Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Albansk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Legaliseret albansk oversættelse med apostillestempel

Der findes forskellige krav til oversættelser, når myndigheder skal bruge dine oversatte dokumenter. Hvilke krav, der stilles til oversættelsen, afhænger af myndigheden. Uanset hvilken type af oversættelse du skal bruge, kan du trygt overlade det til Legalisering.dk.

Vores team af albanske oversættere

Vi har et stærkt team bestående af over 150 oversættere i Danmark samt mere end 500 i udlandet. Vi hjælper dig uafhængigt af, hvilke papirer du ønsker oversat til eller fra albansk. Vi beskæftiger os dagligt med oversættelse af blandt andet adoptionspapirer, testamenter, fødsels- og dåbsattester samt meget andet. Hvis du bestiller gennem Legalisering.dk er der garanti for, at din oversættelse lever op til de juridiske krav, samtidig med at du er sikret markedets bedste pris på din albanske oversættelse.

Altid den bedste pris på albansk oversættelse 

 Hvis du har brug for en god pris på din albanske oversættelse, så kan du trygt bestille hos Legalisering.dk. Vi er nemlig altid konkurrencedygtige på oversættelse, så vi kan sikre vores kunder den bedste pris hver gang. Det er muligt at få et helt uforpligtende tilbud på oversættelse af dine dokumenter, inden du bestiller hos os. Alt du skal gøre er at sende os et billede til os af de dokumenter, som du skal have oversat.

Kontakt os på telefon, mail eller via vores live chat   

Vi kan kontaktes hos Legalisering.dk alle ugens dage fra klokken 08.00 til 17.00 dog med undtagelse af helligdage. Du kan træffe os på telefon eller online via vores live chat eller på e-mail. Du kan anmode online om at booke et møde med en af vores medarbejdere, hvis du har behov for dette.

Hurtigt og sikker betaling

Vi tilbyder betaling med betalingskort, Mobilepay eller bankoverførsel, hvis du vælger at købe din albanske oversættelse hos Legalisering.dk. 

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Dine dokumenter er i sikre hænder hos os

Når du sender dine fortrolige dokumenter til Legalisering.dk, behandler vi dem altid med stor diskretion. Vi er underlagt tavshedspligt, og vi deler aldrig vores kunders papirer med en tredjepart. Såfremt du ikke bestiller oversættelse gennem os alligevel, sletter vi dine dokumenter fra vores system.

Sådan modtager du din albanske oversættelse 

 Du kan regne med, at det tager 4 til 5 dage fra bestillingen af din albanske oversættelse til, at du modtager den med posten. Såfremt du hellere vil modtage din oversættelse online, er dette også muligt.

Hvis du skal bruge din albanske oversættelse hurtigt

Vi hjælper dig også, når du står i en akut situation, hvor du skal have oversat dine papirer hurtigere end normalt. Ring til os hurtigst muligt, hvis dette er tilfældet, så vi kan begynde på din albanske oversættelse som en hasteopgave.

 

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796