Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Rumænsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Det er muligt at bestille bekræftet rumænsk oversættelse eller legaliseret oversættelse med apostillestempel 

 Når en myndighed skal bruge et eller flere af dine dokumenter oversat, stilles der krav til typen af oversættelsen. Kravet til din oversættelse afhænger af den konkrete myndighed som skal bruge den. Som oftest er der to typer af juridiske oversættelser. Der vil enten være behov for en oversættelse, som stemples af en rumænsk translatør, eller også skal din oversættelse legaliseres samt påføres apostillestempel gennem Udenrigsministeriet. Uanset hvilken type oversættelse du har behov for, så hjælper vi hos Legalisering.dk. Vi anbefaler, at du først og fremmest undersøger, hvilken type rumænsk oversættelse den konkrete myndighed efterspørger. Du kan enten tage kontakt til myndigheden eller undersøge, om de har beskrevet kravet til oversættelsen på deres hjemmeside.

Vores professionelle rumænske oversættere hos Legalisering.dk      

Vores team af rumænske tolke og translatører  hos Legalisering.dk hjælper dig med din rumænske oversættelse. Vi hjælper dagligt vores mange kunder med at oversætte mange forskellige typer af dokumenter heriblandt vielsesattester, dåbsattester, uddannelsespapirer samt mange andre officielle dokumenter. Gennem Legalisering.dk’s eksistens har vi  samlet et stort team bestående af 500 professionelle oversættere i udlandet samt mere end 150 tolke og translatører i Danmark. Du er altid sikker på, at din rumænske oversættelse lever op til de juridiske krav, samtidig med at vi sikrer dig nem og hurtig betjening, når du bestiller din oversættelse hos Legalisering.dk

Legalisering.dk sikrer dig den bedste pris på rumænsk oversættelse

Hvis du bestemmer dig for at bestille din rumænske oversættelse gennem os, så garanterer vi, at du får den til den absolut bedste pris på markedet. Du har mulighed for at få et tilbud, som er helt uforpligtende, ved at sende de papirer du ønsker oversat via vores hjemmeside. Tilbuddet inkluderer både din rumænske oversættelse inklusive stempling samt levering med posten til dig. 

Vi holder åbent til at hjælpe dig mandag til fredag    

Du kan få fat på os alle ugens dage fra klokken 08.00 til 17.00 med undtagelse af helligdage. Vi kan kontaktes på telefon eller online via vores e-mail eller på vores live chat. Du kan anmode om et møde, hvis du har behov for dette.

Nem og sikker betaling online 

Det er både muligt at betale med betalingskort, Mobilepay eller bankoverførsel, hvis du vælger at købe din rumænske oversættelse hos os i Legalisering.dk. 

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Din tryghed når du bestiller hos os 

Vi er hos Legalisering.dk underlagt tavshedspligt og behandler altid dine fortrolige dokumenter med stor diskretion.

Du modtager din rumænske oversættelse med posten 

Leveringstiden på juridisk oversættelse til og fra rumænsk afhænger af, hvor meget tekst du ønsker oversat. Du kan regne med, at det cirka tager 4-5 hverdage fra du bestiller din rumænske oversættelse til, at du modtager den på din adresse. Hvis du hellere vil have din oversættelse online, så skal du blot huske at efterspørge dette.

Når du skal bruge din rumænske oversættelse hurtigt

Hvis du står i en nødsituation, hvor du har brug for at dine papirer oversættes akut, så hjælper vi dig også med dette. Hvis dette er tilfældet, bør du kontakte os snarest, så vi kan påbegynde oversættelsen hurtigst muligt.

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796