Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Serbisk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Få et tilbud på en serbisk legaliseret oversættelse med apostillestempel fra Udenrigsministeriet

Hos Legalisering.dk har vi meget erfaring med at oversætte serbiske dokumenter. Ofte skal vores kunder bruge et dokument fra Serbien i Danmark eller omvendt et dansk dokument i Serbien. I givet fald vil vi kunne assistere med en professionel oversættelse til og fra serbisk. Legalisering.dk tilbyder at lave oversættelser, som legaliseres og påføres et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Det er også muligt, at du slet ikke har brug for en juridisk oversættelse, så for at sikre dig, at du ikke unødigt bestiller en juridisk oversættelse, anbefaler vi, at du kontakter de lokale myndigheder. De kan ofte være behjælpelige med at afklare, hvilke krav de har til en oversættelse.

Serbiske oversættere         

Vores serbiske oversættere kan hjælpe med en professionel oversættelse. Uanset om du skal bruge en bekræftet oversættelse, eller om du skal bruge en serbisk oversættelse med underskrift og stempel så vil vi kunne hjælpe dig. De serbiske oversættere, som er tilknyttet Legalisering.dk, har oversat de fleste typer af officielle dokumenter, der findes, det er alt fra dåbsattester, skilsmissepapirer, testamenter til kørekort. Vores oversætterteam udgør i Danmark 150 forskellige tolke heraf mange med serbisk som modersmål. Udover disse oversættere har vi et stort internationalt netværk bestående af mere end 500 oversættere, som kan hjælpe os med forskellige typer af tekster. Så uanset hvilken type tekst du står med, så send den til os, så skal vi nok hjælpe dig i mål med opgaven.

Hvad er prisen på en serbisk oversættelse?             

For at få en pris på din oversættelse bedes du fremsende den til os ved at udfylde vores kontaktformular. Vores kunder tager altid et billede eller et scan af dokumentet for herefter at sende det til os. Vi går meget op i at have de bedste priser, så du er altså sikret din den bedste pris. Så snart vi modtager teksten fra dig så får du et tilbud retur fra os på e-mail.

Fortrolighed 

 Vi behandler alle dokumenter fortroligt, og hvis du vælger at få Legalisering.dk til at oversætte dine dokumenter så er vores tilknyttede tolk også underlagt tavshedspligt.

Hvordan foregår betaling? 

Skulle du bestemme dig for at købe en serbisk oversættelse gennem Legalisering.dk, så betaler du blot online enten med betalingskort, mobilepay eller gennem en bankoverførsel.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Hvad er leveringstiden på min oversættelse?         

Leveringstiden på en serbisk oversættelse starter typisk på 4-5 hverdage og kan variere alt efter, hvor meget der skal oversættes, og hvor oversættelsen skal sendes hen fysisk.

Få oversættelsen sendt hjem til dig        

Når Legalisering.dk er færdige med at oversætte dit dokument, så sender vi den færdige oversættelse hjem til din adresse. I de fleste sager skal vores kunder bruge den fysiske oversættelse, da myndighederne oftest forventer at se en fysisk oversættelse.

Hasteopgaver

Skulle du stå med en hasteopgave, så start med at udfylde kontaktformularen for herefter at ringe til os. Så vender vi tilbage med en løsning umiddelbart efter.

Hvordan får jeg fat på personale fra Legalisering.dk?      

Det er altid muligt at kontakte os i hverdage fra klokken 08.00 til 17.00. Vi gør opmærksomme på at vi kun tilbyder betjening online, og hvis du ønsker et fysisk møde, er du nødsaget til at anmode om dette først.

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796