Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Estisk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Estisk oversættelse med apostillestempel

Kravet til din estiske oversættelse afhænger oftest af den myndighed, som skal bruge den. Legalisering.dk kan hjælpe med at lave en oversættelse, som legaliseres og påføres Udenrigsministeriets apostillestempel. Vores anbefaling er, at du undersøger, hvilken type estisk oversættelse du har behov for. Er du i tvivl, kan du kontakte den myndighed, der skal bruge din oversættelse, eller undersøge, om dette er beskrevet på deres hjemmeside.

Estiske oversættere

Vi har estiske oversættere siddende klar til at hjælpe dig med din estiske oversættelse. Du er velkommen til at kontakte os hos Legalisering.dk, så vi kan guide dig gennem forløbet, uanset hvilken type oversættelse du skal bruge. Vi har et stort netværk på over 150 tolke og translatører tilknyttet hos Legalisering.dk. Vi er specialiseret indenfor juridiske oversættelse, og vi garanterer derfor, at din estiske oversættelse lever op til de formelle krav, og at du samtidig får din oversættelse til markedets skarpeste pris.

Prisen på estisk oversættelse

Legalisering.dk er kendt for at tilbyde estisk oversættelse til markedets bedste priser. Prisen på din estiske oversættelse afhænger af, hvilken tekst du skal have oversat. Vi giver dig et hurtigt uforpligtende tilbud på din oversættelse, såfremt du sender en kopi af de dokumenter, du skal have oversat til/fra estisk. Alt, hvad du skal gøre, er at sende billeder af dine dokumenter via vores hjemmeside.

Fortrolighed

Hos Legalisering.dk er vi underlagt tavshedspligt, og dine dokumenter er altid i sikre hænder hos os. Såfremt du beslutter dig for ikke at få dine dokumenter oversat alligevel, så sletter vi dem fra vores database.

Vi hjælper dig alle ugens dage fra kl. 8 til 17 på telefon og vores livechat

Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag til fredag fra kl. 8.00 til 17.00 med undtagelse af helligdage. Det er kun muligt at træffe os personligt efter aftale. 


Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Leveringstiden på estisk oversættelse

Oversættelse til/fra estisk tager typisk 4 til 5 hverdage. Leveringstiden varierer dog, afhængigt af hvor mange sider du skal have oversat. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om leveringstiden på netop din oversættelse.

Få din estiske oversættelse tilsendt med posten

Vi sender din estiske oversættelse direkte til dig med posten. Levering med posten er helt uden omkostninger for dig. Vi sender din oversættelse til den ønskede adresse i både ind- og udland. Der er også mulighed for at få tilsendt din estiske oversættelse elektronisk, hvis du har behov for dette.

Estiske oversættelser som hasteopgaver     

Har du behov for din estiske oversættelse hurtigst muligt, kan vi hjælpe dig med at få lavet oversættelsen som en hasteopgave. Du modtager din oversættelse hurtigere end normalt mod et hastegebyr. Kontakt os og hør nærmere, hvis du har en hasteopgave, vi skal hjælpe dig med!

Bestil din estiske oversættelse online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel       

Hos Legalisering.dk kan du betale med enten betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel. Kontakt os på telefon +45 7199 7722, via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796