Legalisering

Vi oversætter dine tekster til Mongolsk.
Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Oversættelse til og fra mongolsk

I tilfælde af at du skal bruge et dokument fra Danmark i Mongoliet eller omvendt et dokument fra Mongoliet i Danmark, så skal oversættelsen ofte være juridisk gyldig. Hvorvidt dette er tilfældet afhænger typisk af, hvilken offentlig instans der skal bruge dokumentet. Legalisering.dk kan tilbyde at lave en oversættelse, som legaliseres gennem byretten(notaren) for herefter at blive bekræftet med apostillestempel hos Udenrigsministeriet. Du skal derfor sørge for, at du ved, hvilken oversættelse du skal bruge. Her anbefaler vi, at du kontakter den offentlige instans for at få afklaret dette.

Mongolske oversættere

Vores mongolske oversættere er klar til at oversætte dine dokumenter, uanset hvilken type dokument du skal have oversat. Udover det har vi et internationalt netværk af professionelle oversættere, som assisterer ved opgaver, som kræver lokal tilstedeværelse eller autorisation. Du er altså altid sikker på at få professionel og kyndig vejledning, når du bestiller oversættelse gennem Legalisering.dk.

Prisen på en oversættelse til eller fra mongolsk

Proceduren for at få en pris er, at du blot fremsender dit dokument elektronisk via hjemmesiden. De fleste scanner deres dokumenter, men hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi, at du tager billeder af dine dokumenter med din telefon eller et kamera. Efter en gennemgang af de fremsendte dokumenter får du et tilbud fra os, som indeholder pris og leveringstid.

Sikkerhed 

Vi behandler mange fortrolige dokumenter for både private og erhvervskunder. Uanset hvilken kundekategori du er fra, kan du være sikker på, at dine dokumenter bliver behandlet med  fuld diskretion. Alle vores medarbejdere er underlagt tavshedspligt.

Vi sender din mongolske oversættelse retur med posten 

Leveringstiden på en mongolsk oversættelse kan variere meget, men typisk tager det 4-5 hverdage at oversætte et dokument på én til to sider.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for, om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verdenen og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Når oversættelsen er færdig, bliver den korrekturlæst af en korrekturlæser, så din tekst kommer altså igennem minimum to personer, før du får oversættelsen retur. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi, at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores projektledere vil vende tilbage til dig.

Hasteoversættelser 

Skulle du stå i en situation, hvor du skal bruge din oversættelse fra dag til dag, så kontakt os på telefonen og fremsend dit dokument via kontaktformularen. Vi hjælper gerne med hasteopgaver, vi skal dog først se et dokument, før vi kan sige, hvor hurtigt vi kan have oversættelsen klar til dig.

Altid åbent i hverdagene 

Legalisering.dk holder åbent alle ugens hverdage fra klokken 8.00 til 17.00. På helligdage har vi oftest lukket, men spørg os endelig, hvis det skulle blive relevant for dig at vide med sikkerhed. Det er muligt at træffe os elektronisk via e-mail, livechat og på telefonen. Du kan altid bede om et personligt møde, men vi træffes kun efter aftale, ellers kan du risikere, at der ikke er nogen på kontoret, når du kommer frem.

Online betaling 

Når du vælger Legalisering.dk til at varetage dine oversættelser, får du mulighed for at betale online med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

 

Vi vender tilbage indenfor 1 time på hverdage fra 9 til 16.00
Telefonisk og online chat support på hverdage fra 9 til 16.00

Vi har en rating på 4,5 ud af 5 på Trustpilot.

Rigtig hurtig og god service samt hurtig oversættelse inklusive apostillepåtegning. Kan varmt anbefales.

- Mikael Larsen

Det er et godt valg at vælge Legalisering.dk til at oversætte. De er hurtige og prisen er ok. Jeg vil gøre brug af dem, hvis jeg en anden gang skal have dokumenter oversat.

- Monica Thostrup Nwangwu

En meget fin og professionel service. Hvor al kommunikation foregik via mail. Men med mulighed for at ringe hvis noget var problematisk.

- Poul Erik Larsen
Skal du bruge en legaliseret oversættelse med apostille eller en autoriseret oversættelse?
Uanset om du har behov for en oversættelse udført af en autoriseret translatør eller en oversættelse med appostille stempling fra Udenrigsministeriet, så hjælper vi dig med begge dele. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge så kontakt os.
Leveringstid på 4-5 hverdage - kontakt os for at få en leveringstid på din oversættelse
Vi tager imod hasteopgaver og sørger for ekspres levering
Bestil online med betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel
Du får de bedste priser på autoriserede oversættelser hos Legalisering.dk
Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os
Vi sender oversættelsen hjem til din adresse
Vi oversætter til mange sprog

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet. Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.
Læs mere om os
Legalisering.dk ApS
Flæsketorvet 68.
1711 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796