Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Thailandsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Få et tilbud på en thailandsk oversættelse med apostillestempel

Vi oversætter mange dokumenter fra thailandsk til dansk og omvendt, så står du og skal have oversat noget, er du kommet til det rette sted. Legalisering.dk tilbyder at oversætte til og fra thailandsk og lave en legaliseret oversættelse med apostillestempel. Før du bestiller en oversættelse, er det en god idé at tjekke med enten de danske eller thailandske myndigheder, hvad de har af krav til en eventuel oversættelse. På den måde er du sikker på, at du får en oversættelse, som lever op til de krav, der måtte være fra den pågældende myndighed.

Thailandske oversættere 

Vi har thailandske oversættere, som kan hjælpe med oversættelse af alle typer tekster. Legalisering.dk har speciale i juridiske oversættelser, og vi oversætter mange slags dokumenter, lige fra karakterudskrifter, dåbsattester, straffeattester til testamenter. Legalisering.dk tilbyder at lave bekræftede oversættelser og oversættelser med underskrift og stempler på fra den pågældende oversætter. Teamet bag Legalisering.dk, som laver oversættelserne, består af 150 tolke og translatører fra Danmark suppleret af et internationalt team på 500 tolke, der kommer fra udlandet. Når du overlader din oversættelse til os, er det professionelle translatører, der varetager oversættelsen og sørger for, at du får lavet din oversættelse til tiden og med de korrekte stempler.

Prisen på thailandske oversættelser     

Ved at bestille oversættelse gennem Legalisering.dk er du sikret markedets bedste priser, og at du får lavet den korrekte oversættelse. For at kunne give en pris på din oversættelse er vi nødt til at se dit dokument først. Send derfor din tekst til os via vores kontaktformular, og så vender vi tilbage med et tilbud, som inkluderer både oversættelse, legalisering og levering af de endelige dokumenter.   

Vores åbningstider         

Personalet hos Legalisering.dk kan træffes fra kl. 8.00 til 17.00 på alle hverdage. Det er kun muligt at blive betjent online, altså via e-mail og livechat eller telefonisk. Vi træffes kun efter aftale, så skulle du have behov for et møde, skal du først kontakte os elektronisk eller telefonisk og lave en aftale.   

Betaling 

Hvis du beslutter dig for at bestille en oversættelse hos Legalisering.dk, vil du få et betalingslink, hvor du kan betale med enten betalingskort, MobilePay eller via en traditionel bankoverførsel.

Erhvervsoversættelser

 Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Fortrolighedserklæring 

Alle, der arbejder hos eller for Legalisering.dk, er underlagt en fortrolighedserklæring, og du kan derfor være sikker på, at dine dokumenter bliver behandlet fortroligt.

Forsendelse 

Fra at vi går i gang med oversættelsen, til at oversættelsen bliver sendt hjem til din adresse, går der typisk 4-5 hverdage, hvis dokumentet er på én til to sider. I tilfælde af at du skal have oversat flere sider, kan leveringstiden være længere.

Tracking på din oversættelse         

Når vi sender din oversættelse tilbage til dig, tracker vi din pakke, så din oversættelse ikke går tabt med posten. I de fleste tilfælde skal du bruge den fysiske oversættelse, og derfor er det ikke nok at få sendt oversættelsen elektronisk, men der kan dog være undtagelser.

Tidsnød – nødsituation      

Hvis du er under tidspres og skal have oversat noget hurtigst muligt, så start med at udfylde vores kontaktformular og ring til os lige bagefter, alternativt send os en e-mail. På den måde vil du få et svar hurtigst muligt. 

 

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796