Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Koreansk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Koreansk oversættelse

Når en offentlige instans eller myndigheder efterspørger dine dokumenter oversat til/fra koreansk, skal oversættelsen som regel leve op til nogle juridiske krav. Hos Legalisering.dk hjælper vi dig, uanset hvilken type af koreansk oversættelse du har behov for. Er du i tvivl om, hvilken type af juridisk oversættelse du skal bruge, bør du tage kontakt den respektive myndighed eller offentlige instans, som skal bruge din oversættelse.

Koreanske oversættere

Hos Legalisering.dk hjælper vi hver dag mange kunder med alle typer af juridiske oversættelser. Legalisering.dk har i alt mere end 150 autoriserede oversættere nationalt samt over 500 internationalt. Du er altid sikret den bedste juridiske oversættelse og markedets laveste pris, når du bestiller din koreanske oversættelse hos os.

Prisgaranti 

Prisen på den oversættelse, du har behov for, afhænger af typen af oversættelse samt tekstmængden. Derfor skal vi se en kopi af dokumentet/dokumenterne, du ønsker oversat, for at kunne give dig din specifikke pris. Vi garanterer, at du altid får den bedste og laveste pris på koreansk oversættelse, når du bestiller din oversættelse gennem os. Det et er altid uforpligtende at få et tilbud hos Legalisering.dk. Du skal blot sende os et billede af dine dokumenter online, så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud til dig. Vær opmærksom på at tilbuddet både inkluderer selve oversættelsen med stemplinger og også levering til dig med posten.  

Sikkerhedspolitik når du handler hos Legalisering.dk 

 Vi arbejder under tavshedspligt og behandler dine personlige dokumenter med diskretion. Vi sletter dine dokumenter, såfremt du ikke bestiller oversættelse hos os alligevel.

Sikker onlinebetaling og bankoverførsel 

Du kan trygt og nemt bestille din koreanske oversættelse online på Legalisering.dk. Vi modtager både diverse betalingskort, MobilePay, og du kan også betale med bankoverførsel.

 

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Forventet leveringstid

Fra den dag du bestiller din koreanske oversættelse, til at du modtager den med posten, kan du regne med, at der går 4 til 5 hverdage. I tilfælde hvor du har meget tekst, der skal oversættes, kan leveringstiden være lidt længere. Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Husk at det også er muligt at få din oversættelse online i stedet, hvis du har behov for dette.

Vi sidder klar, hvis du er i tidsnød 

Hvis din oversættelse skal være færdig hurtigst muligt, kan vi også hjælpe dig med det mod et hastegebyr. Hvis du er i tidsnød, så skynd dig at uploade billederne af dine dokumenter online, så vi kan påbegynde din koreanske oversættelse hurtigst muligt.

Her kontakter du os

Vi har åbent hver mandag til fredag fra klokken 8-17 (med undtagelse af helligdage). Du kan træffe os på telefon, e-mail og via vores online livechat på hjemmesiden.

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796