Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Slovensk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Ønsker du en legaliseret oversættelse med apostillestempel, når vi oversætter til eller fra slovensk for dig?

Hvis dit dokument er udstedt af en offentlig myndighed, vil vi kunne oversætte og legalisere dit dokument for dig, som herefter også påføres et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Før du kontakter os, er det en god ide at finde ud af, hvilken type oversættelse du har behov for. Vores anbefaling er, at du kontakter den offentlige instans, som skal bruge oversættelsen, og så vil de kunne oplyse dig om, hvad du skal gøre med oversættelsen. Herefter vil Legalisering.dk hjælpe dig med resten af processen.  

Slovenske oversættere

Vi har slovenske oversættere med speciale i juridiske oversættelser. Vi håndterer dagligt oversættelse af alle slags dokumenter, lige fra straffeattester, kørekort og testamenter til kommercielle dokumenter. Vores mange års erfaring betyder, at vores slovenske oversættere kan oversætte de fleste dokumenter. Takket være vores mange år i oversættelsesbranchen har vi opbygget et team af 150 oversættere i Danmark, herunder også slovenske translatører og tolke. Derudover har vi et internationalt netværk bestående af mere end 500 oversættere, som er placeret lokalt i forskellige lande med ekspertise inden for hver deres område.

Prisen på en slovensk oversættelse 

Så snart du har sendt dine dokumenter til os, vender vi tilbage med et tilbud. Prisen afhænger af, hvor mange sider der skal oversættes, og hvilken autorisation din oversættelse skal have. Vores pris inkluderer både oversættelse, stempling og levering.  

Din tryghed når du bestiller hos os 

Hos Legalisering.dk er vi underlagt tavshedspligt, og vi behandler altid dine fortrolige dokumenter med fuld diskretion.

Nem og sikker betaling online

Det er både muligt at betale med betalingskort, MobilePay eller via bankoverførsel, hvis du vælger at købe din slovenske oversættelse gennem Legalisering.dk.  

 

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Du modtager din slovenske oversættelse med posten

Leveringstiden på juridisk oversættelse til og fra slovensk afhænger af, hvor meget tekst du ønsker oversat. Du kan regne med, at det cirka tager 4-5 hverdage, fra du bestiller din slovenske oversættelse, til at du modtager den på din adresse. Du kan også modtage din oversættelse elektronisk, hvis du har behov for det.

Når du skal bruge din slovenske oversættelse hurtigt 

Hvis du står i en nødsituation, hvor du har brug for, at dine dokumenter skal oversættes hurtigt, så hjælper vi dig også med dette. Hvis dette er tilfældet, bør du kontakte os snarest, så vi kan påbegynde oversættelsen hurtigst muligt.

Vi holder åbent for at hjælpe dig mandag til fredag       

Du kan få fat på os alle ugens hverdage fra klokken 8.00 til 17.00 med undtagelse af helligdage. Vi kan kontaktes på telefon eller online via e-mail eller livechat. Du kan også bede om et møde, hvis du har behov for det.

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796