Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til finsk. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Har du behov for en finsk oversættelse? Legalisering.dk tilbyder udførsel af oversættelser til finsk, udført af finske translatører. Vi tilbyder både kommercielle oversættelser, og autoriserede oversættelser.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for mange erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verden og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Via Legalisering.dk kan du både få lavet en juridisk oversættelse eller en bekræftet oversættelse fra en finsk modersmålsoversætter. 

Da Norden har en aftale om at godkende hinandens dokumenter og oversættelser, vil der ikke være behov for legalisering af din oversættelse. Vi kan selvfølgelig godt tilbyde dette alligevel, hvis du ønsker det.

Bemærk at vi ikke kan tilbyde en autoriseret translatør i denne sprogkombination, kun en legaliseret oversættelse, da der ikke er autoriserede/bekræftede oversættere i denne sprogkombination.


Eksperter indenfor de nordiske sprog

Vi er så gode indenfor de nordiske sprog, at vi har oprettet branches i Norge, Sverige, Finland og Island. Du kan se vores finske landingpage, Auktor, her.

Fortrolighed ved oversættelse af tekster til finsk    

Vores finske oversættere er underlagt tavshedspligt, og alle dokumenter der bliver fremsendt til Legalisering.dk bliver slettet, hvis du alligevel ikke bestiller en oversættelse. Tryk blot "Afvis tilbuddet", så slettes dine dokumenter automatisk.

Leveringstid på finske oversættelser       

Leveringstiden på finske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 7-12 hverdage, før du modtager det oversatte dokument. Hvis du skal bruge dokumentet hurtigere, så informer os om dette, så finder vi en løsning.

Prisen på en finsk oversættelse

Vores mindstepris på en autoriseret oversættelse fra dansk til finsk er 1.500 kr. ex moms. Vores mindstepris på en certificeret oversættelse fra dansk til finsk er 490 kr. ex moms.

      

Professionelle kommercielle oversættelser til og fra finsk

Skal du have oversat en tekst der ikke har brug for hverken bekræftelse eller legalisering, kan vi også sagtens hjælpe dig. Legalisering.dk har adgang til over end 2.000 oversættere i alverdens sprogkombinationer, hvadend du skal have oversat interne dokumenter, produkttekster, rapporter eller noget helt andet - vi har erfaring inden for mange forskellige opgaver. Vi bruger altid oversættere der oversætter til og fra deres modersmål for at sikre den bedste kvalitet.

Send os en forespørgsel på mail eller via kontaktformularen, så sender vi et tilbud indenfor 24 timer.

Du får leveret din finske oversættelse med posten     

Når Legalisering.dk laver en juridisk oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med posten. Vi sender direkte til dit kontor.

Finske oversættelser som hasteopgaver 

Hvis du er i tidsnød og skal bruge din oversættelse hurtigst muligt, kan du få lavet oversættelsen som hasteopgave. Legalisering.dk tager et hastegebyr, men til gengæld modtager du din oversættelse hurtigere end normalt. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os på telefon eller via kontaktformularen.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 17.00     

Du har mulighed for at kontakte os alle dage, med undtagelse af helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 17.00 mandag til fredag. Desuden træffes vi kun personligt efter aftale.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel  

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din finske oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796