Legalisering

Vi oversætter dine tekster til koreansk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Har du behov for en koreansk legaliseret oversættelse? Legalisering.dk tilbyder at oversætte til koreansk, udført af koreanske oversættere - vi tilbyder både kommercielle oversættelser og legaliserede oversættelser med apostillestempel. 

Legaliseret (apostillestemplet) koreansk oversættelse.

Via Legalisering.dk kan du både få lavet en kommerciel - eller legaliseret oversættelse fra en koreansk modersmålsoversætter. I forbindelse med en legaliseret oversættelse fra dansk til koreansk, kan vi tilbyde en almindelig oversættelse, hvor vi fastsætter vores virksomhedsforside der bliver notariseret, og derefter får vi apostillestemplet oversættelsen. Bemærk at vi ikke kan tilbyde en autoriseret translatør i denne sprogkombination, kun en legaliseret oversættelse - forklaringen er, at der ikke er autoriserede translatører i denne sprogkombination i Danmark.

Koreanske oversættere

Legalisering.dk har koreanske oversættere, der er klar til at hjælpe dig med din koreanske oversættelse. Vores netværk består af over 2.000 oversættere til sammen i Danmark og i udlandet; du er altså sikret en korrekt koreansk oversættelse til den bedste pris og med hurtig levering.

Pris på en koreanske oversættelse           

Ved at få din koreanske oversættelse hos Legalisering.dk er du garanteret den mest konkurrencedygtige pris på din oversættelse. Vi har overblik over flere koreanske oversættere og sørger for, at du får den bedst mulige pris og høj kvalitet. 

For at kunne give dig et tilbud på denne oversættelse, bliver vi nødt til at se teksten først. Derfor anbefaler vi, at du fremsender dine dokumenter via kontaktformularen, hvorefter du modtager et tilbud - vi modtager kun dokumenter elektronisk. Du kan downloade en scanne-app til dette formål, da dette giver en bedre kvalitet end et billede, og medfører at din oversættelse vil se bedre ud - oversættelsen skal nemlig hæftes sammen med originalen eller scannet, hvilket vil medføre en pænere opgave til dig.

Fortrolighed ved oversættelse af tekster til koreansk 

Vores koreanske oversættere er underlagt tavshedspligt, og alle dokumenter der bliver fremsendt til Legalisering.dk bliver slettet, hvis du alligevel ikke bestiller en oversættelse - dette sker automatisk efter 3 måneder.                          

Leveringstid på koreanske oversættelser       

Leveringstiden på koreanske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 4-8 hverdage, før du modtager det oversatte dokument, da det er et andet skriftsprog og kan tage længere tid at oversætte. 

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder, og vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verden og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig.          

Du får leveret din koreanske oversættelse med posten        

Når Legalisering.dk laver en legaliseret oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med posten, hvor vi sender direkte til dit kontor.

Koreanske oversættelser som hasteopgaver 

Hvis du skal bruge din oversættelse hurtigst muligt, kan du få lavet oversættelsen som hasteopgave. Legalisering.dk tager et hastegebyr, hvor du modtager din oversættelse hurtigere end normalt. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os på telefon, chat, mail eller via kontaktformularen.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 22.00     

Du har mulighed for at kontakte os telefonisk og digitalt alle dage i ugen, med undtagelse af helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 22.00 i hverdage, og 9.00 til 16.00 i weekenden.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel         

Hvis du vil have hjælp til din koreanske oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med apostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på få hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspreslevering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796