Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Bosnisk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Legaliseret bosnisk oversættelse med apostillestempel

For de fleste kan det være svært at vide, om man har behov for en oversættelse med apostillestempel. Legalisering.dk tilbyder dette, men anbefaler, at du sikrer dig, hvad du har behov for, før du eventuelt bestiller en oversættelse til eksempelvis bosnisk. For at finde ud af hvad du har behov for, så anbefales det, at du kontakter den myndighed, som ønsker en oversættelse fra dig. Her vil du kunne få oplyst, hvad de kræver fra dig. Du er også velkommen til at kontakte Legalisering.dk for at få vejledning om, hvordan du finder ud af, hvad du har behov for.

Professionelle bosniske oversættere

Vores hold af bosniske tolke tilbyder oversættelse til både private og erhvervskunder. På dagligt basis hjælper vi kunder med at oversætte juridiske dokumenter af alle typer. Vores oversættere har derfor lavet mange oversættelser og vil derfor også kunne hjælpe med at få oversat dit dokument. Legalisering.dk består af 150 tolke og translatører fra Danmark, heraf oversætter en håndfuld af dem til bosnisk. For at kunne leve op til alle krav har vi et tæt samarbejde med kollegaer fra udlandet, og derfor har vi i alt et netværk på over 500 tolke fra andre lande end Danmark. Kontakt os derfor med din anmodning for at modtage nærmere råd/vejledning.

Prisen på en bosnisk oversættelse 

For at få et tilbud på din oversættelse skal du fremsende teksten til os gennem vores hjemmeside. Du vil herefter modtage et tilbud fra en projektleder fra Legalisering.dk.

Alt behandles fortroligt

Når mange af vores kunder skal have oversat noget, så er det ofte følsomme oplysninger og dokumenter, vi har med at gøre. Alt personale i Legalisering.dk er underlagt tavshedspligt, og dine dokumenter behandles derfor fortroligt.

Modtag din bosniske oversættelse med posten

Leveringstiden på en bosnisk oversættelse kan variere en del. Typisk hvis det blot drejer sig om én side, så vil det tage 4-5 hverdage, før du får din oversættelse retur. Kontakt os og få et specifikt leveringstidspunkt på din tekst fra os.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Hastesager – Ved bosniske oversættelser 

Skulle du have behov for at få oversat dit dokument med det samme, så kan vi også hjælpe dig. Mod et hastegebyr smider vi alt hvad vi har i hænderne. Kontakt os for nærmere information.

Åbningstider 

Du kan altid træffe os i åbningstiderne som er klokken 08.00 til 17.00. Vi udøver kun elektronisk/online betjening, da vi er en e-Commerce service. Du kan kontakte os gennem vores chatfunktion, e-mail eller på telefonen. Hvis du vil træffe os fysisk, så anmod om et møde, hvorefter vi aftaler et tidspunkt. Vi har åbent mandag til fredag.

Online betaling 

Som e-commerce service kan du betale online, du har mulighed for at betale med VISA dankort, MasterCard og andre betalingskort. Udover det kan du lave en bankoverførsel eller betale gennem mobilepay. Hvis du ønsker at betale kontant, skal du lave en aftale med os.

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796