Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Ukrainsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Oversættelse til ukrainsk – Har du behov for en ukrainsk legaliseret oversættelse med apostillestempel?

Hvis du skal have oversat et officielt dokument til eller fra ukrainsk, er der chance for, at du har behov for en oversættelse, som er juridisk gyldig. Offentlige instanser har forskellige krav til oversættelser, og hvis du vil være sikker på, hvad du har behov for, så kontakt den pågældende myndighed for at få afklaret, hvad der forventes af oversættelsen. Uanset hvilken type juridisk oversættelse du har behov for, kan Legalisering.dk hjælpe dig. Den mest udbredte type af oversættelse er en oversættelse, som legaliseres og påføres et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Send dit dokument til os, og så vender vi tilbage med et tilbud.

Ukrainske oversættere

Vores ukrainske oversættere har erfaring med at oversætte de fleste typer af juridiske dokumenter. Vi laver særligt mange ukrainske oversættelser af dokumenter, der er udstedt af offentlige myndigheder. Vores oversætterteam består af 150 forskellige tolke og translatører i Danmark, og derudover har vi et internationalt netværk med over 500 oversættere, herunder flere ukrainske oversættere. Oversætterne fra udlandet kommer fra hver deres land, hvor de har hver deres speciale, og vi kan derfor hjælpe dig  med oversættelse inden for  rigtig mange fagområder.

Hvordan får jeg en pris på min ukrainske oversættelse? 

Hvis du gerne vil have et tilbud fra os, skal du først sende dokumentet til os. Du kan sende det til os elektronisk ved at udfylde vores formular eller sende det via e-mail. Grunden til, at vi ikke kan give et tilbud, før vi har set dokumentet, er, at dokumentet kan være utydeligt, du skal have særlige stempler, eller du skal have oversættelsen retur meget hurtigt. For at give dig den bedste pris venter vi derfor med at oplyse prisen, til at vi har set dokumentet.

Sikkerhed 

Alle medarbejdere hos Legalisering.dk er underlagt tavshedspligt, så dine dokumenter er altid i sikre hænder hos os. Vores tolke og translatører er ligeledes underlagt en fortrolighedserklæring ,så du kan være sikker på, at dine oplysninger behandles strengt fortroligt.

Nem og sikker betaling online 

Det er både muligt at betale med betalingskort, MobilePay eller via bankoverførsel, hvis du vælger at købe din ukrainske oversættelse gennem Legalisering.dk.  

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Returnering af din ukrainske oversættelse

Vi sender den færdige oversættelse retur til dig med posten, da de fleste af vores kunder skal bruge oversættelsen i et fysisk format. Hvis du blot skal bruge oversættelsen i en elektronisk udgave, er dette også muligt.

Leveringstid på ukrainske oversættelser

Det er meget forskelligt, hvor hurtigt vi kan oversætte din tekst til eller fra ukrainsk. Typisk er den hurtigste leveringstid på 4-5 hverdage, hvis der kun er tale om oversættelse af et dokument på én eller to sider.

Hastesager 

Skulle du stå i en situation, hvor du skal bruge din oversættelse fra dag til dag, så upload dit dokument via kontaktformularen, hvorefter du kan ringe os op, og så ser vi på din sag med det samme. Vi tager et hastegebyr i forbindelse med den slags oversættelser.

Vi holder åbent for at hjælpe dig mandag til fredag         

Du kan få fat på os alle ugens hverdage fra klokken 8.00 til 17.00 med undtagelse af helligdage. Vi kan kontaktes på telefon eller online via e-mail eller livechat. Du kan bede om et møde, hvis du har behov for det.

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796