Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Grønlandsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Grønlandsk oversættelse med apostillestempel   

Hos Legalisering.dk er vi specialister i at oversætte dine dokumenter til og fra grønlandsk. Hvis du bestiller din grønlandske oversættelse gennem os, kan vi lave en oversættelse, som legaliseres samt påføres apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Før du bestiller din oversættelse, bør du derfor undersøge hos den konkrete myndighed, som skal bruge din grønlandske oversættelse, hvilken type af oversættelse de efterspørger.

De grønlandske oversættere hos Legalisering.dk      

Vores grønlandske oversættere hjælper dig med din grønlandske oversættelse uanset dit behov. Vi er hos Legalisering.dk specialiseret i juridiske oversættelser og oversætter mange forskellige typer af dokumenter herunder blandt andet vielsesattester, testamenter, dåbsattester, karakterudskrifter med videre. Vi har et solidt team af tolke og translatører tilknyttet hos Legalisering.dk bestående af over 150 i Danmark samt mere end 500 udenlands. Hvis du bestiller din grønlandske oversættelse hos os, er du garanteret, at din oversættelse lever op til de juridiske krav, og ovenikøbet får du den til den bedste pris samt hurtig ekspeditionstid.

Markedets bedste pris på grønlandsk oversættelse 

 For at sikre, at du får markedets bedste pris på din grønlandske oversættelse, vurderer vi først det/de dokument-(er) du skal have oversat til eller fra grønlandsk. Vi er hos Legalisering.dk stolte af at have markedets mest konkurrencedygtige pris på juridiske oversættelser til og fra grønlandsk. Du har mulighed for at få et uforpligtende tilbud på din oversættelse til/fra grønlandsk ved at uploade et billede af det/de dokumenter, som du ønsker oversat via vores hjemmeside. Den pris vi giver dig, dækker både din grønlandske oversættelse, stemplinger og levering direkte til din dør.

Vi holder åbent alle ugens dage               

Vi sidder klar til at hjælpe dig fra klokken 08.00 til 17.00 alle hverdage med undtagelse af helligdage. Vi kan træffes telefonisk eller online via e-mail eller live chatten på vores hjemmeside. Det er kun muligt at møde os personligt hos Legalisering.dk, ved nærmere aftale.

Bestilling og betaling – nemt og sikkert 

Du kan både betale med betalingskort, Mobilepay eller ved bankoverførsel, når du bestiller din grønlandske oversættelse hos os.

Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Diskretion og tavshedspligt 

Hos Legalisering.dk er vi underlagt tavshedspligten, og vi forsikrer dig, at vi altid behandler dine fortrolige dokumenter med diskretion. Vi sletter dine dokumenter, hvis du vælger ikke at få oversat hos os alligevel.

Forsendelse af din oversættelse         

Der går typisk 4 til 5 hverdage fra du har bestilt din grønlandske oversættelse til, at du modtager den med posten. Leveringstiden kan dog afhænge af, hvor meget tekst du skal have oversat. Du er velkommen til at kontakte os hos Legalisering.dk, hvis du vil høre mere om leveringstiden på din grønlandske oversættelse.

Har du behov for din grønlandske oversættelse hurtigere end normalt

Vi hjælper dig også, når du har brug for din grønlandske oversættelse med endnu kortere leveringstid. Alt du skal gøre er at uploade dine dokumenter online samt kontakte os via telefon eller via vores hjemmeside, så hjælper vi dig videre.

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796