Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Lettisk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Bestil en lettisk oversættelse med apostillestempel

Der er flere typer af oversættelser, og vi anbefaler, at du finder ud af, præcis hvilken type oversættelse du har behov for. For at være sikker på at du bestiller den rigtige type oversættelse, bør du undersøge, hvilken type oversættelse der kræves af den myndighed, som skal bruge din lettiske oversættelse. Du kan enten kontakte myndigheden direkte eller undersøge, om de har beskrevet kravene til oversættelsen på deres hjemmeside. Kontakt Legalisering.dk for at få et tilbud på din oversættelse.

Lettiske oversættere

Vores lettiske oversættere sidder altid klar til at oversætte dine juridiske dokumenter.Vi garanterer dig de bedste priser på oversættelse til og fra lettisk. Når du sender din tekst til os, modtager du umiddelbart efter et tilbud, som inkluderer både pris og leveringstid. Vi er et team med over 150 translatører og tolke i Danmark samt 500 tolke og translatører i udlandet. Når du bestiller din lettiske oversættelse gennem os, er du altid sikret en autoriseret lettisk oversættelse til den bedste pris.

Prisen på lettisk oversættelse 

Prisen på din oversættelse til/fra lettisk afhænger af, hvilken type oversættelse du efterspørger. Du kan få et uforpligtende tilbud på din oversættelse ved at fremsende de dokumenter, du ønsker at få oversat til lettisk. Dette gør du ved at uploade dem via vores hjemmeside. Vi har åbent alle ugens dage og vender hurtigt tilbage til dig.

Vi kan kontaktes på hverdage fra kl. 8 til 17 på e-mail, livechat og/eller telefon 

Vi sidder klar hos Legalisering.dk til at hjælpe dig alle hverdage fra klokken 8.00 til 17.00. Vi holder lukket på helligdage. Hvis du har behov for et personligt møde, er dette muligt efter aftalte. Kontakt os for nærmere information. 

Bestil nemt og hurtigt online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel         

Du enten betale med betalingskort, MobilePay eller via bankoverførsel, når du bestiller din lettiske oversættelse hos Legalisering.dk

Altid fortrolig håndtering af dine personlige dokumenter

Vores professionelle translatører er underlagt tavshedspligt, og vi sørger altid for at håndtere dine personlige dokumenter strengt fortroligt. Vi sletter dine dokumenter fra vores system, hvis du vælger, ikke at bestille din lettiske oversættelse hos Legalisering.dk.

Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Leveringstiden på lettisk oversættelse

Det tager typisk 4-5 hverdage, fra du har bestilt din lettiske oversættelse hos Legalisering.dk, indtil du modtager den med posten. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os alligevel, vi plejer at kunne løse de fleste opgaver.

Levering af lettisk oversættelse med posten

Vi sender din lettiske oversættelse til dig med posten, så snart den er klar. Leveringsomkostningerne sørger vi altid for, og du kan frit vælge, hvilken adresse vi skal fremsende dine oversatte dokumenter til. Hvis du ønsker det kan vi også sende dig oversættelsen elektronisk i stedet.

Hasteopgave – lettisk oversættelse

Hvis du står i en situation, hvor du har behov for en lettisk oversættelse som en hasteopgave, tilbyder vi dette mod et gebyr. Kontakt os hos Legalisering.dk via telefon eller brug kontaktformularen på vores hjemmeside.

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796