Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til estisk. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Modtag et uforpligtigende tilbud fra Legalisering.dk på en estisk oversættelse - vi kan hjælpe med kommercielle oversættelser, eller en legaliseret oversættelse med notarpåtegning og apostillestempel.

Via Legalisering.dk kan du både få lavet kommercielle - eller legaliserede oversættelser fra en estisk oversætter. I forbindelse med en legaliseret oversættelse fra dansk til estisk, kan vi tilbyde en almindelig oversættelse, hvor vi påsætter vores virksomhedsforside, der bliver notariseret. Derefter får vi apostillestemplet oversættelsen. Bemærk at vi ikke kan tilbyde en autoriseret translatør i denne sprogkombination, kun en legaliseret oversættelse. Hvad du har behov for afhænger af den pågældende myndighed, hvor du skal bruge oversættelsen. Derfor anbefaler vi, at du kontakter myndigheden for at få afklaret dette.

Hvad koster en estisk oversættelse?

For at du kan få en pris på, hvad det vil koste at få oversat din tekst til eller fra estisk, skal du blot fremsende dine dokumenter via vores tilbudsformular. Vi vender tilbage inden for 3 timer på hverdage i vores åbningstid. Tag et billede af dine dokumenter eller scan dem og fremsend dem elektronisk via vores kontaktformular.

Du kan downloade en scanne-app til dette formål, da dette giver en bedre kvalitet end et billede, og medfører at din oversættelse vil se meget bedre ud - oversættelsen skal nemlig sættes sammen med originalen eller scannet, hvilket vil medføre en pænere opgave til dig. Vi kan ikke give priser på opgaver i telefonen eller ved personlig opmøde, da vi skal snakke med oversætter først.

Onlinebetjening                      

Vi kan træffes via vores kontaktformular, chatten i bunden af hjemmesiden og e-mail, og så kan du også ringe og tale direkte med os. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 22.00 på hverdage, og 9.00-16.00 i weekenden. Legalisering.dk tilbyder kun online betjening, så hvis du ønsker at træffe os personligt, er du nødsaget til at aftale et tidspunkt med os. 

Sådan bestiller du en oversættelse         

For at modtage et tilbud bedes du først fremsende dine tekster til os. Herefter vil det være muligt at acceptere vores tilbud ved at betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os med det samme, vi ser frem til at hjælpe dig.

Modtag gratis information, vidensdeling og erfaringer.

Erhvervsoversættelser 

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verden og har samtidig sikret dig de bedste priser. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Behandling af dine dokumenter                 

Alle dokumenter bliver behandlet strengt fortroligt, så du kan trygt sende dine tekster til os.

Leveringstid på estiske oversættelser  

Vi er kendt for at have en hurtig leveringstid. Den typiske leveringstid på en gennemsnitlig oversættelse er 1-4 hverdage. Vi kan dog bekræfte, hvor lang leveringstiden er, så snart vi modtager dine dokumenter. Send derfor dine dokumenter til os via vores kontaktformular, og du vil modtage en specifik leveringstid fra os.

Få dine dokumenter med posten           

Efter vi er færdige med at oversætte dine tekster og har din bekræftede oversættelse klar, sender vi den til den ønskede adresse.

Håndtering af hasteopgaver Vi håndterer hasteopgaver hver dag. Det er meget forskelligt, hvornår der er tale om en hasteopgave, oplys hvornår du ønsker oversættelsen retur.

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796