at langt de fleste udenlandske universiteter vil kræve en autoriseret oversættelse af dine eksamensbeviser, da det er deres garanti for, at de er korrekt oversat og er en præcis gengivelse af dine originaldokumenter. Der vil i meget sjældne tilfælde være behov for legalisering af disse oversættelser.

Oversættelse af studieretninger

Hvis dit kommende universitet er i tvivl om, hvad din uddannelse svarer til i deres eget land, kan de kræve en oversættelse af din studieretning. Dette hjælper vi selvfølgelig også med og vi anbefaler, at du finder ud af, hvor meget af studieordningen, der er behov for at få oversat, da der er meget overflødig tekst.

Hvilke sprog kan I oversætte til?

Vi tilbyder oversættelse af dine dokumenter til de fleste sprog i verden – både som en almindelig oversættelse eller som en autoriseret eller legaliseret oversættelse, alt efter hvad dit behov er. Vi vil generelt have behov for at se dine dokumenter, da de varierer meget i længde. Du kan uploade dem sikkert, når du laver en henvendelse, og det vil kun være projektlederen og oversætteren, der ser dine dokumenter.

Modtag gratis information, vidensdeling og erfaringer.

Behandling af dine dokumenter

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt, og slettes igen efter 3 måneder. Vi sletter gerne før, hvis du beder os om det.

Få din oversættelse retur med posten

Efter vi er færdige med at oversætte dine dokumenter, sender vi oversættelsen til nærmeste GLS-pakkeshop. Er du erhvervskunde, sender vi til dit kontor.

Håndtering af hasteopgaver

Vi håndterer hasteopgaver hver dag. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave; oplys blot hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Onlinebetjening

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten på vores hjemmeside, e-mail og telefonisk. Vores åbningstid er kl. 8.00 til 22.00. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os.

Sådan bestiller du en oversættelse                 

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine dokumenter til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. 

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796