Legalisering

Vi oversætter dine tekster til portugisisk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Få et tilbud på en bekræftet portugisisk oversættelse eller legaliseret oversættelse med apostillestempel

I tilfælde af at du har behov for at få lavet en oversættelse til eller fra portugisisk, som skal benyttes hos danske eller udenlandske myndigheder, skal du være opmærksom på, hvilken type oversættelse du bestiller. Det kan være, at du skal have en portugisisk oversættelse, som enten stemples af en autoriseret translatør, eller en  oversættelse som legaliseres og altså påføres et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Der er sager, hvor der ikke er specifikke krav til oversættelsen, det anbefales derfor, at du tjekker efter det sted, hvor du skal bruge oversættelsen. Der kan være specifikke forventninger til oversættelsen, fx at det skal være en bekræftet oversættelse eller en oversættelse med apostillestempel. De fleste myndigheder er meget behjælpelige med at give instruktioner til, hvordan oversættelsen skal udføres.

Portugisiske translatører og portugisiske tolke         

Gennem Legalisering.dk har vi 150 forskellige translatører, som kan sørge for, at du får den oversættelse, du kræver. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte os med henblik på at få vejledning til, hvordan du finder ud af, hvilken oversættelse du skal bruge. Vi har portugisiske translatører, som har stor erfaring med at oversætte dokumenter til de portugisiske myndigheder, og omvendt har vi også portugisisk-danske translatører, som har mange års erfaring med at oversætte til dansk til danske myndigheder. Vores internationale netværk gør, at du er sikker på at få en gyldig oversættelse til den bedste pris på markedet.                   

Portugisisk oversættelse – Hvad koster det?             

Vores portugisiske oversættere har sikret dig, at du får de bedste priser, da de mange års erfaring gør, at vi har oversat de fleste typer dokumenter før. Den pris, du får oplyst fra os, er inklusive oversættelse, stempling og levering af oversættelsen til din adresse. For at du kan få en specifik pris på din oversættelse, skal vi først se dokumentet. Du bedes derfor tage et billede af dit dokument eller scanne det og uploade det via vores hjemmeside.    

Fortrolighed 

Alle oversættere, som arbejder for Legalisering.dk, er underlagt tavshedspligt.  

Hasteopgaver

Skulle du stå i en situation, som kræver en hurtig levering af din oversættelse, kan vi sætte igangværende projekter på standby og gå i gang med din oversættelse. Kontakt os for nærmere information.


Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Leveringstid på en oversættelse til portugisisk     

At oversætte fra portugisisk til dansk kan være komplekst og for at lave en oversættelse, som er helt korrekt, er det vigtigt, at terminologien er korrekt. Derfor tager det typisk 4-5 hverdage, før du får din oversættelse retur. Dette kan variere.

Levering – Få din portugisiske oversættelser sendt hjem til din adresse.

Når vi er færdige med din oversættelse, som enten er blevet stemplet med apostillestempel eller har fået en bekræftelse fra en oversætter, sendes oversættelsen til den ønskede adresse.                             

Betjening alle dage fra 8 til 17.00              

Du har altid mulighed for at kontakte os på livechat, via vores kontaktformular eller ringe os op og få direkte svar på dine spørgsmål. Vi kan kontaktes alle ugens dage fra kl. 8.00 til 17.00, det er dog kun muligt at træffe os på kontoret efter aftale.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel           

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din portugisiske oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med din portugisiske oversættelse.

 

Få et tilbud på 1 time
Telefonisk og online chat support alle ugens dage fra 8 til 17.00
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på juridisk oversættelse hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796