Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Ungarsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Få en ungarsk oversættelse med apostillestempel. Læs mere her.

Hvis du har et ungarsk dokument, som skal bruges i Danmark eller omvendt, så kan det ofte være nødvendigt at få dokumentet oversat. Vi laver ungarske oversættelser, som legaliseres for herefter at få et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Vi anbefaler, at du kontakter den pågældende myndighed, som skal bruge oversættelsen, for at høre nærmere om forventningerne til oversættelsen.

Ungarske oversættere           

Legalisering.dk har et hold af ungarske oversættere, som har speciale inden for hvert deres område. Fælles for dem alle er, at de har lavet mange juridiske oversættelser af dokumenter, som blandt andet har været udstedt af det offentlige. Vi kan derfor lave en ungarsk oversættelse, som er bekræftet af en oversætter med dennes underskrift og stempel. Vores team i Danmark består af i alt 150 tolke, og hertil har vi et netværk bestående af 500 forskellige oversættere, som hver især har deres forskellige specialområder. Grundet diversiteten i vores hold af oversættere har vi prøvet at oversætte de fleste typer af dokumenter. Du er derfor sikret professionel hjælp med oversættelse, hvis du får hjælp fra Legalisering.dk

Hvad koster en ungarsk oversættelse?     

Prisen for en ungarsk oversættelse kan variere meget afhængigt af dokumentet. Det vigtigste for prisen er, hvor mange sider du skal have oversat samt hvor hurtigt du skal bruge dokumentet. For at få en pris så send dit dokument gennem vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage med pris, leveringstid og forsendelsesform.

Hvordan får jeg fat på personale fra Legalisering.dk?    

For at være konkurrencedygtige og give dig de bedste priser i Danmark så betjener vi kun online, det gør vi fra klokken 08.00 til 17.00. Skulle du have behov for et fysisk møde, så skal det aftales med os først.

Hvordan foregår betaling? 

Du kan betale ved hjælp af betalingskort, så snart du modtager et tilbud fra os. Det vil også være muligt at betale med mobilepay og ved at lave en bankoverførsel.

Erhvervsoversættelser 

 Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Alle henvendelser behandles fortroligt      

Når du fremsender dit dokument til Legalisering.dk, så ser vores projektleder og oversætter dokumentet igennem. Vi er alle underlagt tavshedspligt, så dit dokument bliver behandlet fortroligt.

Hvad er leveringstiden på min oversættelse?           

Leveringstiden afhænger af hvor meget du skal have oversat. Hvis du skal have oversat én side, så tager det 4-5 hverdage, før du får oversættelsen retur med posten, det kan dog generelt variere meget.

Hvordan får jeg den færdige oversættelse?

Legalisering.dk sender den færdige oversættelse hjem til dig med posten. I de fleste tilfælde skal du nemlig bruge oversættelsen i fysisk form, hvis det er offentlige myndigheder, der skal bruge dokumentet.

Hvad gør jeg, hvis jeg har en hasteopgave? 

Udfyld vores kontaktformular og ring til os, så kan vi hurtigst muligt vende tilbage til dig og komme i gang med din oversættelse.

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796