Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til bengali. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk

Vi er underlagt tavshedspligt, så dine dokumenter er sikre hos os

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig

Her kan du se processen bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Har du behov for at få oversat dokumenter til bengali? Legalisering.dk tilbyder bengalsk oversættelse udført af bengalske oversættere. Vi tilbyder både kommercielle oversættelser og legaliserede oversættelser med apostillestempel. 

Legaliseret (apostillestemplet) bengalsk oversættelse.

Via Legalisering.dk kan du både få lavet en juridisk oversættelse eller en legaliseret oversættelse fra en oversætter. I forbindelse med en legaliseret oversættelse fra dansk til bengalsk, kan vi tilbyde en almindelig oversættelse, hvor vi fastsætter vores virksomhedsforside der bliver notariseret. Derefter får viapostillestemplet oversættelsen. Bemærk at vi ikke kan tilbyde en autoriseret translatør i denne sprogkombination, kun en legaliseret oversættelse.

Bengalsk kommerciel oversættelse.

Vi tilbyder foruden juridiske oversættelser til bengali, også kommercielle tekster, fx produkttekster, personalehåndbøger o. lign. Send os gerne din tekst i redigerbart format, og vi vender tilbage med et konkret tilbud.

Pris på en bengalsk oversættelse    

Ved at bestille din bengalske oversættelse hos Legalisering.dk er du garanteret den mest konkurrencedygtige pris på din oversættelse. Vi har overblik over flere bengalske oversættere og sørger for, at du får den bedst mulige pris.

For at kunne give dig et tilbud på din bengalske oversættelse bliver vi nødt til at se teksten først - enten som scan/billede eller redigerbart format. Vi anbefaler, at du fremsender dine dokumenter via hjemmesiden, hvorefter du modtager et tilbud. Vær opmærksom på at vi modtager kun dokumenter elektronisk ved forespørgsel. Du kan downloade en scanne-app til dette formål, da dette giver en bedre kvalitet end et billede, og medfører at din oversættelse vil se bedre ud - oversættelsen skal nemlig sættes sammen med originalen eller scannet, hvilket vil medføre en pænere opgave til dig.

Fortrolighed ved oversættelse af tekster til bengalsk

Vores bengalske oversættere er underlagt tavshedspligt, og alle dokumenter der bliver fremsendt til Legalisering.dk bliver slettet, hvis du alligevel ikke bestiller en oversættelse.                          

Leveringstid på bengalske oversættelser       

Leveringstiden på bengalske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 1-5 hverdage, før du modtager det oversatte dokument. Hvis du skal bruge dokumentet hurtigere, så informer os om dette.   

Modtag gratis information, vidensdeling og erfaringer.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verden og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig.          

Du får leveret din bengalske oversættelse med posten

Når Legalisering.dk laver en juridisk oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med posten. Vi sender direkte til dit kontor.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 22.00     

Du har mulighed for at kontakte os alle hverdage i ugen, med undtagelse af helligdage. Vores åbningstid er alle hverdage fra kl. 8.00 til 22.00 samt weekenden fra 9.00-16.00. Vi træffes kun personligt efter aftale.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel         

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din bengalske oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale. 

Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796