Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til thailandsk. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Få et uforpligtigende tilbud på en thailandsk oversættelse; enten en kommerciel oversættelse eller en autoriseret og/eller legaliseret oversættelse med apostillestempel.

Hos Legalisering.dk kan vi tilbyde dig fire oversættelsesløsninger, når det kommer til din thailandske oversættelse.

Autoriseret oversættelse

Den første løsning vi kan tilbyde dig, er en autoriseret oversættelse. Dette er betegnelsen for at et dokument er blevet oversat af en autoriseret translatør eller tolk. Her vil din oversættelse blive underskrevet og stemplet. Dette bliver også ofte kaldet en sworn translation, eller en bekræftet oversættelse - det betyder det samme. Vær opmærksom på at denne type oversættelse vil du modtage i fysisk papirform, og der må ikke ændres eller korrigeres på oversættelsen. Du vil modtage din oversættelse i PDF-format, og derefter sender vi den fysiske oversættelse med våd underskrift med GLS til en pakkeshop nær din adresse.

Autoriseret oversættelse med legalisering

Den anden løsning vi kan tilbyde er en autoriseret oversættelse, der som nævnt ovenfor bliver udstyret med en påtegning fra vores autoriserede oversættere. Denne oversættelse kan også blive legaliseret; dette gøres ved at få en bekræftelsespåtegning fra en notar, og derefter et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Legalisering.dk har et tæt samarbejde med disse to instanser.

Grundet krav fra Udenrigsministeriet vil vi i langt de fleste sager have behov for at du sender os dit originaldokument, da dette dokument også skal legaliseres med apostille inden oversættelsen kan blive det. Du kan enten selv få apostille på originaldokumentet, eller vi kan hjælpe dig med det. Dit dokument skal være udstedt af en dansk myndighed før vi kan hjælpe med legalisering.

Certificeret oversættelse

Denne type oversættelse bliver udført af en professionel thailandsk oversætter, som bliver korrekturlæst og derefter påført vores virksomhedsforside der bekræfter oversættelsen. Dette kan være et godt alternativ for at få en billigere oversættelse, hvis modtager godtager denne type oversættelse. Du kan klikke her for at læse mere om certificerede oversættelser.

Certificeret oversættelse med legalisering

Den certificerede oversættelse der inkluderer vores virksomhedsforside kan blive legaliseret med notar og apostille. Dette vil blive gjort ved at projektlederen personligt tager oversættelsen med til notaren, og derefter bliver denne notarpåtegning legaliseret hos Udenrigsministeriet med apostille.

Som tilfældet ovenfor, vil vi grundet krav fra Udenrigsministeriet i langt de fleste sager have behov for at du sender os dit/dine originaldokument(er), da dette dokument også skal legaliseres med apostille inden oversættelsen selv kan blive legaliseret. Vi oversætter også dine apostiller til thailandsk. Du kan enten selv få apostille på originaldokumentet, eller vi kan hjælpe dig med det. Skriv gerne i din henvendelse hvad du foretrækker. Du kan klikke her for at læse mere om denne oversættelse.

Fortrolighed ved oversættelse af tekster til thailandsk   

Vores thailandske oversættere er underlagt tavshedspligt, og alle dokumenter der bliver fremsendt til Legalisering.dk bliver slettet, hvis du alligevel ikke bestiller en oversættelse.   

Sprogkombinationer

Vi kan også tilbyde dig at oversætte dit thailandske dokument til engelsk, eller fra engelsk til thailandsk. Denne oversættelse vil også kunne blive stemplet af en autoriseret oversætter.                      

Leveringstid på thailandske oversættelser    

Leveringstiden på thailandske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 3-15 hverdage, før du modtager det oversatte dokument. Leveringstiden afhænger meget af, om din oversættelse skal legaliseres, da dette vil tage noget tid for vores oversætter at besøge notar, Udenrigsministeriet og ambassaden. 

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din thailandske oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.


Prisen på en thailandsk oversættelse

Vores mindstepris på en autoriseret oversættelse fra dansk til thailandsk er 1.700 kr. ex moms, og med legalisering af oversættelsen (legalisering af originaler ikke inkluderet) er prisen 4.600 kr. ex moms. Vores mindstepris på en certificeret oversættelse fra dansk til thailandsk er 490 kr. ex moms, og med legalisering af oversættelsen (uden originaler) er prisen 1.700 kr. inkl. moms. Alle opgaver er dog individuelle, så send os en forespørgsel, så finder vi et tilbud til dig.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig.          

Professionelle kommercielle oversættelser til og fra thailandsk

Skal du have oversat en tekst der ikke har brug for hverken bekræftelse og/eller legalisering, kan vi også hjælpe dig med dette. Legalisering.dk har adgang til over end 2.000 oversættere i alverdens sprogkombinationer, hvadend du skal have oversat interne dokumenter, produkttekster, blogindlæg eller noget helt andet. Vi bruger altid oversættere der oversætter til deres modersmål.

Send os en forespørgsel på mail eller via kontaktformularen, så sender vi et tilbud hurtigst muligt.

Du får leveret din thailandske oversættelse med posten

Når Legalisering.dk laver en juridisk oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med GLS, direkte til dit kontor.

Thailandske oversættelser som hasteopgaver 

Hvis du er i tidsnød og skal bruge din oversættelse hurtigst muligt, kan du få lavet oversættelsen som hasteopgave. Legalisering.dk tager et hastegebyr, men til gengæld modtager du din oversættelse hurtigere end normalt. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os på telefon eller via kontaktformularen.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 17.00     

Du har mulighed for at kontakte os alle hverdage i ugen, med undtagelse af helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 17.00. Vi træffes kun personligt efter aftale.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796