Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til ungarsk. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Har du behov for en ungarsk oversættelse? Legalisering.dk tilbyder ungarsk oversættelse udført af ungarske oversættere. Vi tilbyder både kommercielle oversættelser og oversættelser med og uden apostillestempel. 

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vores oversættere er erfarne med termer og korrekte udtryk der bruges i virksomhedsdokumenter, så du er garanteret at din oversættelse vil blive godkendt første gang du præsenterer den for modtager.

Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Legaliserings løsninger på din ungarske oversættelse

Hos Legalisering.dk har vi to løsninger, vi kan tilbyde dig. Disse er:

Certificeret oversættelse

Denne type oversættelse bliver udført af en professionel russisk oversætter, som bliver korrekturlæst og derefter påført vores virksomhedsforside der bekræfter oversættelsen. Dette kan være et godt alternativ for at få en billigere oversættelse, hvis modtager godtager denne type oversættelse. Du kan klikke her for at læse mere om certificeret oversættelse.

Certificeret oversættelse med legalisering

Den certificerede oversættelse der inkluderer vores virksomhedsforside kan blive legaliseret med notar og apostille. Dette vil blive gjort ved at projektlederen tager oversættelsen med til notaren der godkender projektlederens underskrift, og derefter bliver denne notarpåtegning legaliseret hos Udenrigsministeriet.

Som tilfældet ovenfor, så grundet krav fra Udenrigsministeriet vil vi i langt de fleste sager have behov for at du sender os dit/dine originaldokument(er), da dette dokument også skal legaliseres med apostille inden oversættelsen selv kan blive legaliseret. Du kan enten selv få apostille på originaldokumentet, eller vi kan hjælpe dig med det. Skriv gerne i din henvendelse hvad du foretrækker. Du kan klikke her for at læse mere om denne oversættelse.

Autoriserede oversættelser er betegnelsen for at et dokument er blevet oversat af en autoriseret translatør, der stempler/påtegner deres oversættelse - en tolk kan gøre det samme, de vil blot anvende deres tolkenummer i stedet. Denne oversættelse kan også blive legaliseret, som gøres ved at få en bekræftelsespåtegning fra Dansk Erhverv eller en notar, og derefter et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Er du i tvivl om hvilken type oversættelse du skal bruge, kan vi ofte hjælpe med dette. Du kan også forhøre dig hos modtager - de ved præcis hvad de skal bruge fra din oversættelse.

Sprogkombinationer

Hos Legalisering.dk tilbyder vi også oversættelse til og fra engelsk til ungarsk. Disse oversættelser kan også blive stemplet af vores oversætter.

Fortrolighed ved oversættelse af tekster til ungarsk   

Vores ungarske oversættere er underlagt tavshedspligt, og alle dokumenter der bliver fremsendt til Legalisering.dk bliver slettet, hvis du alligevel ikke bestiller en oversættelse - blot tryk "afvis tilbud", og så sker det helt automatisk.                        

Leveringstid på ungarske oversættelser    

Leveringstiden på ungarske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 2-7 hverdage, før du modtager det oversatte dokument. Hvis du skal bruge dokumentet hurtigere, så informer os om dette, så finder vi en løsning.   

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din ungarske oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Prisen på en ungarsk oversættelse

Ønsker du en oversættelse med vores virksomhedsforside (certificeret oversættelse) er mindsteprisen 490 kr. ex moms. Med legalisering (legalisering af originaler ikke inkluderet) er denne mindstepris 1.700 kr.


Professionelle kommercielle oversættelser

Skal du have oversat en tekst der ikke har brug for hverken certificering eller legalisering, kan vi også hjælpe dig med dette. Legalisering.dk har adgang til mere end 2.000 oversættere i alskens sprogkombinationer, hvadend du skal have oversat interne dokumenter, produkttekster, blogindlæg eller noget helt andet. Vi bruger altid oversættere der oversætter til og fra deres modersmål.

Send os en forespørgsel på mail eller via kontaktformularen, så sender vi et tilbud indenfor kort tid.

Du får leveret din ungarske oversættelse med posten

Når Legalisering.dk laver en juridisk oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med posten. Vi sender direkte til dit kontor.

Ungarske oversættelser som hasteopgaver 

Hvis du er i tidsnød og skal bruge din oversættelse hurtigst muligt, kan du få lavet oversættelsen som hasteopgave. Legalisering.dk tager et hastegebyr, men til gengæld modtager du din oversættelse hurtigere end normalt. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os på telefon eller via kontaktformularen.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 17.00  

Du har mulighed for at kontakte os alle dage i ugen, med undtagelse af helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 17.00 i hverdage. Vi træffes kun personligt efter aftale på vores kontor.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796