Telefontid fra 8.00 til kl. 17.00
Legalisering

Vi oversætter dine tekster til sorani. Få en oversætter til at lave en professionel oversættelse.

Trygt og fortroligt

Vi er underlagt tavshedspligt så dine dokumenter er i sikkerhed hos os.

Hurtig leveringstid

Den gennemsnitlige bestilling tager 3-5 hverdage før du modtager det oversatte dokument.

Bestil online med betalingskort eller mobilepay

Du kan betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Præcise, juridisk korrekte oversættelser til en skarp pris.

Vi overholder fuld tavshedspligt for at sikre fortroligheden af dine dokumenter.

Vi sender oversættelsen til dit kontor eller en pakkeshop nær dig.

Her får du indblik i proceduren bag både en autoriseret og legaliseret oversættelse.

Har du behov for en oversættelse til eller fra sorani? Legalisering.dk tilbyder soransk oversættelse udført af soranske oversættere. Vi tilbyder både kommercielle oversættelser og legaliserede oversættelser med apostillestempel. 

Legaliseret (apostillestemplet) soransk oversættelse.

Via Legalisering.dk kan du både få lavet en kommerciel oversættelse eller en legaliseret oversættelse fra en soransk oversætter. I forbindelse med en legaliseret oversættelse fra dansk til soransk, kan vi tilbyde en almindelig oversættelse, hvor vi fastsætter vores virksomhedsforside der bekræfter at vi som virksomhed står inde for oversættelsen, og får denne notariseret. Derefter får vi apostillestemplet oversættelsen. Bemærk at vi ikke kan tilbyde en autoriseret translatør i denne sprogkombination, kun en legaliseret oversættelse.

Vi kan oversætte soranske oversættelser fra engelsk og dansk, hvis de skal legaliseres. Grundet legaliseringsprocessens krav fra Udenrigsministeriet skal ét af disse to sprog indgå i sprogkombinationen, og være udstedt af en dansk myndighed.

Soranske oversættere

Legalisering.dk har soranske oversættere, som står klar til at hjælpe dig med din soranske oversættelse, enten om den er til eller fra soransk. 

Pris på en soransk oversættelse        

Hos Legalisering.dk stræber vi efter at give dig markedets mest konkurrencedygtige pris på din oversættelse. 

For at kunne give dig et tilbud på din soranske oversættelse bliver vi nødt til at se teksten først, så vi kan vurdere arbejdsbyrden for oversætteren. Vi anbefaler, at du fremsender dine dokumenter via hjemmesidens kontaktformular, hvorefter du modtager et tilbud. Vi modtager kun dokumenter elektronisk, og du kan downloade en scanne-app til dette formål, da dette giver en bedre kvalitet end et billede, og medfører at din oversættelse vil se meget bedre ud - oversættelsen skal nemlig klipses sammen med originalen eller scannet, hvilket vil medføre en pænere opgave til dig.

Fortrolighed ved oversættelse af tekster til soransk

Vores soranske oversættere er underlagt tavshedspligt, og alle dokumenter der bliver fremsendt til Legalisering.dk bliver slettet, hvis du alligevel ikke bestiller en oversættelse.  

                        

Leveringstid på soranske oversættelser       

Leveringstiden på soranske oversættelser kan variere, men typisk tager den gennemsnitlige bestilling 10-11 hverdage, før du modtager det oversatte dokument. Hvis du skal bruge dokumentet hurtigere, så informer os om dette.   

Juridiske betingelser ved din soranske oversættelse

Undersøg med modtager om de vil godtage en oversættelse udført af en almindelig oversætter med apostillestempel. Da der ikke er nogen soranske autoriserede oversættere i sprogkombinationen dansk til soransk, kan vi desværre ikke tilbyde denne løsning. Dog godtager de fleste myndigheder en oversættelse, der er blevet legaliseret.

Modtag gratis information, vidensdeling og erfaringer.

Erhvervsoversættelser

Legalisering.dk oversætter adskillige tekster for erhvervskunder. Vi har kunder fra de fleste brancher, og derfor har vi også oversættere med specialer inden for forskellige industrier. Når vi laver erhvervsoversættelser, er branchekendskab altafgørende for om du får en god oversættelse ud af din bestilling. Vi har derfor specialister fra hele verden og har samtidig sikret dig de bedste priser, så du får det maksimale ud af dit budget. Alle oversættelser, som udføres af Legalisering.dk, bliver lavet af modersmålsoversættere. Hvis du har en tekst, som du ønsker oversat, anbefaler vi at du kontakter os via vores kontaktformular, hvorefter én af vores projektledere vil vende tilbage til dig.          

Du får leveret din soranske oversættelse med posten     

Når Legalisering.dk laver en juridisk oversættelse for dig, vil du modtage den færdige oversættelse som scan, og derefter med posten. Vi sender direkte til dit kontor.

Telefonisk og online chat-support alle ugens dage fra kl. 8.00 til 22.00     

Du har mulighed for at kontakte os alle hverdage i ugen, med undtagelse af helligdage. Vores åbningstid er fra kl. 8.00 til 22.00 i hverdagene, og 9.00 til 16.00 i weekenden, og vi træffes kun personligt efter aftale.

Bestil online med betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel         

Hvis du beslutter dig for at få hjælp til din soranske oversættelse af Legalisering.dk, kan du betale med betalingskort, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel.

Kontakt os på telefon +45 7199 7722 via e-mail: [email protected] eller via vores livechat. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Vores netværk af autoriserede oversættere

Hvem er teamet bag legalisering.dk? Legalisering.dk er en samling af Danmarks mest erfarne juridiske og kommercielle oversættere og tolke. Vi har mange års erfaring med at oversætte alle former for juridiske dokumenter. Vi har specialiseret os i skriftlige oversættelser af juridiske dokumenter og dokumenter udstedt af offentlige instanser i både Danmark og udlandet. Vores netværk af autoriserede oversættere består af 150 oversættere fra Danmark suppleret med et internationalt netværk af 500 autoriserede oversættere fra udlandet.Vores kontor ligger i København i kontofælleskabet ”SoHo” i Kødbyen på Vesterbro. Vi træffes kun efter aftale, så hvis du ønsker at mødes med os, så ring eller skriv til os for at få en aftale.

Legalisering.dk ApS
Gammeltorv 6,3
1457 København K
Danmark
+45 7199 7722
CVR: 40255796