Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Islandsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Bekræftet islandsk oversættelse eller legaliseret islandsk oversættelse med apostillestempel

Legalisering.dk hjælper dig, uanset hvilken type islandsk oversættelse du har behov for. Der er typisk tale om to typer af oversættelser, når en myndighed efterspørger, at dit dokument oversættes. Det kan enten være en islandsk oversættelse udført af en autoriseret translatør, eller en legaliseret oversættelse som påføres et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Det er en god idé, at du undersøger, hvilken type islandsk oversættelse der er behov for i dit tilfælde. Hvis du er i tvivl, kan du undersøge dette ved at kontakte den myndighed, som skal bruge din oversættelse. Nogle gange står dette beskrevet på myndighedens hjemmeside. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan guide dig, hvis du har behov for dette.

Islandske tolke og translatører 

Vi har i alt over 150 tolke og translatører tilknyttet Legalisering.dk. Vi er specialister i juridisk oversættelse, og vores islandske tolke og translatører hjælper dig med at oversætte dine dokumenter. Vi tilbyder altid vores oversættelser til den bedste pris på markedet og garanterer samtidig, at din islandske oversættelse lever op til de juridiske krav, som stilles.

Pris på islandsk oversættelse

Legalisering.dk tilbyder islandsk oversættelse til den bedste pris på det danske marked. Den specifikke pris på din islandske oversættelse afhænger af, hvilken tekst du skal have oversat. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på din oversættelse, når du sender os en kopi af de dokumenter, du skal have oversat. Du kan sende et billede af dine dokumenter til os via vores hjemmeside.

Fortrolighed hos Legalisering.dk

Vi er underlagt tavshedspligt og behandler altid dine private dokumenter strengt fortroligt. Du kan derfor trygt sende os dine dokumenter, og såfremt du vælger ikke at benytte dig af vores tilbud, sletter vi dem igen med det samme.

Din islandske oversættelse sendes med posten

Vi sender din islandske oversættelse til dig direkte med posten. Din oversættelse sendes omkostningsfrit til den adresse, du ønsker. Vi kan også sende din islandske oversættelse til dig elektronisk, hvis du har behov for det.

Erhvervsoversættelser

 Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Leveringstiden på islandsk oversættelse

Det tager normalt 4-5 hverdage, fra du bestiller hos os, til du modtager din oversættelse. Leveringstiden afhænger dog af, hvor meget tekst du skal have oversat. Kontakt os for at høre mere om leveringstiden på den oversættelse, du har behov for.

Islandsk oversættelse som hasteopgave  

Hvis du skal bruge din islandske oversættelse hurtigere end den normale leveringstid, tilbyder Legalisering.dk at lave din oversættelse som en hasteopgave. Du modtager herved din islandske oversættelse ekstra hurtigt mod et hastegebyr.

Legalisering.dk holder åbent mandag til fredag fra kl. 8 til 17 på telefon og livechat

Vi hjælper dig, hvis du har behov for islandsk oversættelse mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00 med undtagelse af helligdage. Det er muligt at træffe os personligt efter aftale. 

Du bestiller din oversættelse online med betalingskort, MobilePay og bankoverførsel       

Vi giver dig mulighed for at betale på den måde, som passer dig bedst. Du kan bestille og betale din oversættelse nemt og hurtigt online med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. 

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796