Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Kroatisk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Skal du have en kroatisk oversættelse med apostillestempel?    

Mange skal have oversat dokumenter til og fra kroatisk, og hvis du skal have oversat et officielt dokument udstedt af myndighederne i Kroatien eller Danmark, så skal du være særligt opmærksom. I mange tilfælde kan det nemlig være nødvendigt at få lavet en officiel oversættelse. Der er mulighed for at bestille en oversættelse, som legaliseres, og som får et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Vi anbefaler alle kunder at undersøge med modtageren af oversættelsen, hvilke krav de har til oversættelsen. Hvis oversættelsen skal bruges af det offentlige, så kan de ofte vejlede dig med formelle krav til oversættelserne.

Kroatiske oversættere        

Vores kroatiske oversættere kan lave de fleste oversættelser og har erfaring med mange forskellige typer af dokumenter. Vi har erfaring med at oversætte alt fra karakterudskrifter til dåbsattester til testamenter. Vores hold af oversættere i Danmark består af 150 oversættere, og så har vi et internationalt netværk af samarbejdspartnere på over 500 individuelle oversættere. Du er derfor sikret professionel og kyndig vejledning, når du får Legalisering.dk til at hjælpe dig. 

Prisen på en kroatisk oversættelse          

I Legalisering.dk går vi meget op i at kunne give dig den bedste pris på din oversættelse. Vi kan derfor ikke oplyse generelle priser, da prisen varierer meget for hver enkelt opgave. Send derfor din tekst til os gennem vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage med et tilbud til dig.

Sådan behandles dine dokumenter      

Vores projektleder ser dine dokumenter igennem for herefter at give dig et tilbud. Alle tekster vi modtager bliver behandlet fortroligt.

Sådan får du fat i os           

Du kan træffe os alle ugens dage fra klokken 08.00 til klokken 17.00, du ringer blot til vores nummer, skriver en e-mail eller kontakter os gennem vores live chat funktion, som du finder nederst til højre.

Betaling 

Når du bestiller din oversættelse, vil du blive præsenteret for en række betalingsmuligheder. Du kan altid betale med betalingskort, herunder både MasterCard og dankort. Alternativt kan du også betale med MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Leveringstiden på en kroatisk oversættelse       

At oversætte tekster til og fra kroatisk kan tage lidt tid, da der er få oversættere, og hvis vi allerede er i gang, skal vi afslutte de igangværende oversættelser. Typisk er leveringstiden på en oversættelse 4-5 hverdage, det gælder, når dokumentet er på maksimalt tre sider. Andre omstændigheder kan dog også have indflydelse på kortere og potentielt længere leveringstider.

Hvad er inkluderet i prisen?

For at gøre det simpelt for dig så er alt i oversættelsen inkluderet i den pris du får oplyst fra vores projektleder. Det vil sige, at du betaler for både oversættelse, stempling og levering af din oversættelse. Grunden til, at levering er inkluderet, skyldes, at man i de fleste tilfælde skal bruge oversættelsen fysisk hos myndighederne. 

Hasteopgaver 

I tilfælde af at du skal have noget oversat til kroatisk, og hvis det haster, så kontakt os gennem kontaktformularen og ring os efterfølgende op. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796