Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Litauisk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Få et uforpligtende tilbud på en legaliseret litauisk oversættelse med apostillestempel         

Dokumenter udstedt af litauiske myndigheder, som skal bruges i Danmark, skal ofte oversættes, legaliseres og påføres et apostillestempel. Legalisering.dk tilbyder professionel hjælp med dette, så send endelig dit dokument for at modtage et uforpligtigende tilbud. Før du får lavet en oversættelse, kan det være en god ide at få tjekket, om der er specifikke krav til, hvilken procedure myndigheden ønsker. Kontakt personalet hos Legalisering.dk for nærmere vejledning.

Litauiske oversættere    

Der findes kun en håndfuld litauiske oversættere, og heraf arbejder en del af disse med Legalisering.dk. Vi tilbyder oversættelse til og fra litauisk herunder legaliserede oversættelser. Vores oversætterteam i Danmark udgøres af 150 tolke og translatører, og derudover har vi et internationalt netværk bestående af 500 tolke og translatører, som bistår ved internationale tolke- og oversættelsesopgaver – særligt til opgaver hvor oversættelserne skal bruges i udlandet. Hvis du skal have oversat noget til litauisk, er du derfor sikker på at få assistance fra et professionelt oversættelsesbureau.

Prisen på en litauisk oversættelse      

For at du kan få et tilbud på din oversættelse skal vi først se teksten. Derefter vender vi tilbage med en pris, et leveringstidspunkt og yderligere betalingsinstruktioner. Vi går meget op i at have de bedste priser på oversættelse, så du er altid sikker på, at du får den bedste pris på en autoriseret oversættelse. Vi modtager kun dokumenter elektronisk, og du bedes derfor scanne eller tage et billede af dokumentet.              

Vi er tilgængelige på telefon,  livechat og e-mail alle ugens dage          

Det er altid muligt at kontakte os i hverdagene fra kl. 8.00 til 17.00. Vi gør opmærksom på, at vi kun tilbyder betjening online, og hvis du ønsker et fysisk møde, skal du lave en aftale først..

Du kan bestille online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel              

Skulle du beslutte dig for at købe en litauisk oversættelse gennem Legalisering.dk, betaler du blot online enten med betalingskort, MobilePay eller via bankoverførsel.

 

Erhvervsoversættelser

 Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Fortrolighed 

Når du sender et dokument til Legalisering.dk, bliver din tekst kun set igennem af vores projektleder og oversætteren, og begge er underlagt tavshedspligt. Dit dokument bliver derfor altid behandlet fortroligt.

Leveringstid på oversættelser til og fra litauisk      

Leveringstiden på oversættelser til og fra litauisk er normalt på mellem 4 og 5 hverdage. Kontakt os med det samme og få et tilbud umiddelbart efter.

Levering – Du får din litauiske oversættelse tilsendt     

En del af servicen hos Legalisering.dk indebærer, at du får tilsendt din litauiske/danske oversættelse til den ønskede adresse. Vi leverer både i Danmark og udlandet uden ekstra beregning.

Litauiske oversættelser som hasteopgave  

Alle kan stå i en situation, hvor man skal bruge en oversættelse meget hurtigt. Legalisering.dk tilbyder at lave hasteopgaver mod et ekstra gebyr. Kontakt os for nærmere information.

 

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796