Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til koreansk. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Har du behov for en koreansk legaliseret oversættelse? Legalisering.dk tilbyder at oversætte til koreansk, udført af koreanske oversættere - vi tilbyder både kommercielle oversættelser og legaliserede oversættelser med apostillestempel. 

Hos Legalisering tilbyder vi to løsninger når det kommer til din certificerede koreanske oversættelse:

Certificeret oversættelse

Denne type oversættelse bliver udført af en professionel, koreansk oversætter, som bliver korrekturlæst og derefter påført vores virksomhedsforside der bekræfter oversættelsen. Du kan klikke her for at læse mere om certificeret oversættelse.

Certificeret oversættelse med legalisering

Den certificerede oversættelse der inkluderer vores virksomhedsforside vil blive legaliseret med notar og apostille. Dette gøres ved at projektlederen tager oversættelsen med til notaren der godkender projektlederens underskrift, og derefter bliver denne notarpåtegning legaliseret hos Udenrigsministeriet.

Som tilfældet ovenfor, så grundet krav fra Udenrigsministeriet vil vi i langt de fleste sager have behov for at du sender os dit originaldokument, da dette dokument også skal legaliseres med apostille inden oversættelsen selv kan blive legaliseret. Du kan enten selv få apostille på originaldokumentet, eller vi kan hjælpe dig med det. Skriv gerne i din henvendelse hvad du foretrækker. Du kan klikke her for at læse mere om denne oversættelse.

                         

Leveringstid på koreanske oversættelser    

Leveringstiden på koreanske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 4-8 hverdage, før du modtager det oversatte dokument, da det er et andet skriftsprog og kan tage længere tid at oversætte. 

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel

Hvis du vil have hjælp til din koreanske oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Prisen på en koreansk oversættelse

Vores mindstepris på en certificeret oversættelse fra dansk til tysk er 612,50 kr. inkl. moms, og med legalisering af oversættelsen (uden originaler) er prisen 2.050 kr. inkl. moms. Alle opgaver er dog individuelle, så send os en forespørgsel, så finder vi et tilbud til dig.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder, og vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verden og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig.     

Professionelle kommercielle oversættelser til og fra koreansk

Skal du have oversat en tekst der ikke har brug for hverken bekræftelse eller legalisering, kan vi hjælpe dig. Legalisering.dk har adgang til over end 2.000 oversættere i alverdens sprogkombinationer, hvadend du skal have oversat interne dokumenter, produkttekster, udtalelse eller noget helt andet - vi har erfaring inden for mange diverse opgaver. Vi bruger altid oversættere der oversætter til deres modersmål.

Send os en forespørgsel på mail eller via kontaktformularen, så sender vi et tilbud indenfor kort tid.

Du får leveret din koreanske oversættelse med posten

Når Legalisering.dk laver en legaliseret oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med posten, hvor vi sender direkte til dit kontor.

Koreanske oversættelser som hasteopgaver 

Hvis du skal bruge din oversættelse hurtigst muligt, kan du få lavet oversættelsen som hasteopgave. Legalisering.dk tager et hastegebyr, hvor du modtager din oversættelse hurtigere end normalt. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os på telefon, chat, mail eller via kontaktformularen.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 17.00     

Du har mulighed for at kontakte os telefonisk og digitalt alle hverdage mellem 8.00-17.00.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796