Legalisering

Vi oversætter dine tekster til græsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Vil du have et tilbud på en bekræftet græsk oversættelse eller et tilbud på en legaliseret oversættelse med apostillestempel fra Udenrigsministeriet?  

Ønsker du et tilbud på en græsk oversættelse? Det kan være, at du skal bruge en oversættelse i forbindelse med, at du er i kontakt med de danske eller græske myndigheder. I givet fald kan Legalisering.dk hjælpe dig. Der tilbydes to forskellige former for oversættelse. Den første type oversættelse er en græsk oversættelse, som stemples og underskrives af en græsk translatør. Den anden oversættelse er en oversættelse, som legaliseres (hos byretten hos notaren) for herefter at få påført et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Noget, som du skal være opmærksom på, før du bestiller en oversættelse, er, hvilke krav der stilles til din oversættelse, for det er ikke altid, at det nødvendigvis behøves at få lavet en autoriseret oversættelse.

Græsk translatør og tolk        

Legalisering.dk har et hold af græske tolke og oversættere, som oversætter tekster på ugentlig basis. Vi oversætter alt fra dåbsattester, testamenter og kørekort, så vi har erfaring med at oversætte de fleste typer af dokumenter. Flere af vores græske tolke har speciale i juridiske dokumenter, således er du sikret, at den korrekte terminologi bliver brugt. Oversætterne bag Legalisering.dk udgør i alt 150 oversættere, som oversætter til hvert deres sprog og med hvert deres speciale, heraf også græske oversættere. Vores oversættere i Danmark er ikke altid tilstrækkeligt, og derfor har vi et internationalt netværk, som består af mere end 500 oversættere, det er primært lokale tolke i forskellige lande. Opsummeret så har du et professionelt oversættelsesbureau til at tage sig af dine oversættelser, hvis du får hjælp fra Legalisering.dk.

Græsk oversættelsespris    

Fremsend din tekst gennem vores kontaktformular, så får du et tilbud fra os med det samme, hvori både pris og leveringstid angives. For os i Legalisering.dk er det vigtigt, at du som kunde får mest for pengene, derfor skal vi se hvert enkelt dokument for at vi kan sikre, at du får den laveste pris.

Fortroligt

Som tolke behandler vi dine dokumenter fortroligt. Vi er alle underlagt tavshedspligt, så du kan trygt fremsende dine dokumenter til Legalisering.dk

Vi er tilgængelige alle ugens dage       

Vi tilbyder online betjening mandag til fredag fra klokken 08.00 til klokken 17.00, i denne tidsperiode kan du fange os på telefonen, gennem live chat og ved at sende traditionelle mails. Skulle du have behov for at mødes fysisk, så kan vi træffes efter aftale.

Betaling

Når du har fået et tilbud fra os, så kan du godkende tilbuddet ved at trykke på et betalingslink, som vi fremsender. Her kan du betale med betalingskort online, lave en bankoverførsel eller bruge MobilePay.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Leveringstid 

Hvis dit dokument er på 1 eller 2 sider, så kan vi typisk lave græske oversættelser på 4 til 5 hverdage. Vi skal oftest lige blive færdige med de oversættelser, vi er i gang med, før vi kan starte på din opgave. Hvis du har flere sider, der skal oversættes, så kan leveringstiden variere.

Levering af oversættelsen  

Mange af vores kunder skal bruge den fysisk oversættelse med stempler på, derfor sender vi oversættelsen hjem til din adresse med posten. Det er typisk altid inkluderet i prisen, når du bestiller noget hos Legalisering.dk

Hasteopgaver ved græske oversættelser   

Skulle du stå i en situation, hvor du skal have oversat dine tekster med det samme, så kan vi smide alt hvad vi har i hænderne og gå direkte i gang med dine tekster. Skulle du have en hasteopgave, så ring os op, så vi kan få afklaret, hvornår du skal bruge den færdige oversættelse.

 

Få et tilbud på 1 time
Telefonisk og online chat support alle ugens dage fra 8 til 17.00
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på juridisk oversættelse hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796