Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til grønlandsk. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Har du behov for en grønlandsk oversættelse? Legalisering.dk tilbyder grønlandsk oversættelse udført af grønlandske translatører. Vi tilbyder både kommercielle oversættelser og legaliserede oversættelser med apostillestempel. 

Via Legalisering.dk kan du både få lavet en juridisk oversættelse eller en legaliseret oversættelse fra en oversætter. 

Processen for legaliserede, grønlandske oversættelser

Da Grønland er en del af det danske kongerige, er netop deres proces en smule anderledes end den danske legaliseringsproces. Skal du have oversat dokumenter fra dansk til grønlandsk, kan vi tilbyde en certificeret oversættelse med legalisering - dette behøver dog ikke være nødvendigt. Ønsker du et dokument oversat fra grønlandsk til fremmedsprog, kan vi sagtens hjælpe med dette, så længe du har originaldokumenterne til rådighed.

Vi tilbyder at hjælpe med at indhente specielle grønlandske apostiller på dine grønlandske originaldokumenter.

Grønlandske oversættere

Vi har adgang til adskillige professionelle grønlandske oversættere, der er vant til at arbejde med juridisk sprog.

Fortrolighed ved oversættelse af tekster til grønlandsk

Vores grønlandske oversættere er underlagt tavshedspligt, og alle dokumenter der bliver sendt til Legalisering.dk bliver slettet, hvis du alligevel ikke ønsker at bestille en oversættelse.                            

Prisen på en grønlandsk oversættelse

Vores certificerede og professionelle oversættelser starter på 612,50 kr. inkl. moms.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verden og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig med et tilbud på en grønlandsk oversættelse.          

Du får leveret din grønlandske oversættelse med posten     

Når Legalisering.dk laver en juridisk oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med posten. Vi sender direkte til dit kontor.

Grønlandske oversættelser som hasteopgaver 

Hvis du skal bruge din oversættelse hurtigst muligt, kan du få lavet oversættelsen som hasteopgave. Vi tager et hastegebyr, men til gengæld modtager du din oversættelse hurtigere end normalt. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os på telefon eller via kontaktformularen.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 22.00     

Du har mulighed for at kontakte os alle hverdage i ugen, med undtagelse af helligdage. Vores åbningstid i hverdagene er 8.00-22.00 og weekend 9.00-16.00. Vi kan træffes personligt efter aftale.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796