Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Japansk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Hvad er dit behov – japansk oversættelse med Udenrigsministeriets apostillestempel?

Mange japanske oversættelser skal oversættes samt legaliseres ved at påføre et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. Det er vanskeligt for os at vide på forhånd, hvad du har brug for. Vores anbefaling er derfor, at du finder ud af, præcis hvilken type oversættelse du har behov for. Dette kan du gøre enten ved at kontakte den myndighed, som skal bruge din oversættelse på japansk, eller undersøge, om de har formuleret kravet til oversættelsen på deres hjemmeside. Udover juridisk gyldige oversættelser findes der også oversættelser, som ikke skal legaliseres, så det kan derfor være vigtigt at få på plads, før du sætter gang i en oversættelse. Vi står selvfølgelig til rådighed for besvarelse af generelle spørgsmål omkring oversættelsen, men vi kan dog ikke give dig en decideret vejledning/anbefaling af, hvilken oversættelse du har behov for. 

Japanske oversættere

Hos Legalisering.dk har vi japanske oversættere, som sidder klar til at hjælpe med at oversætte dit dokument både fra dansk til japansk og fra japansk til dansk.Vi sørger for, at du får en oversættelse, der er gyldig hos den myndighed, som har behov for oversættelsen af dit dokument. Vi har et netværk på over 150 tolke og translatører i Danmark samt over 500 tolke i udlandet. Vores tolke og translatører har hver især deres speciale, som de oversætter indenfor, så vi kan hjælpe med de fleste typer af oversættelser. Vi har særligt meget erfaring med at oversætte eksempelvis dåbsattester, testamenter, kørekort og lignende dokumenter.

Pris på japansk oversættelse

Prisen for en japansk oversættelse varierer, alt efter hvilken type af oversættelse du har behov for. Vi sikrer os, at du altid er garanteret markedets bedste pris på japansk oversættelse, når du bestiller hos Legalisering.dk. På vores hjemmeside kan du fremsende de dokumenter, du ønsker oversat til japansk, og vi vil hurtigt vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Vores tilbud inkluderer den legaliserede stempling samt leveringen til dig.

Fortrolig håndtering af dine dokumenter

Alle vores translatører er underlagt tavshedspligt, og vi håndterer altid dine dokumenter strengt fortroligt. Hvis du vælger ikke at bestille din oversættelse hos Legalisering.dk alligevel, sletter vi straks dine dokumenter.

Bestil online med enten betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel         

Når du bestiller din oversættelse gennem Legalisering.dk, kan du enten betale med betalingskort, MobilePay eller via bankoverførsel. Kontakt os på telefon +45 7199 7722, via e-mail: [email protected] eller via vores livechat.  Vi ser frem til at høre fra dig.

Erhvervsoversættelser

 Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Leveringstiden på japansk oversættelse

Leveringstiden på japanske oversættelser ligger normalt på 4 til 5 hverdage. Har du behov for din oversættelse hurtigere, er du altid velkommen til at kontakte os!

Levering af din japanske oversættelse med posten

Så snart din japanske oversættelse er færdig, sender vi den direkte til dig med posten. Leveringen af din oversættelse er altid inkluderet i prisen, og vi leverer til den ønskede adresse i enten ind- eller udland. Du kan også bede om at modtage din japanske oversættelse elektronisk.

Japansk oversættelse som hasteopgave

Legalisering.dk tilbyder at lave din japanske oversættelse som en hasteopgave mod et gebyr, hvis du står i en akut situation, hvor du skal have oversat dine dokumenter til/fra japansk hurtigst muligt. Ring til os eller kontakt os via vores kontaktformular på hjemmesiden, hvis du har en hasteopgave.

Kontakt os via e-mail, livechat eller telefon alle hverdage mellem kl. 8.00 og 17.00

Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag til fredag fra klokken 8.00 til 17.00 med undtagelse af helligdage. Du kan kontakte os og aftale et personligt møde med Legalisering.dk, hvis der er behov for det i forbindelse med din oversættelse. 

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796