Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Finsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Har du behov for en legaliseret oversættelse med apostillestempel? 

Når man skal bruge et dansk dokument i Finland eller omvendt et finsk dokument i Danmark, så kan det være nødvendigt med en juridisk oversættelse. Der findes ingen finske translatører, som er eller har været autoriseret i Danmark. Det, som du kan gøre, er at få lavet en oversættelse af Legalisering.dk, som legaliseres hos byretten og påføres et apostillestempel fra Udenrigsministeriet.

Før du bestiller en oversættelse, er det en god idé at tjekke, hvilke krav myndighederne i Danmark eller Finland har til din oversættelse, og derfor anbefaler vi, at du tjekker med de lokale myndigheder, hvad de har af forventninger til din oversættelse.

Finske oversættere           

Vores team af finske oversættere står klar til at oversætte dine dokumenter til eller fra finsk og dansk. Teamet har speciale i juridiske oversættelser, så derfor kan vi hjælpe med de fleste typer af dokumenter, som skal oversættes. Det kan være afgørende for at en myndighed godkender oversættelsen at terminologien er helt korrekt. Ser man isoleret på vores hold af oversættere i Danmark, så består holdet af 150 oversættere, heraf er der mange finske tolke. Når det handler om oversættelse, så er der ofte brug for udenlandsk ekspertise, og derfor har vi i vores netværk i alt 500 tolke fra udlandet, som også oversætter opgaver for Legalisering.dk

Hvad koster en finsk oversættelse?       

Det er meget forskelligt, hvad finske oversættelser koster, for at du kan få et tilbud på din oversættelse, bedes du blot fremsende dit dokument elektronisk ved enten at tage et billede af teksten eller ved at scanne det. Herefter vender vi tilbage med en pris, som dækker både oversættelse, legalisering og levering af dokumentet. Ved at bestille gennem Legalisering.dk er du altid sikret de bedste priser på markedet.

Hvordan får jeg fat på personale fra Legalisering.dk    

Du kan træffe os fra klokken 08.00 til 17.00 i hverdage, vi holder lukket i weekenden og på helligdage. Betjening ydes kun online, altså enten på telefon, e-mail eller live chat.

Hvordan foregår betaling?  

Skulle du bestemme dig for at købe en finsk oversættelse gennem Legalisering.dk, så betaler du blot online enten med betalingskort, mobilepay eller gennem en bankoverførsel. 


Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Behandler I mine dokumenter fortroligt?  

Alle dokumenter, som fremsendes til Legalisering.dk, bliver behandlet fortroligt. Du kan derfor trygt sende dine tekster til os.                           

Hvad er leveringstiden på min oversættelse?            

Leveringstiden starter på typisk 4-5 hverdage afhængig af hvor travlt der er, og hvor mange sider du skal have oversat.

Hvordan får jeg den færdige oversættelse?

Legalisering.dk sender den færdige oversættelse hjem til din hjemmeadresse eller på den adresse du selv ønsker dokumentet fremsendt til. Vi fraråder dog at få sendt oversættelsen direkte til danske eller udenlandske myndigheder, da oversættelserne kan gå tabt hos myndighederne, hvis ikke de adresseres helt præcist.

Hvad gør jeg hvis jeg har en hasteopgave? 

Skulle du have en opgave, som haster, så ring ind til os og brug samtidig vores kontaktformular til at fremsende dit dokument.

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796