Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Bulgarsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Hvilke krav er der til din oversættelse? 

Vi har hos Legalisering.dk specialiseret os i at oversætte juridiske dokumenter. Kravet til typen af din bulgarske oversættelse afhænger af den respektive myndighed, som efterspørger, at dine dokumenter bliver oversat. Typisk er der tale om to typer af oversættelser indenfor det juridiske felt. Som oftest vil en myndighed have, at din oversættelse enten stemples af en bulgarsk translatør, eller at den legaliseres ved, at den samtidig påføres et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være undtagelser. Når du bestiller din oversættelse, bør du forinden have undersøgt, hvilken type af oversættelse du har behov for. Er du i tvivl om dette, kan du med fordel undersøge det hos den myndighed, som skal bruge din bulgarske oversættelse.

Altid professionelle oversættere             

Vores bulgarske tolke og translatører har stor erfaring med oversættelse af dokumenter for både erhverv og private. Hos Legalisering.dk hjælper vi vores kunder med oversættelse af mange typer af dokumenter deriblandt købsaftaler, testamenter, dåbsattester samt meget andet. Vores team af autoriserede tolke og translatører udgør mere end 150 i Danmark samt over 500 internationalt. Når du bestiller hos os, garanterer vi dig altid korrekt juridiske oversættelser af dine dokumenter til/fra bulgarsk og med hurtig leveringstid.

Prisen på din bulgarske oversættelse 

 Vi vurderer altid de papirer du skal have oversat, inden vi beregner din pris for derved at sikre, at du får din bulgarske oversættelse til den bedst mulige pris. Hos Legalisering.dk gør vi en dyd ud af at have markedets laveste pris på juridiske oversættelser. Du har altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud på din oversættelse til/fra bulgarsk. Alt du skal gøre er at sende et billede af de dokumenter, der skal oversættes, og sende dem til os hos Legalisering.dk på vores hjemmeside. Vores tilbud til dig dækker både din bulgarske oversættelse inklusive stemplinger og levering til din dør.

Kontakt os hos Legalisering.dk 

Vores daglige åbningstid er kl. 08.00 til 17.00 alle ugens dage med undtagelse af weekend og helligdage. Du kan få fat på os via telefon eller online på mail eller live chat.

Onlinebetaling  

Du kan bestille og betale din oversættelse nemt og sikkert online. Vi modtager både betalingskort, Mobilepay, eller du kan vælge at betale via bankoverførsel.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Din sikkerhed når du bestiller din oversættelse hos os 

 Når vi har modtaget dine papirer online, behandler vi dem med streng fortrolighed. Legalisering.dk er underlagt tavshedspligt, og vi behandler din oversættelsessag med diskretion. Vi sletter igen dine papirer og din oversættelse, så snart din sag er afsluttet.

Sådan modtager du din oversættelse 

Legalisering.dk har en leveringstid på mellem 4-5 dage fra den dag du bestiller din bulgarske oversættelse til, at du modtager den med posten. Du skal være opmærksom på, at leveringstiden kan være lidt længere, hvis du har mange dokumenter eller meget tekst, der skal oversættes. Du kan kontakte os online eller via telefon, hvis du vil høre mere om leveringstiden på din oversættelse.

Skal du bruge din oversættelse omgående? 

Vi hjælper dig, hvis du står i et akut tilfælde, hvor din bulgarske oversættelse skal ekspederes hurtigere end normalt. Hvis dette er tilfældet, så kontakt os venligst hurtigst muligt, så vi kan påbegynde oversættelsesprocessen.

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796