Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til tyrkisk. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Har du behov for en tyrkisk oversættelse? Legalisering.dk tilbyder tyrkisk oversættelse udført af tyrkiske translatører. Vi tilbyder både kommercielle oversættelser og autoriserede oversættelser med og uden apostillestempel. 


Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder dagligt. Vores autoriserede oversættere er erfarne med termer og forskellige udtryk der bruges i virksomhedsdokumenter, så du er garanteret at din oversættelse vil blive godkendt første gang du præsenterer den for modtager.

Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig.


Autoriseret eller legaliseret tyrkisk oversættelse med apostille.

Hos Legalisering.dk kan vi tilbyde dig 4 løsninger når det kommer til din tyrkiske oversættelse.

Autoriseret oversættelse

Den første mulighed er en autoriseret oversættelse, der er betegnelsen for at et dokument er blevet oversat af en autoriseret translatør, der stempler/påtegner deres oversættelse. Dette bliver også ofte kaldet en sworn translation, eller en bekræftet oversættelse - det betyder det samme. Vær dog opmærksom på, at denne type oversættelse modtager du som fysisk papirform, og der må ikke ændres på oversættelsen når du modtager denne. Du modtager din færdige oversættelse som scannet PDF, og derefter sender vi den fysiske oversættelse med GLS til en apkkeshop nær dig.

Autoriseret oversættelse med legalisering

Den anden mulighed er en autoriseret oversættelse, der som nævnt ovenfor bliver udstyret med en påtegning fra én af vores autoriserede oversættere. Denne oversættelse kan også blive legaliseret; dette gøres ved at få en bekræftelsespåtegning fra Dansk Erhverv, og derefter et apostillestempel fra Udenrigsministeriet. I tilfældet med tyrkiske oversættelser, vil vi også kunne tilbyde at vores tyrkiske autoriserede oversætter får en påtegning på oversættelsen fra den tyrkiske notar.

Hvis ud ønsker at få legaliseret din oversættelse med apostille, vil vi i langt de fleste sager have behov for at du sender os dit originaldokument, da dette dokument også skal legaliseres med apostille inden oversættelsen kan blive det. Du kan enten selv få apostille på originaldokumentet, eller vi kan hjælpe dig med det.

Certificeret oversættelse

Denne type oversættelse bliver udført af en professionel oversætter med modersmål i tyrkisk, som bliver korrekturlæst og påført vores virksomhedsforside der bekræfter oversættelsen. Dette kan være et godt alternativ for at få en billigere oversættelse, hvis modtager godtager denne type oversættelse. Du kan klikke her for at læse mere om denne type oversættelse.

Certificeret oversættelse med legalisering

Denne certificerede oversættelse med vores virksomhedsforside kan blive legaliseret med notar og apostille. Dette gøres ved at projektlederen tager oversættelsen med til notaren der godkender projektlederens underskrift, og derefter bliver denne notarpåtegning legaliseret hos Udenrigsministeriet.

Som tilfældet ovenfor, så grundet krav fra Udenrigsministeriet vil vi i langt de fleste sager have behov for at du sender os dit originaldokument, da dette dokument også skal legaliseres med apostille inden oversættelsen kan blive legaliseret. Du kan enten selv få apostille på originaldokumentet, eller vi kan hjælpe dig med det. Skriv gerne i din henvendelse hvad du foretrækker. Du kan klikke her for at læse mere om denne type oversættelse.

Sprogkombinationer

Vi kan tilbyde oversættelse til/fra både engelsk og dansk til tyrkisk, som bekræftet og legaliseret oversættelse

Leveringstid på tyrkiske oversættelser       

Leveringstiden på tyrkiske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 5-10 hverdage, før du modtager det oversatte dokument. Hvis du skal bruge dokumentet hurtigere, så informer os om dette.   

Juridiske krav til din oversættelse

Alt efter hvor du skal bruge din oversættelse, og om det er til eller fra tyrkisk, vil jo mere information fra dig hjælpe os til at finde den rigtige oversætter. Derfor kan vi bedre hjælpe dig hvis du oplyser os om din oversættelse skal bruges i Tyrkiet, ambassaden eller fremvises de danske myndigheder. Vi tilbyder tyrkiske oversættelser der kan bruges både i Tyrkiet hvor de fremvises for de tyrkiske myndigheder, og oversættelser der skal anvendes på det tyrkiske konsulat.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din tyrkiske oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Prisen på en tyrkisk oversættelse

Vores mindstepris på en autoriseret oversættelse fra dansk eller engelsk til tyrkisk er 1.700 DKK inkl. moms, og med legalisering af dit originaldokument og oversættelse er prisen 2.800 DKK ex moms. Vores mindstepris på en certificeret oversættelse fra dansk til engelsk er 490 kr. ex moms, og med legalisering af din oversættelse (originaler ikke inkluderet) er prisen 1.700 kr. ex moms. Alle opgaver er dog individuelle, så send os en forespørgsel, så finder vi et tilbud til dig.


Professionelle kommercielle oversættelser til og fra tyrkisk

Skal du have oversat en tekst der ikke har brug for bekræftelse eller legalisering, kan vi hjælpe dig. Legalisering.dk har adgang til over end 2.000 oversættere i alverdens sprogkombinationer, hvadend du skal have oversat interne dokumenter, produkttekster, udtalelser eller noget helt andet - vi har erfaring inden for mange diverse opgaver. Vi bruger altid oversættere der oversætter til deres modersmål.

Send os en forespørgsel på mail eller via kontaktformularen, så sender vi et tilbud indenfor kort tid.

Du får leveret din tyrkiske oversættelse med posten

Når Legalisering.dk laver en juridisk oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med posten. Vi sender direkte til dit kontor.

Tyrkiske oversættelser som hasteopgaver 

Hvis du er i tidsnød og skal bruge din oversættelse hurtigst muligt, kan du få lavet oversættelsen som hasteopgave. Legalisering.dk tager et hastegebyr, men til gengæld modtager du din oversættelse hurtigere end normalt. Hvis du har en hasteopgave, så kontakt os på telefon eller via kontaktformularen.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 17.00 

Du har mulighed for at kontakte os alle hverdage i ugen, med undtagelse af helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 17.00. Vi træffes kun personligt efter aftale.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796