Legalisering

Vi oversætter dine tekster til hollandsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Har du behov for en hollandsk autoriseret oversættelse? Legalisering.dk tilbyder hollandsk oversættelse udført af statsautoriserede translatører. Vi tilbyder både kommercielle oversættelser og autoriserede/bekræftede oversættelser med apostillestempel. 

Vi kan hjælpe dig med bekræftede (autoriserede), legaliserede (apostillestemplede) eller kommercielle, hollandske oversættelser.

Autoriserede oversættelser er en betegnelse for, at et dokument er blevet oversat af en autoriseret translatør, der stempler/påtegner deres oversættelse. Denne oversættelse kan derudover også blive legaliseret; dette gøres ved at få en bekræftelsespåtegning fra Dansk Erhverv eller en notar, og derefter et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Er du i tvivl om hvilken type oversættelse du skal have, kan vi ofte hjælpe med dette, eller du kan forhøre dig hos modtager.

Hollandske translatører   

Legalisering.dk har hollandske translatører, som står klar til at hjælpe dig med din hollandske oversættelse - både til og fra hollandsk. Vores hollandske translatører sørger for at du får en bekræftet oversættelse, som er en korrekt gengivelse af din original. Vores oversætternetværk består af over 2.000 oversættere i Danmark og i udlandet; du er altså sikret en korrekt hollandsk oversættelse til den bedste pris.

Pris på en hollandsk oversættelse

Ved at bestille din hollandske oversættelse hos os, er du garanteret den mest konkurrencedygtige pris. For at kunne give dig et uforpligtende tilbud på din hollandske oversættelse, bliver vi nødt til at se teksten først. Derfor anbefaler vi, at du fremsender dine dokumenter via hjemmesiden, hvorefter du modtager et tilbud.

Vores mindstepris på en autoriseret oversættelse fra dansk til engelsk er 2.200 DKK inkl. moms, og med legalisering af dit originaldokument og oversættelse er prisen 4.700 DKK inkl. moms. Alle opgaver er dog individuelle, så send os en forespørgsel, så finder vi et tilbud til dig.

Ofte vil de hollandske myndigheder også godkende en engelsk oversættelse - du kan læse mere om vores engelske oversættelser her.

Fortrolighed ved oversættelse af tekster til hollandsk  

Vores hollandske oversættere er underlagt tavshedspligt, og alle dokumenter der bliver fremsendt til Legalisering.dk bliver slettet, hvis du alligevel ikke bestiller en oversættelse - dette gør de efter 3 måneder.                          

Leveringstid på hollandske oversættelser    

Leveringstiden på hollandske oversættelser er typisk 5-10 hverdage, før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter mange forskellige tekster og dokumenter for erhvervskunder. Vores autoriserede oversættere er erfarne med termer og udtryk der bruges i virksomhedsdokumenter, så du er garanteret at din oversættelse vil blive godkendt første gang du præsenterer den for modtager.

Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Du får leveret din hollandske oversættelse med GLS       

Når Legalisering.dk laver en autoriseret oversættelse til dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med GLS. Vi sender direkte til dit kontor.

Telefonisk og online chat-support i hverdage fra kl. 8.00 til 22.00  

Du kan kontakte os alle hverdage i ugen, med undtagelse af helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 22.00 i hverdagene, plus 9.00-16.00 i weekenden, og vi træffes kun personligt efter aftale med personalet.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med apostillestempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så kontakt os.
Leveringstid på få hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspreslevering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796