Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Makedonsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Skal du have en bekræftet oversættelse eller legaliseret oversættelse med apostillestempel? 

I tilfælde af, at du skal have lavet en oversættelse af et officielt dokument til eller fra makedonsk, så er der chance for, at du har behov for en juridisk gældende oversættelse. Hvilke krav, der stilles til oversættelsen afhænger af den pågældende myndighed, der skal bruge oversættelsen. Der vil enten være behov for en oversættelse, som stemples af en makedonsk translatør, eller også skal din oversættelse legaliseres samt påføres apostillestempel gennem Udenrigsministeriet. Skulle du være i tvivl om, hvad du har behov for, så kan du både kontakte myndigheden eller også rådføre dig med personalet hos Legalisering.dk. Kontakt os i dag for nærmere information eller for at få et tilbud på din oversættelse.

Professionelle makedonske tolke og translatører 

Der findes kun få makedonske tolke og translatører. Vi har gennem vores netværk og mange år i oversættelsesbranchen kontakt til disse og kan derfor sørge for, at du får den bedste pris på din oversættelse fra vores makedonske tolke og translatører. Vi oversætter på daglig basis dåbsattester, uddannelsesbeviser og mange andre dokumenter, vores brede erfaring betyder, at du vil kunne få oversat de fleste dokumenter gennem Legalisering.dk. Vi har 150 tolke tilknyttet os i Danmark og et netværk bestående af 500 tolke fra udlandet.

Hvad en makedonsk oversættelse koster

Prisen på en makedonsk oversættelse kan variere meget. Fremsend dit dokument, hvorefter vores projektleder vil vende tilbage med den bedst mulige pris.

Vi holder åbent til at hjælpe dig mandag til fredag    

Du kan få fat på os alle ugens dage fra klokken 08.00 til 17.00 med undtagelse af helligdage. Vi kan kontaktes på telefon eller online via vores e-mail eller på vores live chat. Du kan anmode om et møde, hvis du har behov for dette.

Nem og sikker betaling online 

Det er både muligt at betale med betalingskort, Mobilepay eller bankoverførsel, hvis du vælger at købe din makedonske oversættelse hos os i Legalisering.dk. 

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Sikkerhed 

Vi er hos Legalisering.dk underlagt tavshedspligt og behandler altid dine fortrolige dokumenter med stor diskretion.

Leveringstiden 

Leveringstiden på en makedonsk oversættelse er typisk minimum 4-5 hverdage. Dette kan variere afhængigt af omstændighederne. 

Vi sender din oversættelse retur med posten 

De fleste af vores kunder skal bruge oversættelsen i fysisk udgave, og derfor sender vi altid oversættelsen med posten til den adresse du oplyser. Skulle du blot have behov for en elektronisk udgave, så gør os blot opmærksom på det.

Nødsituationer

Skulle du stå i en nødsituation, hvor du har brug for, at dine papirer skal oversættes akut, så hjælper vi dig også med dette. Hvis dette er tilfældet, bør du kontakte os snarest, så vi kan påbegynde oversættelsen hurtigst muligt.

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796