Legalisering

Vi oversætter dine tekster til portugisisk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Skal du havet lavet en portugisisk oversættelse? Hos Legalisering.dk kan du bestille en autoriseret portugisisk oversættelse lavet af en portugisisk translatør. Du kan både bestille en portugisisk bekræftet oversættelse med eller uden apostillestempel.

Få et tilbud på en bekræftet portugisisk oversættelse eller legaliseret oversættelse med apostillestempel.

I tilfælde af at du har behov for at få lavet en oversættelse til eller fra portugisisk, som skal benyttes hos danske eller udenlandske myndigheder, skal du være opmærksom på hvilken type oversættelse du bestiller. Det kan være at du skal have en portugisisk oversættelse, som enten stemples af en autoriseret translatør, eller en oversættelse som legaliseres og altså påføres et apostillestempel fra Udenrigsministeriet - eller begge dele. Der kan være specifikke forventninger til oversættelsen: fx at det skal være en bekræftet oversættelse og/eller en oversættelse med apostillestempel. De fleste myndigheder er meget behjælpelige med at give instruktioner til, hvordan oversættelsen skal udføres.

Portugisiske translatører og portugisiske tolke       

Gennem Legalisering.dk har vi adskillige translatører som kan sørge for, at du får den oversættelse, du har behov for. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte os med henblik på at få vejledning til hvordan du finder ud af hvilken oversættelse du skal bruge. Vi har portugisiske translatører, som har stor erfaring med at oversætte dokumenter til de portugisiske myndigheder, og omvendt har vi også portugisisk-danske translatører, som har mange års erfaring med at oversætte til dansk til danske myndigheder. Vores internationale netværk gør, at du er sikker på at få en gyldig oversættelse til den bedste pris på markedet.         

Portugisisk oversættelse – Hvad koster det?            

Vores portugisiske oversættere har sikret dig, at du får de bedste priser, da de mange års erfaring gør, at vi har oversat de fleste typer dokumenter før. Den pris, du får oplyst fra os, er inklusive oversættelse, stempling og levering af oversættelsen til din adresse. For at du kan få en specifik pris på din oversættelse, skal vi først se dokumentet. Du bedes derfor tage et billede af dit dokument eller scanne det og uploade det via vores hjemmeside. 

Juridiske krav til din oversættelse

Hvis du skal bruge din oversættelse i Portugal, hjælper vores autoriserede oversætter dig gerne med din oversættelse. Skal du bruge den i Brasilien skal du dog undersøge med modtager om de vil godtage en oversættelse udført i Danmark.

Fortrolighed 

Alle oversættere, som arbejder for Legalisering.dk, er underlagt tavshedspligt.  

Leveringstid på en oversættelse til portugisisk                      

At oversætte fra portugisisk til dansk kan være komplekst og for at lave en oversættelse, som er helt korrekt, er det vigtigt, at terminologien er korrekt. Derfor tager det typisk 4-5 hverdage, før du får din oversættelse retur. Dette kan variere.

Levering – Få din portugisiske oversættelser sendt hjem til din adresse. 

Når vi er færdige med din oversættelse, som enten er blevet stemplet med apostillestempel eller har fået en bekræftelse fra en oversætter, sendes oversættelsen til den ønskede adresse.               

Hasteopgaver

Skulle du stå i en situation, som kræver en hurtig levering af din oversættelse, kan vi sætte igangværende projekter på standby og gå i gang med din oversættelse. Kontakt os for nærmere information.

Betjening alle dage fra 8.00 til 22.00                     

Du har altid mulighed for at kontakte os på livechat, via vores kontaktformular eller ringe os op og få direkte svar på dine spørgsmål. Vi kan kontaktes alle ugens dage fra kl. 8.00 til 22.00 i hverdagen, og 9.00-16.00 i weekenden. Det er dog kun muligt at træffe os på kontoret efter aftale.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel               

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din portugisiske oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med din portugisiske oversættelse.

 

Betjening alle ugens hverdage fra klokken 08:00-22:00. Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00
Telefonisk og online chat support

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Hurtig og god vejledning. Det er rart at få rådgivning så man kan vælge det rigtige i forhold til ens behov. Ærlige, søde og imødekommende mennesker, og arbejder også hurtigt.

- Ninet Richardt

Var igang med en lang proces, for at få dobbelt statsborgerskab, og legalisering.dk, var simpelhen så tålmodige, og hjælpsomme. De svarede på alle mine mange spørgsmål, og var tålmodige med mig, trods at det tog næsten 2 måneder, før jeg kunne få tilsendt papirerne til dem.

- Emilie G

Team is extremely professional and customer oriented. Very fast and reliable service. I am frequently using their remarkable service and will continue to do so. Special thanks and credit to Cristina Heiberg which is a benchmark in customer centricity.

- Babak Khodadadi
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med apostillestempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så kontakt os.
Leveringstid på få hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspreslevering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796